Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za ducha považuju čárku, kterou vidí většinou jen majitelka testu
Ty máš krásnou druhou čárku, tak ať se daří ![]()
@Anonymní píše:
Holky jsem ne zkušená tak se omlouvám jestli to je hloupá otázka ale připadá vám to jako duch nebo pozitivní test
Ano, pozitivní test. Gratuluji, ať sílí ![]()
Ahoj holky,
je to rozpytá barva z testu nebo duch? ![]()
Druhý jiné značky negativní a u tohohle si nejsem jistá ![]()
@Bibianaa
Zkusila bych jeste jednou testovat stejnou znackou, vypada to, ze tam mozna ta druha carka je, ale muze to byt vadny test ![]()
Ahoj holky. Co si prosím myslíte o tomto testu? MS čekám až skoro za tyden
Děkuji.
Tady ten test nějak ztrácí kvalitu. Ale na testu je slabší carka. Která je patrná na první pohled.
Píšu za kamarádku.. Co myslíte?
po vysazeni prášku 34 DC, druhy cyklus ma nyní spozdeni asi 5dni..je 39 cyklu a dnes odpoledne vykouklo toto…
Ahoj holky uz mi z toho hrabe prvni tt 13.12. Slabej duch(nevim jestli je videt) duhej tt dnes nic… MS mela prijit dnes… mam jeste pockat nebo je to v pr
Moc dekuji za radu.. jsem uz v koncich
@WandaV píše:
Ahoj holky uz mi z toho hrabe prvni tt 13.12. Slabej duch(nevim jestli je videt) duhej tt dnes nic… MS mela prijit dnes… mam jeste pockat nebo je to v prMoc dekuji za radu.. jsem uz v koncich
Oba testy jsou negativní. Tady u těch papírkových (levných) testů je velká nevýhoda a to ta, že ta druhá čárka může trochu prosvítat pod tím papírkem a tvořit tak „duchy“. Když jsme se s přítelem začali snažit a dostala jsem první měsíc MS, nevěřícně jsem si udělala test, protože jsem prostě věřila, že těhotná jsem (měla jsem dost příznaků, který jsem si prostě vsugerovat sama nemohla) a objevil se mi tam nevýrazný duch. Tak jsem dost googlila a našla tohle info. Pro snažilky je tohle dost těžký na psychiku, sama to chápu. Nejlepší jsou digitální testy, ale jsou bohužel nejdražší možnost.
Holky jsem ne zkušená tak se omlouvám jestli to je hloupá otázka ale připadá vám to jako duch nebo pozitivní test