Stále buzení v noci

5.1.20 22:11

Stále buzení v noci

Syn se od konce 3 měsíce začal každou chvíli v noci budit a vyžaduje prso. Předtím spal krásně. Usínal mezi 21-22 hod, v noci se vzbudil max. dvakrát a budil se mezi 9-10 hod ráno. Pak se z ničeho nic začal budil každých 30-60 minut a vyžaduje prso. Jen si cucne a spí dál. Je jedno jestli spí semnou nebo v postýlce. Dudlíkem ho neoblbnu. Synovi bude 6 měsíců. Máte nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1055
5.1.20 22:14

@ÁjuleBož Vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.1.20 22:15

Já myslím, že takovou fází si projde každé miminko. Může to být začínajícím růstem zoubků nebo si uspokojuje potřebu bezpečí, že je maminka blízko. Nevím co poradit, snad se jen co nejvíce mazlit přes den a před spaním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
5.1.20 22:20

Smířit se s tím, že se to bude měnit ještě několik let. Dětí, které položíš a spí jak automat od 8 do 8, je strašně málo. :nevim: A nehledej za tím žádné zuby, hlad na kašičky, nemoci… Prostě to tak je. Hledá tvou blízkost, potřebuje si ověřit bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.1.20 22:27

Já jsem sice několika, ale malou jsem měla vzhůru i 40× za noc vzhůru, někdy vytrvala i 3h v kuse nebo se budila co 15min..plně jí to přešlo až v jejich 2,5letech… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.1.20 15:09

@ÁjuleBož mám teď doma úplně to samé. Malé je za pár dnů čtyři měsíce a po tom třetím to šlo s jejím spaním z kopce. Zatím se budí „jen“ po dvou hodinách, ale úplně trnu hrůzou, kdy se ten interval ještě zkrátí :? Chci začít pomalu s příkrmy, tak třeba to malinko pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.20 19:48

@VilikMaja nepomůže! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.1.20 08:12

@ÁjuleBož mame stejne dite. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 18:41

@Nikol23 a že je to peklo!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.2.20 18:52

@ÁjuleBož u naa to je pořád stejne, troufka bych si říct ze i trochu horší :roll: Mala pul roku. Usina i s hodinovym placem a rvanim, nechve ani prso, sunar. Ani na rukach ani v kocaru. Nic prostě :,( po 30min vzhuru a na novo :nevim: v noci co chvili buzeni a plac. :roll: dr nas poslala na neurologii, ze muze mit poruchu spánku. Tak jsem zvědavá jak dopadnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.20 09:25

Noční desy

Dobrý den maminky. Potřebuji nějakou konstruktivní radu. Malýmu je teď půl roku, a zřejmě ho trápí noční besy. V noci začne řvát, má u toho zavřená očička a musím ho v tu chvíli zvednout, a třeba i 5 min trvá, než se probere. Jak otevře oči začne ještě víc, protože neví co se s ním děje. A pak je hrozně těžké ho znovu ukonejsit a znovu uspat. Úplně se tím probere, a po půlnoci by byl radci zase nejraději vzhůru. I vytrvat jsem ho nechala, taky nepomáhá. Přes den moc nespí, třeba jen hodinku dvě, takže prespaly být nemůže. Chodíme na procházku, hrajeme si v jeho koutku, takže s usínáním problém nemáme, jen v noci. Doktorka mi řekla, že je na mě hodně fixovany, ale to s tímhle podle mě vůbec nesouvisí. Nemáte někdo zkušenost s něčím, co by opravdu pomohlo? Má to dlouhodobě. A na zoubky to zatím nevypadá. Děkuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 16:34

@Nikol23 Jeeee… To u nás tohle naštěstí není. Ale malej s náma teda spí v posteli :-/ Jen to stále buzení v noci. Tak ať vám to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.2.20 17:27

@Aluuushka nocni besy v pulroce asi ne, aspon rok jeste urcite ne :) je to pretazeni, prilis zazitku za den (treba za to muze i pustena trelevize, hudba) a nedostatek odpocinku, dlouhe bdeni. Nervova soustava krici, ze je to na nej mooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.20 18:56

Děkuji za typ. S těmi zážitky je to dost možné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.2.20 19:15

Supr! Jim staci malo, ani se nam to nezda, ale nove lidi, televize atd a uz je toho vic nez dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí