Stahovaní písniček na iphone

10.10.19 21:00

Stahovaní na iphone

Dostala jsem iphone, písničky stahuju přes Documents ale na uložto není jedna moje obĺbená pisnička. Nevíte někdo kde jinde se stahujou písničky nebo o nějaký jiný aplikaci ale aby to bylo zdarma prosím????????????. Jsem opravdu zoufalá????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
10.10.19 21:09

Stáhni si tu písničku z youtbe do mp3 formátu a pak už postupuj, tak jak jsi zvyklá. Do google dej youtube mp3 converter

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
10.10.19 21:14
@Licyaugust píše:
Dostala jsem iphone, písničky stahuju přes Documents ale na uložto není jedna moje obĺbená pisnička. Nevíte někdo kde jinde se stahujou písničky nebo o nějaký jiný aplikaci ale aby to bylo zdarma prosím????????????. Jsem opravdu zoufalá????????

Jdi na brigádu a těch cca 250 Kč měsíčně za Apple Music nebo Spotify si vydělej. Navíc jako bonus nebudeš opravdu zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
14751
10.10.19 21:18
@salamio píše:
Jdi na brigádu a těch cca 250 Kč měsíčně za Apple Music nebo Spotify si vydělej. Navíc jako bonus nebudeš opravdu zoufalá.

To ale bude zoufalá z brigády. Taková brigáda může způsobovat i deprese, nehledě na chátrání těla při manuální práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
10.10.19 21:40
@salamio píše:

Přesně. Mě tohle kradení hudby, zvlášť když je to dnes tak jednoduchý a levný, hlava nebere. Ještě abych byla zoufalá a marně hledala, kde ukrást jednu konkrétní písničku. Na trápení mám jiný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.10.19 21:41

Stahuji přes iTunes. Je to pro mě nejjednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
10.10.19 21:45
@Čičorečka píše:
Přesně. Mě tohle kradení hudby, zvlášť když je to dnes tak jednoduchý a levný, hlava nebere. Ještě abych byla zoufalá a marně hledala, kde ukrást jednu konkrétní písničku. Na trápení mám jiný věci.

Tak ono to kradení není. Stahování hudby a filmů je v ČR legální. Nelegální je umisťování a poskytování hudby a filmů. Navíc tato „ztráta“ se umělcům kompenzuje daní vybíranou z medií (CD, DVD, paměťová media jako flash disky…).

Samozřejmě streamování jako iTunes, Spotify apod. je jednodušší, než někde hledat a stahovat hudbu. Ale chápu, že pro někoho kdo nevydělává je i 250 Kč měsíčně dost a raději je utratí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
10.10.19 21:57
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ono to kradení není. Stahování hudby a filmů je v ČR legální. Nelegální je umisťování a poskytování hudby a filmů. Navíc tato „ztráta“ se umělcům kompenzuje daní vybíranou z medií (CD, DVD, paměťová media jako flash disky…).Samozřejmě streamování jako iTunes, Spotify apod. je jednodušší, než někde hledat a stahovat hudbu. Ale chápu, že pro někoho kdo nevydělává je i 250 Kč měsíčně dost a raději je utratí jinak.

Téměř* každý starší patnácti let si může vydělat 250 Kč měsíčně.

* uvádím téměř kvůli lidem v kómatu atp.

Příspěvek upraven 10.10.19 v 22:02

• Citovat
  • Upravit
salamio
10.10.19 22:00

Debilní engine fóra.

• Citovat
  • Upravit
14751
10.10.19 22:05
@salamio píše:
Téměř* každý starší patnácti let si může vydělat 250 Kč měsíčně.

* uvádím téměř kvůli lidem v kómatu atp.

Příspěvek upraven 10.10.19 v 22:02

Souhlasím, ale ne každý je bude chtít utratit za takovou zbytečnost jako hudbu. Někteří si za to koupí užitečnější věci jako alkohol, cigarety a drogy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
10.10.19 22:09
@Prof. Farnsworth píše:
Souhlasím, ale ne každý je bude chtít utratit za takovou zbytečnost jako hudbu. Někteří si za to koupí užitečnější věci jako alkohol, cigarety a drogy ;)

Ano, a pak sem přijdou fňukat, že jsou zoufalí, když nemůžou stáhnout nějakou beztak pičovinu. Život je holt otázkou priorit.

• Citovat
  • Upravit
14751
10.10.19 22:15
@salamio píše:
Ano, a pak sem přijdou fňukat, že jsou zoufalí, když nemůžou stáhnout nějakou beztak pičovinu. Život je holt otázkou priorit.

Třeba chce stáhnout Vivaldiho, ten už není chráněn autorským právem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
10.10.19 22:20
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba chce stáhnout Vivaldiho, ten už není chráněn autorským právem ;)

Ale nahrávky třeba Deutsche Grammophon jsou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová