Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zajdi k obvodni, může to mít hafo příčin, třeba i alergie může hrát nějakou roli.
Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotová
Byla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL.
Anonym, pro mne citlivé info, děkuju. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotováByla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL.
Anonym, pro mne citlivé info, děkuju.
Šla bych na základní krevní rozbor. Tam je hned vidět, co tělu chybí. Co zkusit železo doplnit?? Jeho nedostatek způsobuje mj. šílenou únavu.
@Anonymní píše:
Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotováByla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL.
Anonym, pro mne citlivé info, děkuju.
Měla bys doplnit i více hořčíku.. Ale spíše bude problém asi ve štítné žláze ![]()
Štítná žláza, chudokrevnost..vše je možné, rozhodně si zajdi na odběry krve.