Poradna duly
Jana Čurdová
@KKatka23 no tý jo já už otho tolik o homeopatii slyšela…dokonce mám tady dvě knížky od jedné známé abych si to v klidu pročetla a doteď jsem nenašla čas do toho nahlédnout
asi to fakt omrknu
a nevíš o jaké homeopatika by se mělo jednat?
@KKatka23 a k té výchově…furt si říkám, že bych to taky takto nějak chtěla…snad to ustojím a mimčo bude opravdu v postýlce a pokojíček, který mu pomaličku budujeme bude využívat co nejdříve
…myslím že to je velké plus aj pro samotné rodiče…přeci jen tu chvilku pro sebe pak máte ![]()
@Alouette
tak to su klidná…bo já sa fakt bojím, že prospím řev svého bábetka
tý jo jako 19.tt a takové mini břucho? asi bych sa nad sebů měla zamyslet ![]()
Co máte za rasu? my máme jorka…moc místa v pelechu nezabere, ale furt si lámu hlavu nad tím jak to všechno aj s mimišem bude…navíc máme pesana celkem dost fixovaného na nás :-/ tak nevím nevím…no snad to nejak zvládneme…
A už cítíš nejaké pohyby?
@Šári DE tý joooo…tvé bydlení zní luxorioozně
hoď fotky na 100%, klidně aj řešení dvoupatrového bytu
a jaktooo že jste skončili v Německu? Vzala sis Němce, nebo práce?
V manzelove rodine mame slecnu, která spala s rodicema ještě donedavna (ted se rozvedli a priznam se ze nevim jestli spi furt s mamkou) a to ji bylo deset…
@chromecci Mini? Kurde! To tak možná vypadá na té fotce ve skutečnosti je to to óbrbřuch. Fakticky! ![]()
My máme dva křížence, ale ten větší (cca 40kg) s náma nechce spát
Jen když jsem v posteli sama tak přileze. A ta menší (cca 20kilo - zmenšený retrívr) je neuvěřitelný tulič. Furt si hledá oběti, které by ju drbaly a mazlily. Doufám, že s nima problém nebude. V rodině už pár dětí máme (sestřenek a ségry) a jsou s nima v pohodě. Tak snad nebudou nějaké žárlivé scény…:D Třeba pes od segry je nejlepší kámoš jejich malého mimina (teď má šest týdnů) - hlídá ho, sleduje, jestli je v pořádku…doufám, že naši to naše prtě budou brát stejně.
@veronikaminarikova já měla větší snad i před otěhotněním
závistivý smajlík Určitě se pak vyvalí z ničehonic! ![]()
@Alouette taky si myslím
a zas na jednu stranu sem ráda, ještě se vejdu do svého oblečení
i když v teplákách je mi pohodlněji a jsem dá se říct štíhlá, takže by to mělo být vidět víc no ![]()
@chromecci ne nijak extra luxusní to tady není, chceme se stejně nejpozději příštíí rok stěhovat… jj mám Němce:-) začala jsem s ním chodit na gymlpu a po matuře jsem se hned stěhovala a letos teprve dělám bakaláře, takže práce zatím žádná nebyla:-)
@chromecci take jsem si první myslela, že to bude něco mít dvoupatrový byt a je to strašný… dole máme jen kuchyň s obývákem, nahoře dětskej pokoj, ložnici, koupelnu včetně záchodu a komoru, takže furt běhám jak ten blb sem a tam. Uřž bych to nechtěla ani za nic…
@Alouette znám taky jednu rodinu, kde spalo děvče ještě ve druhé třídě s mamků v ložce…teda brutálka podle mňa ![]()
@Alouette tý jo a já ho nevidím
asi všecko porovnávám s mojí banděrem ![]()
No su ráda, že to nekde funguje s pesáka bez problému…náš teda trošku žárlil na prcka od ségry, ale zvykl si a když sa s ním tulím, tak už pesáka pod náma žalostně nekňurká ![]()
@Alouette píše:
@veronikaminarikova já měla větší snad i před otěhotněnímzávistivý smajlík Určitě se pak vyvalí z ničehonic!
K tomuto názoru sa též přidávám ![]()