Stále duch na ovu testu

78
17.10.12 19:47

Stále duch na ovu testu

Prosím, může mi někdo poradit co to znamená když se na ovu testu po celý měsíc objevuje stále jen slabší testovací čárka(před 2 měsíci jsem vysadila po skoro 8 letech antikoncepci). Pochopila bych, že třeba nemám ovulaci ale myslel jsem si, že třeba jen pár dní se bude objevovat ten LH hormon a pak bude bílo je mi to divné děkuji zá názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
17.10.12 19:50
@ela88 píše:
Prosím, může mi někdo poradit co to znamená když se na ovu testu po celý měsíc objevuje stále jen slabší testovací čárka(před 2 měsíci jsem vysadila po skoro 8 letech antikoncepci). Pochopila bych, že třeba nemám ovulaci ale myslel jsem si, že třeba jen pár dní se bude objevovat ten LH hormon a pak bude bílo je mi to divné děkuji zá názory…

slabá čárka na ovulačním testu může být klidně celý měsíc, LH je v krvi přítomen i mimo ovulaci, jen v minimálním množství…být tebou zkusila bych spíš měřit bazální teplotu, aby jsi přibližně zjistila, kdy (a jestli) k ovulaci dochází ;) Pokud vůbec netušíš, ovulační testy můžou vyjít pěkně draho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.10.12 19:51

Ovulační test se může slabě barvit celý cyklus. měla si už od vysazení ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.10.12 21:01

@ela88 já sama jsem testovala jak o život a z vlastní zkušenosti mohu říct že bych se na ovulační test nikdy nespoléhala… Sice jsem to zkoušela na radu mé kamarádky která byla s testy velmi spokojené a díky nim se jí podařilo otěhotnět… ale já až po měření BT a hlavně po HP+UTZ mám potvrzenou ovulaci… Lidi jsou totiž různí a někomu nemusí ty testy vůbec reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 21:07
@sweet78 píše:
@ela88 já sama jsem testovala jak o život a z vlastní zkušenosti mohu říct že bych se na ovulační test nikdy nespoléhala… Sice jsem to zkoušela na radu mé kamarádky která byla s testy velmi spokojené a díky nim se jí podařilo otěhotnět… ale já až po měření BT a hlavně po HP+UTZ mám potvrzenou ovulaci… Lidi jsou totiž různí a někomu nemusí ty testy vůbec reagovat…

no hlavně se dost často stává, že člověk testováním to maximum hladiny LH nezachytí…protože to může trvat jen pár hodin, takže i každodenním testováním nemusí získat ani jeden pozitivní test, i když ovulace proběhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.10.12 21:51

Holky děkuju za názory, trochu mě to uklidnilo, přece jenom sem si říkala, jestli je to normální :) Menstruace jedna už přišla, byla hooodně slabounka a bylo to po 35 dnech. Ted jsem 27DC tak uvidíme, dost jsem cítila vaječníky, ale právě test nic nezaznamenal jen stále slabší čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.10.12 07:52

@alenka84 když jsem měla strach že nemám ovulaci, protože jsou testy stále negativní, tak jsem nakonec začala testovat ráno a večer. Samozřejmě pořád nic… Tak jsem šla ke gynDr. a HP byl v pořádku.. Nakonec i v CAR mi potvrdili že je vše v nejlepším pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.10.12 07:57
@sweet78 píše:
@alenka84 když jsem měla strach že nemám ovulaci, protože jsou testy stále negativní, tak jsem nakonec začala testovat ráno a večer. Samozřejmě pořád nic… Tak jsem šla ke gynDr. a HP byl v pořádku.. Nakonec i v CAR mi potvrdili že je vše v nejlepším pořádku…

i to se může stát :) Mně fungovaly, ale stejně jsem je moc nepoužívala, cykly jsem měla pravidelné, tak jsem věděla přibližně kdy bude…a pak mi ji potvrdila BT a to mi stačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.10.12 08:22

@alenka84 já jsem právě na doporučení kamarádky která je používala začala s ovu testy… No a taky jsem skončila u měření BT protože jinak bych si myslela že žádnou ovulku nemám :lol: a to mám cykly také pravidelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.10.12 08:25

A jen pro upřesnění… proč jsem nakonec skončila v CAR? Ikdyž jsem si přes BT i od svého gyndaře podle HP potvrdila že by k ovulaci mělo docházet, tak jsem stále nebyla těhotná… Samozřejmě mi v CAR našli takový jeden „drobný zádrhel“ - mám protilátky na spermie… :evil: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.10.12 08:52

A můžu se zeptat v tomhle jsem absolutní laik, ta bazální teplota se měří normálním teploměrem nebo si musím koupit nějaký speciální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.10.12 10:08
@ela88 píše:
A můžu se zeptat v tomhle jsem absolutní laik, ta bazální teplota se měří normálním teploměrem nebo si musím koupit nějaký speciální?

jakýmkoliv, já používám digitální na dvě desetinná místa, je přesnější, ale myslím, že obyč úplně stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
18.10.12 10:09
@sweet78 píše:
A jen pro upřesnění… proč jsem nakonec skončila v CAR? Ikdyž jsem si přes BT i od svého gyndaře podle HP potvrdila že by k ovulaci mělo docházet, tak jsem stále nebyla těhotná… Samozřejmě mi v CAR našli takový jeden „drobný zádrhel“ - mám protilátky na spermie… :evil: :zed: :zed: :zed:

Tak ona ovulace k otěhotnění nestačí, já jí mám pravidelně každý cyklus a snažím s eotěhotnět už skoro dva roky… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.10.12 12:13

@ela88 přesně jak říká @alenka84 stačil by i normální ale digitální na dvě desetinná místa je nejpohodlnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.10.12 09:51

Tak hlásím, že včera naskočily 2 dálnice, je to zvláštní jsem 30 den cyklu ale co tělo asi ví co dělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí