Poradna duly
Jana Čurdová
@veronikaminarikova já se už nemůžu dočkat toho srpna!!!
jak tady vidím to naše mimino úplně samotný, tak už chci, aby tady měla parťáka
@funnym ty je houpavej krásně - mě to taky vadilo, když jsme ho kupovali, ale prodejce říkal, že každá pružina má vůli a vyklochtá se - tzn. když te´d kočár málo houpá, tak tím chozením ta pružina povolí a teď je houpavej úplně suprově! jako moc jsem tomu nevěřila, říkala jsem si, že ho chce prodat, ale fakt měl pravdu. Nejvíc super na tom kočáru je to, že jde kompletně vyprat - vyslíkneš i celou boudu na hluboké korbě a u sportovní korby zbyde jen kov a kůže, nic jinýho, všechno se dá vyprat ![]()
@KKatka23 tak to je super, že houpe - to bych taky nevěřila, protože v krámě jsou fakt tuhý. Teď mě ještě kamarádka radí, že je dobrý, když je koženkový, že ho pak stačí jen otřít hadříkem a všechno jde krásně dolů. To by člověk neřekl jaká je věda vybrat kočárek
Jo a ještě prosím o radu - jaký má sporťák - dá se dobře polohovat? Díky
@veronikaminarikova já už sa asi myslím aj těším
asi bych už aj brala kdyby bylo mimi na světě a já sa jím mohla kochat:)a hlavně bych měla jistotu že jsme bojovali úspěšně:)
@Šári DE no tak za těch 7let sis ho určo trochu aj předělala k obrazu svému:Dono každé povolání má na člověka vliv:Djá prý občas s manželem mluvím jak se svým žákem:DVšechno sa dá přežít když člověk ví že ten jeho parťák do života je fajn a hlavně nás má rád;)můžu ti říct že já žila 9let vedle člověka, který byl brutální na pořádek, dokonce jsme ani v novém bytě nevařili aby se nic neopotřebovalo a jen jsme kupovali hotovky…prali jsme u tchýně, protože se prý z prádla práší, vytíralo se aspoň 2krat denně kolenačky s malým hadříkem protože mop nevytře všechno atd.atd. No a až mě požádal o ruku, tk jsem si řekla NEE PROBOHA TAKTO TO CELÝ ŽIVOT NECHCI…no a v tom se objevil můj skvělý manžel a já si pořádně užívám života až fakt s ním;)bez stresu co zas bude v nepořádku apod.;)
@funnym má myslím čtyři polohy - koženka je tam taky - na nohách. jde položit i úplně do rovna…ale ten sporťák stejně nebudeš podle mě nějak extra využívat…minimálně do půl roku bude mimčo v hluboké - to vychází na únor a jak začne být teplo na květen, červen, tak jestli cestujete, tak budeš mít lepší pořídit golfáč - je skladnější do auta
@chromecci ty brďo…a jak dlouho jsi vydržela s takovým magorem? to bych teda nedala…ať si to teda udělá sám, když potřebuje mít vytřeno dvakrát denně…jako já nejsem žádnej bordelář myslím, ale toto je moc
a manžela by ani nenapadlo mi naznačit, že je snad bordel doma - nemusí hnout ani prstem a včera jsem ho přistihla, jak si prohlíží stránku s uklízečkama - bojí se až budu v porodnici, že bude muset nejen se starat o malou, ale i uklízet, tak si chce někoho najmout
![]()
@KKatka23 9 let…samozřejmě se ale vybarvil až poslední cca 3 roky co kůpil nový byt a stěhovali jsme se. Jinak fantastický člověk…ale v tomto prostě magor k nesnesení…to bylo takových extrémů…dokonce jsme neseděli ani na sedačce v obýváků abysme ju zbytečně neopotřebovávali
a nejvíc neměl rád jednu moju kamarádku protože měla krásné, dlůhé černé vlasy a ráda sa v nich prohrabávala. A on po jejím odchodu chodil a sbíral vlas za vlasem
No zkušenost k nezaplacení
teď si aspoň vážím o to víc toho flegmatika co mám doma ![]()
@Alouette no když ho nekleplo ze mňa tak z tebe určitě taky nééé ![]()
@chromecci a kde jste seděli?
mohli jste si aspoň sednout před ňu a opřít se o ňu nebo to by se tež opotřebovávala? ![]()
@veronikaminarikova
jen tak dál, nakonec z tebe bude i baculka ![]()
u nás je manžel taky ulítlej na úklid.. ale za těch x let zjistil, že někdy je lepší to nechat v klidu.. taky se dvěmi dětmi doma toho uklizeno moc není ![]()
@Alouette před ňů na dece:Djen když přišla návštěva tak jsme seděli v sedačce:D
@marylka tak pokud dokáže zůstat v klidu tak pohoda…to nebude tak nemocný jak můj bývalý ![]()