SŠ praxe
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@David Raduta píše:
Zdravím všechny,Právě jsem nastoupil na střední školu a jdu do prváku, studují obor: obchodník (maturitní obor). Čeká mě praxe v pondělí 6.9.2021. Slyšel jsem že pokud by se stala jedna věc že na praxi by mě už nechtěli (vyhodili), můžu tím být vyloučen ze školy. Je toto možné vůbec? Nebo co by se mohla stát kdyby mě na praxi vyhodili?
Děkuji předem za každý odpověď
To si dopředu zjišťuješ, jak velkej bo. del můžeš dělat na praxi? Nebo chceš něco provést, aby Tě vyhodili? A jo, můžou. Jak se chovat, i nechovat, na praxích, má škola uvedeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@David Raduta píše:
Zdravím všechny,Právě jsem nastoupil na střední školu a jdu do prváku, studují obor: obchodník (maturitní obor). Čeká mě praxe v pondělí 6.9.2021. Slyšel jsem že pokud by se stala jedna věc že na praxi by mě už nechtěli (vyhodili), můžu tím být vyloučen ze školy. Je toto možné vůbec? Nebo co by se mohla stát kdyby mě na praxi vyhodili?
Děkuji předem za každý odpověď
Nejen na praxi, střední není povinna, z té tě vylejou hned, jak se nebudeš umět chovat. Když se budeš chovat normálně a snažit se, tak se nemáš čeho bát, pokud už teď víš, že to hodláš flákat a nedodržovat školní řád, tak na tu školu ani nelez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@David Raduta Myslím, že z praxe tě vyhodit nemůžou. Pokud se tedy budeš chovat tak jak se chovat máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit