Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dlouho jsem hledala diskuzi, do které bych se,,upíchla"
A jak to tak sleduju tak všechny jsou rozjeté a než to člověk všechno přečte aby do nich nasednul..
Založila jsem si tedy novou a můžete nasedat…
Snažíme se s přítelem sice krátce, ale ráda bychom si dali mimíska k Vánocům jako ten nejhezčí dáreček. Víme, že takhle rychle to obvykle nejde, ale proč nevěřit a nezkusit ![]()
Tak se pojďtě bavit o snažílkování a čárkování.. ![]()
Nám se to povedlo těsně po vánocích v roce 2010 (teď už máme doma ročního ďábla) přítel si rok před tím koupil tu prastenou kofolu a tam našel text, že do roku a do dne má koupit kolébku a pod. no splnilo se mu to, text z kofoly mám vyfoceny a vždycky se tomu musím smát
![]()
@ivana-domca píše:
Nám se to povedlo těsně po vánocích v roce 2010 (teď už máme doma ročního ďábla) přítel si rok před tím koupil tu prastenou kofolu a tam našel text, že do roku a do dne má koupit kolébku a pod. no splnilo se mu to, text z kofoly mám vyfoceny a vždycky se tomu musím smát![]()
Jeee to je pěknýýý!!!
![]()
Držím palce ať to vyjde, my taky chtěli vánoční překvapení, ale vyšlo to hned
ať vám taky ![]()
@ivana-domca píše:
Nám se to povedlo těsně po vánocích v roce 2010 (teď už máme doma ročního ďábla) přítel si rok před tím koupil tu prastenou kofolu a tam našel text, že do roku a do dne má koupit kolébku a pod. no splnilo se mu to, text z kofoly mám vyfoceny a vždycky se tomu musím smát![]()
No tak to je hezké ![]()
@Seizdra: díky… Koukám na metříku že jsi 12tt tak přeju pohodové těhu ![]()
Ahoj, my se taky pár dní snažíme, ale u nás už o druhé mimino ![]()
Mě čeká na vánoce umělko..tak snad některý vánoce to už to vyjde
![]()
@Monika92
Ahojky, u nás jde o první mimčo… Přítel se snad zbláznil víc než já. Už řeší jména atd… No a takovou iniciativu holky bychom málokterá možná čekala… ![]()
@denisa.76: Určitě ano a budeš mít od Ježíška mimi…
A jak dlouho se snažíte jestli se můžu zeptat?
My jsme se milovali 26.12.2011 a V lednu uz neprisli mesicky…Povanocni miminko..zkouseli jsme od rijna. Hodne stesticka
Tak to je výzva - jdu do toho ![]()
Jinak skoro před 7 lety se nám to povedlo (pár dní před vánoci se malý narodil.. tak my už // neměli, ale rovnou dáreček ![]()
@Prdolinka86 píše:
Tak to je výzva - jdu do tohoJinak skoro před 7 lety se nám to povedlo (pár dní před vánoci se malý narodil.. tak my už // neměli, ale rovnou dáreček
No tak to je ještě lepší dáreček..:) Tak fajn.. Jdeme do toho… Nejdýl na 2.svátek vánoční ať máme všechny dvě //… A ať jsou to pěkné dálnice… ![]()
@denisa 76 píše:
@pinkeee85 skoro 13 let![]()
13let
To je pěkně dlouhá doba… To je pořádný důvod k tomu aby se konečně zadařilo… ![]()