Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já vůbec nemám čas psát
mám teď praxi, takže celý den v jednom kole… budu ráda, až bude konec
Jinak kila zatím žádný, ale co není může být u Maxíka jsem to taky dohnala:-) a holky vy co krvácíte, tak moc držím pěstičky ať už je jen líp:-) A jinak zatím nic nekupuji, dokud nebudu vědět, jestli čekáme holčičku nebo chlapečka.. ![]()
Ahoj holky,
jsem po kontrole u Apolináře, až na to čekání to dopadlo nadočekávání ![]()
Ultrazvuk ok, i ten speciální (echo) na srdíčko, a hlavně, mám v ruce zprávu po CVS - karyotyp normální - takže žádný Down
uff… ale byly to nervy
![]()
@marylka supeeeeer, tak si nezapomeň kůpit robybuble a pořádně to oslavit
super dobrá zpráva…tak teď už jen samé těšení ![]()
@Šári DE praxi? a co děláš? Já bych tak brala byt v práci
a nestíhat
takto sa mně cosik ty dny vlečů ![]()
Zdravím! Doufám, že mě mezi sebe ještě příjmete.
Termín mám 20. srpna.
@emilianas ahojda
já jsem se tu připrdla taky nedávno
první těhu?
Moc zdravím i nově příchozí a gratuluji @marylka ke zdravému miminku!
Já vám měla včera celý den hlad..m
Ne chuť.. Ale děsný hlad.. Tak myslím, že jestli to bude pokračovat do pondělí, budu se hodně divit číslu u doktora na váze…
Pohyby ještě necítím. Jsem 15+2.. Do práce nechodím od 15 tého ledna.. Jsem pečovatelka v domově seniorů, měla jsem sraženinu u mimča, tak mi dr. zakazal…Teď je sraženina pryč, ale riskovat nebudu…Stýská se mi po staroušcích..mimčo je důležitější… ![]()
@chromecci mam praxi na katedre pdychologie prace a organizace a cely dny jen sedim u pc, pisu Manual k jednomu psychologickemu testu. To tak stresujici samo o sobe neni, spis to, ze nestiham malyho vozit a vyzvedavat ze skolky a nikdo to neni, kdo by mi aspon trosku pomoh. Takze vecer upadam do bezvedomi s malym kolem 8-9
ale uz jenom 12 dni celkove:) pak budu psat zase bakalarku a ja nemam rada psani ![]()
Tak doufám, že jste slyšely tu ránu - spadl mi kámen ze srdce ![]()
Prcek velmi čilý - což začínám docela pociťovat, srdíčko jak zvon, dlouhé, rychlé nohy po rodičích
Celkově změřit se při všech těch přemetech a kotrmelcích moc nedalo. Pracovně to zatím vypadá na slečnu. Já ještě do práce ani omylem, takže si myslím, že už se tam ani nedostanu. Klidový režim a opatrnost je na místě. Mám začít víc pít magnesii kvůli tvrdnutí břicha. Dobrat prášky (pro jistotu). Ale jsem ráda, že je vše v pořádku. A začínám přibírat
Tak jsem šťastná a nastává záludná otázka - jak se asi bude ségra jmenovat??? ![]()
@emilianas a tak to joooo
takže pěkně naplánované
jelikož chcu max dvě bábetka, tak doufám, že mně to taky takto nějak vyjde. A byla jsi mezitím v práci nebo ti to přesně vyšlo?
@Verronicca no kurník, ale to aj chápu, že je tozumné se nevracet…ono myslím, že sa celkem v práci občas aj namakáš co? a po jedné sraženince (asi teda hematim, že?) nemá cenu riskovat
No já pracuju jako úča, takže si moc nemáknu (teda né silově:-D) a v tělocviku už bych jim nic nepředváděla, takže doufám, že třeba aspoň na ty 3 měsíce vrátím. CO sa týká hladu…celů noc sem nemohla spát…zdálo sa mně o olomouckých tvarůžkoch
div že jsem si ráno „dužku“ nerozbila abych si je utěkala kůpit ![]()