Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrik tak malé hcg má že začátku každý. Jde o to, aby se každych 48 hodin zdvojnásobilo. Kolik máš jednotek?
Záleží jak daleko máš o ms a jestli bude stoupat nebo ne. Proč jsi šla na krev?
Tak normalne ma zenska HCG do 5ti jednotek. Kdyz otehotni, tak zacne stoupat. Takze vsechny jsme meli na zacatku malo jednotek HCG. Musi proste stoupat, obden dvojnasobit.
@Safrik a máš jít na opakovaný odběr? 24 není zrovna hodne, buď úplný začátek těhotenství, nebo biochemické.
@Safrik kolik dnů po vynechani ms? Kolik dnu po ovulaci? A kdy jdeš na druhý odběr?
Ma po IVF, dneska je to tusim 12den po ET. Ted jsem to nasla v dalsich diskuzich.
Ja na krev po IVF nesla. Mela jsem pozitivni testy a objednali me az za dalsi 2tydny na UTZ. Takze hodnotu nevim ![]()
@1mila2 v tom pripade to je fakt malo…ja mela 14 den od et 669. Znama 10 den 130…
@Safrik jdi na kontrolni odber, jedine tak uvidis jestli to roste nebo klesa. V caru ti nerekli at po 14 dnech prijdes na krev?
Já myslím, že tady máš odpověď: https://www.gest.cz/faq/dotaz-1026
Důležité je, aby rostlo… Držím palce!
@Safrik kdyz to bude klesat mozna dorazi i ms, jestli ti ji treba nazadrzuje utrogestan.. Muzes taky kazdej den udelat test (pokud nechces bej uplna na trni do utery) a budes videt jestli sili…ale to uz je fakt „tonouci se stebla chyta“ ![]()