Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jirsin
Ty jo teda to je úžasný
hlavně ať všechno v pořádku pokračuje
![]()
Ahoj berusky, ja jsem ted poprve nakoukla a precetla zpravy. Ohledne uzavreni to zaridim zitra. Az budu u pc. No a pokusim se vas procist ![]()
@pinkeee85 píše: Žádost o schválení skupiny odeslána..
ahoj my uz máme novou uzavrenou skupinu ![]()
Toužíme po // ♥ tak kdyztak posli pozvanku jestli chces k nam ![]()
Ahoj holky, tak já těhotnět nesmím, teď jsem volala doktorovi a mám stále vysoké hodnoty štítné žlázy
,ale všem co se povedlo, gratuluji ![]()
@dracek81 Ahoj, to je blbost, že nesmíš. Taky mám vysoké hodnoty a zakázané otěhotnět nemám!
@dracek81 píše:
Ahoj holky, tak já těhotnět nesmím, teď jsem volala doktorovi a mám stále vysoké hodnoty štítné žlázy,ale všem co se povedlo, gratuluji
Ahojky…co to je za volovinu…změň doktora…já jsem dokonce od 12let brala léky na štítnou žlázu, jak jsem měla hodnoty a úplně v pohodě. Ted vím, že ji taky nemám vpořádku, spíš naopak…mám tam několik uzlů a cyst, ale nikdy jsem od nikoho neslyšela, že nesmím otěhotnět…tak hlavu nahoru a poptej se jinde na jinýho dr. A neboj, bude dobře
@pinkeee85 píše:
Ahoj berusky, ja jsem ted poprve nakoukla a precetla zpravy. Ohledne uzavreni to zaridim zitra. Az budu u pc. No a pokusim se vas procist
Ahooooooj, jak se vede? Už jsem myslela, že už ani nedojdeš
![]()
@petullle píše:
Toužíme po // ♥ tak kdyztak posli pozvanku jestli chces k nam
Já bych se chtěla přidat, ale nenašla jsem tuto skupinu.. ![]()
@ytoka píše:
Já bych se chtěla přidat, ale nenašla jsem tuto skupinu..
najdes pozvanku na svem profilu ![]()
@ytoka píše:
Já bych se chtěla přidat, ale nenašla jsem tuto skupinu..
už jsi nás našla? ![]()
@MaMiNkA72 @Boculka Holky to není doktorem
ja to špatně napsala, jen to mam rozhozene, takmi nedoporučuje otehotnet hned, než se to srovná
tož par měsicu trvat muže, to spiš bylo zklamani, že to zkusime hned aj jsem vysadila anti, ale už ji nasazovat nebudu
Ale děje se se mnou něco divneho, poboliva me podbřišek, a včera me začaly bolet a pichat hlavně boky, dnes prsa, taky bradavky, jako by to vystřelovalo z boku do celych prsou, tlaky v pobřišku, ted se to pichnuti občas strida z každeho boku a mam zvyšenou teplotu, zimnice, a jsem prostě divna Ms ma přijit v pátek, taky to byl parkat ten hlen, tak si řikam, to si tělo zvyká, že neberu anti? Spřitelem jsme si daly sakra pozor, spiš to bylo takove stouchnuti, bez erekce
, ale pravda že druhej den mi bylo divne a od te doby pobolivani podbřišku, mela jsem nekolik dni pred ovulkou,,,tak doufam, že je to jen zvykani na normalni cyklus bez anti, když bych se mela nejdriv srovnat ![]()
@MaMiNkA72 píše:
už jsi nás našla?
jj, promiň, já si nevšimla téhle zprávy..
![]()