Stálá únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.2.14 08:56

Holky posledni mesic jsem unavena a vystresovana vecer si piju medunku abych vubec zabrala protoze psychicky jsem tak vyzdímaná že nemůžu usnout a ráno čumim jak buk do blba malej spí krásně od sedmi do sesti do rána mely jsem trošku stresující období a ted to ze mně asi teprve spadlo a já jsem uplně vyždímaná nevím čím nahradit večer medunku abych nebyla tak vystresovaná a usnula a ráno byla fit…

• Citovat
  • Upravit
469
15.2.14 10:29

Ahoj, ja jsem totalne vycerpana skoro 2 roky, spatne usinam, rano se mi nechce vstat, jak vstanu mota se mi hlava, boli me hlava, nohy, nemuzu se dokopat k aktivite…a tak je to den co den, v noci cumim do zdi a mam hororove myslenky, kdyz usnu je to ok. Uz jsem toho zkusila dost a nic, myslim, ze pikud se psychicky nedame do kupy, nezlepsi se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.2.14 11:01

Ahojky :mavam: já to měla to samé. Prošla sem si stresujícím obdobím a v období klidu to na mě vše nějak spadlo…ta unava, nemožnost usnout a pak i uzkost.Den ode dne sem si připadala unavenější a unavenější. Nemohla sem skoro ani vylést s postele a mě to bylo tak líto už kvuli těm dětem..Ta psychika je svinstvo. Zašla sem k dr. a dal mi balzám na nervy jak tomu říká on..Tedy AD ale šla sem do toho kvuli dětem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
13.10.14 22:08

Ahoj všem,

ráda bych poprosila o rady, zkušenosti, nápady :-)

Manžel trpí neustálou únavou, pořád by jen spal a když se probudí, není vyspalý. Je pravda že nemá nijak pravidelný denní režim, jí tak 2× denně. Může to být tím? Víte třeba o nějakých vitamínech, které by mu mohli chybět a jejichž dodání by mohlo pomoci?

Samozřejmě jako první pomoc od zítra začínáme s pravidelnou stravou 5× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.10.14 22:13

No asi by to chtělo vyloučit nějaké infekce, mononukleoza, borelioza, pak taky jestli není chudokrevný, možná mu jen scházejí vitamíny, takže přitlačit na čerstvou zeleninu, ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
13.10.14 22:50
@Vickee píše:
Ahoj všem,

Manžel trpí neustálou únavou, pořád by jen spal a když se probudí, není vyspalý. Je pravda že nemá nijak pravidelný denní režim, jí tak 2× denně. Může to být tím? Víte třeba o nějakých vitamínech, které by mu mohli chybět a jejichž dodání by mohlo pomoci?

Samozřejmě jako první pomoc od zítra začínáme s pravidelnou stravou 5× denně.
@Vickee píše:
Ahoj všem,

Samozřejmě jako první pomoc od zítra začínáme s pravidelnou stravou 5× denně.

Muze to byt nedostatek horciku, ale tezko rict. Urcite bych navstivila dr. Aby nechal udelat hloubkovejsi krevni testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.10.14 08:50

Měla sem to stejné a sem anémická, takže na krev!! urychleně, u mě to došlo až tak tak daleko že sem kolabovala a musela pak být týden na transfuzích v :! nemocnici!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.14 17:29

Šílená únava

Ahoj holky, už jsem zoufalá tak zkusím radu tady a předem se omlouvám za anonym.

V létě mi začaly jisté problémy. Bolelo mě v krku a na jazyku se mi udělaly pupínky. Šla jsem k doktorovi udělal mi CRP a podle toho usoudil, že jde o spálovou angínu-předem jsem se zmínila, že synovec jí přinesl ze školky a já měla doma roční dítě, tak jsem přišla pro jistotu. Dostala jsem ATB a odkráčela domů. Od té doby mi začal kolotoč šílené únavy, malátnosti, problémy s příjmaním jídla-nechutenství, na střídačku průjem/zácpa, návaly horka a zimnice, křeče břicha a stále se vracející afty a bolest v krku. Navšívila jsem tedy znovu doktora opět CRP a domů s paralenem-herapngína. Po měsící jsem přišla znovu, afty se vracejí, únava i po změně stravy a braní potravinových doplnků neustupuje, naopak. Udělal mi kompletní krevní obraz a byl v pořádku. Navštívila jsem gynekologa také vše v pořádku. Ale já už takhle nemůžu fungovat, poslední možnost je navšívit psychiatra, nebo já nevím :roll: Začaly mě bolet i klouby a ted se mi 2× za 14dní stalo, že na mě lezla jakoby chřipka, afty v puse, bolest v krku, zvýšená teplota, šílená slabost nebyla jsem schopná vstát. Druhý den v pohodě jen trošku slabost :cert:

Nemáte s tím některá zkušenost? Nemůže to být nějáká deprese nebo něco?? Moc děkuju za jakýkoliv názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2271
13.11.14 17:42

A testy na boreliozu Ti dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.14 17:45

@Adelka951 já bohužel nevím na co mi je dělaly. Říkala sestře at udělá krevní obraz a vím, že tam byla štítná žláza, celiakie, curkovka…nevím jestli tohle bývá v tom krevním obraze nebo se na boreliozu dělají zvlášt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 17:46

@Adelka951 ale klíště jsem neměla…

• Citovat
  • Upravit
444
13.11.14 17:55

Nechci nějak strašit, ale já měla v létě úplně stejné příznaky (až na ty afty) a zjistili mi mononukleozu a ještě k tomu klíšťovou encefalitidu. Prý mi vyšlo, že jsem měla přímo klíště i když o něm vůbec nevím… Nevím, zda se to dá zjistit tím celkovým krevním obrazem…

Příspěvek upraven 13.11.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.11.14 17:56

Na boreliozu se testy dělají zvlášť, asi nejlépe se doktora zeptej, jestli ti je dělali, příznaky celkem odpovídají. Ani nemusíš vědět, že jsi měla klíště, nebo tě mohl štípnout komár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.14 18:10

Holky děkuji moc, mam doktora na baterky takže mu zkusim poradit co mi ma udělat za vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
7009
13.11.14 18:40

Chtela bych k te borelioze i test na chlamydie, hlavne ty plicni, ty mohou zpusobovat ruzne neduhy a bolesti kloubu k tomu tez mohou patrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí