Stálá únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
23.4.16 17:05

Zajdi k obvodni, může to mít hafo příčin, třeba i alergie může hrát nějakou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.17 11:53

Hrozná únava,co to může být?

Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotová :( Byla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL. :nevim: Anonym, pro mne citlivé info, děkuju. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1326
3.2.17 12:09
@Anonymní píše:
Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotová :( Byla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL. :nevim: Anonym, pro mne citlivé info, děkuju. :srdce:

Šla bych na základní krevní rozbor. Tam je hned vidět, co tělu chybí. Co zkusit železo doplnit?? Jeho nedostatek způsobuje mj. šílenou únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
3.2.17 12:12

Nech si vyšetřit štítnou žlázu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12231
3.2.17 12:14
@Anonymní píše:
Zdravím, obnovuji diskuzi. Trápí mě celková dlouhodobá únava. Už několik let, postupně se to zkoršuje. Teď už mám problém i uklidit, když jdu na nákup je to pro mě jako když běžím maratón..Jsem mladá, je mi 20 let. Chci toho tolik udělat ale hrozně mě to všechno zmáhá. Bolí mě svaly a klouby, mám hrozné křeče, spím více jak 16 hodin..Už jsem opravdu hotová :( Byla jsem na neurologii, udělali mi obyčejné vyšetření s kladívkem a prý ok..Nevíte kam se mám obrátit? Na neuro mě zaslal PL. :nevim: Anonym, pro mne citlivé info, děkuju. :srdce:

Měla bys doplnit i více hořčíku.. Ale spíše bude problém asi ve štítné žláze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
3.2.17 12:30

Štítná žláza, chudokrevnost..vše je možné, rozhodně si zajdi na odběry krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí