Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Maminky mám dotaz, mám kojeneho chlapečka, má dva měsíce. Před týdnem cca se nějak vše změnilo. Do té doby vždy po kojení vydržel max půl hodiny a chtěl znovu. Je hodně kontaktní. Teď ho nakojim a spinká i hodinu a déle. Zapomněla jsem dodat že pokaždé pribiral cca 800g za dva týdny. Teď už je 400g. Myslíte že je to ok a nestrada? Doktorka mi řekla že byl,, nedokrmeny''. Prostě neměl sílu si vytáhnout všechno mlíčko.
800 za dva týdny a teď „jen“ 400? co bys po tom dítěti nechtěla? Buď ráda že
spí konečně
Je to možné, teď už zesílil, má víc síly a už je zkušenější kojenec. Buď ráda, že víc spí. Nejvíc děti přibírají na začátku a potom se přírůstky snižují. 800 za 2 týdny je fakt hodně, ale běžné na začátku. 400 za 2 týdny je taky úplně v pohodě.
( Můj má teď 8 měsíců a od 3 měsíců přibíral 500 g za měsíc a od 6mesicu 300g za měsíc. Je to spokojené akoratni mimino, teď má 8,4 kg. Ale každé dítě je jiné, můj prostřední měl tuhle váhu v 5 měsících)
@pikola já se v tom
ještě moc nevyznám. Je to sice me třetí mimčo, ale poprvé kojene. Nechci
aby stradal.
@andelka83 taky se mi
zdálo moc 800g za dva týdny ale doktorka to neřešila a všude radi kojit dle
přání miminka. Tak jsem to dělala i já. Ale jsem ráda že spí to je
jasné. Já bych mu jen nerada ublížila.
@hapi.isis No tak už
je větší a silnější a pije rychleji a dýl vydrží. Můžeš si
blahopřát že je klid
Ne, s přírůstkem 400 g/ 14 dní rozhodně nestrádá Pokud má normálně počůrané plíny, tak si
to shrňme - pěkně přibírá, pěkně spí, je spokojený. Strádající
děti fakt vypadají jinak
@hapi.isis píše:
@pikola já se v tom ještě moc nevyznám. Je to sice me třetí mimčo, ale poprvé kojene. Nechci aby stradal.
@andelka83 taky se mi zdálo moc 800g za dva týdny ale doktorka to neřešila a všude radi kojit dle přání miminka. Tak jsem to dělala i já. Ale jsem ráda že spí to je jasné. Já bych mu jen nerada ublížila.
To přibírání není nic k řešení. Kojit jak dítě chce je
správné.
Ženský prosím vás o radu. Mám půlroční holčičku je plně kojená,
vždy dobře prospívala ale poslední týden začala stávkovat, u prsa
vydrží maximálně 2-3 minutky někdy ani to ne. Kojím 6-7 během 24 hodin
s na jedno kojení vypije 70 ml z obou prsů myslíte že ji to stačí nebo
mám málo mléka? Zkouším po kojení ještě odstříkat aby jsem zvýšila
tvorbu mlíčka ale bohužel nic neodstříkám a když jí po kojení nabídnu láhev z UM
taky už nechce. Jsem docela zoufalá a mám strach že když tak málo papá
brzy o mléko přijdu.