Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Vickee Spánková apnoe možná? Ve skutečnosti se nevyspí i když spí… jak je na tom s váhou?
@Ziza A kontrolovala Ti taky železo? A vitamín D? Nedostatek může mít za následek únavu…
Dělal ti doktor po porodu krevní obraz? Když jsem byla poprvé těhotná, tak mi obvoďák říkal, že po porodu mám zajít na krev. Pak mi zjistil, že mám málo železa, hořčíku a já nevím čeho ještě… Začala jsem brát, to co mi chybělo a únava byla pryč…
Ja vastne po porodu chodim jen ke gyndr u obvodaka jsem jeste nebyla. urcite zajdu. dekuju
Holky prosím vás, když zítra půjdu k doktorovi, řeknu mu tam tyhle moje všechny příznaky a on se třeba chytne za hlavu, že by to ta borelioza mohla být, nebude mě hnát do nemocnice? Už to nezvládám, je mi fakt na umření ale mám z nemocnic strach ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím vás, když zítra půjdu k doktorovi, řeknu mu tam tyhle moje všechny příznaky a on se třeba chytne za hlavu, že by to ta borelioza mohla být, nebude mě hnát do nemocnice? Už to nezvládám, je mi fakt na umření ale mám z nemocnic strach
Já myslím, že Tě požene akorát na různé testy. Protože bez nich těžko co léčit a dokud nezkolabuješ nebo se nepotvrdí nějaká diagnóza, která vyžaduje hospitalizaci, tak Tě tam jen tak nepošle. A navíc - z nemocnice kdykoliv můžeš na revers odejít, nikdo Tě tam proti Tvé vůli držet nebude. Pokud vím, tak se léčí antibiotiky, takže pokud na tom nebudeš nějak extrémně, hospitalizace by být ani neměla.
Nejdřív ti vezme krev, aby zjistil, co to tedy je. Známá měla boreliozu a v nemocnici nebyla. Jak píše Magion, brala antibiotika.
Jak jsem psala, já měla v červenci klíšťovku a taky jsem nebyla v nemocnici, musela jsem dodržovat klid. Ale já to naštěstí asi neměla tak vážné…
Neboj, to bude dobrý. Držím palce ať přijdou na to, co ti je.
Kdyžtak řekni doktorovi i o té mononukleoze, co by také mohlo být…
Ja mela jen zvysene bolelerie v tele od stipnuti komarem a lezela jsem tyden v nemocnici na kortikoidech. boleriozu nemam.ale jsem casto unavena.bylo to skoro pred sesti lety.
Ahoj holky, mám zasebou řadu vyšetření a bohužel chronický zánět střeva s podezřením na Crohna.
Ahoj,
tak to mě mrzí:( Ale dobrá zpráva je, že víš, co se s Tebou děje, a můžeš s tím něco začít dělat. Zjistili, z čeho vznikl zánět, např. nesnášenlivost lepku? A jak se budeš léčit?
Ahojky, mám na Vás dotaz. Je mi 30 let a mám rok a půl starou holičku. Od jejího narození jsem pořád hrozně unavená a je to čím dál horší. Malá není kojená od konce šestinedělí, v noci se dost budí. S manželem se střídáme kdo s ní spí, takže se už i pár nocí vyspím. Stejně to nezabírá. Snažím se i sportovat a upravila jsem jídelníček. Jsem už zoufalá, protože mi opravdu ubývá sil.
Mockrát děkuji za každou radu.
Zdravim jsem porad unaveny aji kdys spim treba 11 hod tak druhy den v praci to nezvladam aji kdys mam volno o vikendu nevidrzim ani na slunci zacnou me rezat oci ale brutalne a jako by mi horel oblicej a nemuzu se porad zbavit akne nemuze to byt treba nedostatkem vitaminu? pls radu
Zdravim jsem porad unaveny aji kdys spim treba 11 hod tak druhy den v praci to nezvladam aji kdys mam volno o vikendu nevidrzim ani na slunci zacnou me rezat oci ale brutalne a jako by mi horel oblicej a nemuzu se porad zbavit akne nemuze to byt treba nedostatkem vitaminu? pls radu
Ahoj zeny prosim o radu.jsem osmy mesic po porodu.pred tehu jsem byla casto unavena a trpela na nizky tlat…tak ze se mi motala hlava, delalo se mi spatne od zaludku, cerno pred ocima na par vterin ztrata sluchu a zraku. v tehu jsem byla jeste vic spava, ale prislo mi ze to neni z unavy jen proto ze jsem byla doma a mohla se natahnout.bylo mi fajn zadny nevolnosti cele tehu.pak mi napsal mudr magnezko a uz jsem nepotrebovala ani tolik spat.ted posledni mesic se vse vraci tam kde to bylo pred tehu a jsem porad takova rozlamana a nemuzu se k nicemu dokopat..kdyz to jde tak pres den kdyz mala spi tak ja taky. zbylo mi tady jeste to magnezko a chtela bych zkusit si ho vzit…ale bylo mi predepsano v tehu tak nevim jestli si ted nemam dojit pro nejake jine.diky za odpoved.