Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Srpen. Měsíc., který by mohl otočit náš život naruby. Nějak se na nic jiného nemůžu soustředit. Hlídám kalendář a dny jsou pořád stejně dlouhé a nic neutika. Kdo z vás se taky pokusí změnit svůj život. J
Mozna my
mame 2,5 lete dite na prvni pokus, tak jeste vahame, zda uz v srpnu, nebo pozdeji.
Tak nevim, zda se diskuze vedle te velke cervencove rozjede
ale my se po zt v cervnu chceme zacit snazit ![]()
Ahoj, já se k Vám s dovolením přidám, dnes jsem 3DC tak uvidíme, co z toho bude ![]()
Ahoj holky ![]()
S dovolením, se k Vám přidám
.
Doma už máme prcka, kterému budou v říjnu 2 roky a od června se snažíme o sourozence ![]()
Momentálně jsem 17DC, ms by mela prijit 10.8., ale moc bych si přála aby nedorazila, jako vsechny no
.
Vcera byla ovulace, dle mých bolestí a tlaků, ktere vzdy mám v období ovu… raději sexujeme ob den, ale kdo ví, zda je to platné ![]()
Jinak malej doma, se nam povedl napoprvé, bláhově jsem si myslela, ze se zadaří i sourozenec, ale smůla
![]()
Jinak se jeste lecim se ŠZ a mam DM II.typu, takze duvod, proc nemohu otehotnet, muze pramenit i odtud…
Ahoj holky, taky se pridavam, snažíme se o druhé. Tenhle měsíc jsem vysadila, takže mi po 10 dnech přišla opět ms
asi než se to srovná. Jinak mám 5 letého chlapečka. ![]()
@sonik8721 ahojda,tak od června to neni zas tak dlouhá doba. Určitě se už brzy zadari
![]()
@MilujuJameseBlunta píše:
@Gabriela93 ahoj,se snazenim zacinas?
Ano, teprve začínáme a to o první mimi ![]()
@Gabriela93 tak smad se brzy zadari! My jsme se snazili o prvni od listoladu, zqdarilo se na konci dubna a v cervnu konecna… Ted cekam prvni Ms po potratu, tak uvidim, jak dorazi nebo jestli budu muset na vyvolavacku ![]()
@BarušKAhap jooo, neni, ja vím, ale tím, ze první dvě těhotenství, klaply hned…(prvni skončilo bohužel potratem), tak si teď o to vice říkám, jestli se něco nedeje nebo neni něco špatně atd… ![]()
@sonik8721 já mám za sebou taky jeden potrat, sice před 3mi lety, ale taky se toho děsim, ale myslím, že to bude v pořádku, jen to chce čas.
kdyby to neslo dýl, pak bych se snažila zjistit příčinu ![]()
Ahojky. Chci jse zeptat, když jsem byla oplodněná 27.7. a jdu ke gynekologovi 30.7. v úterý, mohl by zjistit že jsem těhotná? Ale jsem nedočkava a chci vědět jestli by to gynekolog zjistil dřív? ![]()
@BarušKAhap
Tak ja měla potrat pred 4mi lety… ale nijak to samozřejmě nehrotim, ani by mne nenapadlo jit treba k mudr, ze nam to nejde 2 měsíce ![]()
Ale jen proste, kdyz se to vzdy povedlo hned, tak jsem doufala i ted a ono kulový
Ale říkám, může to byt i myma rozhozenyma hormonama nebo tam…ta sz dokáže zavarit, nedávno mi prave mudr zvyšovala dávku hormonů, tak snad je to z tohoto hlediska v pohodě no…
![]()
Jinak holky, jak je u Vas? Ja uz padam na hubu, úplně nesnáším tyhle vedra a uz je to jako masakr ![]()
Srpen. Měsíc., který by mohl otočit náš život naruby. Nějak se na nic jiného nemůžu soustředit. Hlídám kalendář a dny jsou pořád stejně dlouhé a nic neutika. Kdo z vás se taky pokusí změnit svůj život. J