Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
21.11.12 13:38

Holky kuk…užívám si pohodičky…tatulda navařil, udělal mi čajík a upekl buchtičku:-). No já teda aspon pověsila prádlo a hrála s dětma pexeso a člověče. Ted si ogaři dělají pořádek v pokojíku, adélka spinká, Anička si maluje a my s tátou máme siestu u kávičky. Lenča dojde až ve tři a velké holky dneska nečekám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
21.11.12 13:39

@Marťafona no já vlastně opravodovou kamarádku taky nemám. Většinou si vzpomenou, jen když něco potřebují. Tento kamarád je jediný opravdový a ví o mě všechno, tak jak já o něm :mrgreen:

Jsem ráda, že jsem tu tak bezva parta a víš co, i písmenková podpora je víc než nic :kytka: Sice mám velkou podporu v přítelovi, přesto ženské jsou ženské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 13:40
@petullle píše:
Jsem tůůů :mrgreen: měla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena :) tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem :nevim: tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka
:hug: :hug: :hug: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
21.11.12 13:41

@petullle jsem taky pro!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 13:41

tak jsem holky napsala adminum, tak uvidime jak se k tomu vyjadri zda pujde prevest tato nebo udělají novou :palec: budu Vás hned informovat jak se mi ozvou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
21.11.12 13:42
@voňa koňa píše:
Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co? :kytka:

to same by jsi mela delat ty misto vysedavani a cteni diskuzi se venovat necemu jinemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
@petullle píše:
tak jsem holky napsala adminum, tak uvidime jak se k tomu vyjadri zda pujde prevest tato nebo udělají novou :palec: budu Vás hned informovat jak se mi ozvou :hug:

No šikulka šikovnááááá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
@voňa koňa píše:
Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co? :kytka:

vona kona neprud :twisted: a nezakladej nové nicky porušuješ pravidla stránek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 13:43
@voňa koňa píše:
:mavam: můžeš se jít věnovat, my si tu rády pokecáme :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
@voňa koňa píše:

Doňo Voňo :mrgreen: ..my v práci jsme :mrgreen:..odhal svou tvář, ať se můžeme bavit z očí do VOčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102

@petullle super uz aby to bylo uz me tu opravdu ta vona kona pije krev :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 13:44
@petullle píše:
vona kona neprud :twisted: a nezakladej nové nicky porušuješ pravidla stránek ;)

jj, taky mi to připadá jako Oňa doňa…dost podobné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:44
@knora píše:
@Marťafona no já vlastně opravodovou kamarádku taky nemám. Většinou si vzpomenou, jen když něco potřebují. Tento kamarád je jediný opravdový a ví o mě všechno, tak jak já o něm :mrgreen:Jsem ráda, že jsem tu tak bezva parta a víš co, i písmenková podpora je víc než nic :kytka: Sice mám velkou podporu v přítelovi, přesto ženské jsou ženské :mrgreen:

přesně tak opravdovích kamarádů je málo taky mám podporuv v přítelovi a v rodině i když pulka je na sebe jak na cizí… já nemám moc kamarádu pač jsem upřímná a řeknu hned co si myslím občas je to blbé ale bohužel mi to dřív vyletí z ust než zapnu mozek.. :? ale tak co kdo se bavit chce tak se bavit bude a kdo ne nenutím ho.. já si sama vystačím jak říkam.. :D takže jsem i ráda že jsemnašla „klub“ kde je vše na rovinu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 13:45
@Lilua píše:
@petullle super uz aby to bylo uz me tu opravdu ta vona kona pije krev :cert:

No třeba je to ta, co sa postaví na hlavu a otěhotní…stačí pouhých 20minut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 13:46
@MaMiNkA72 píše: :mavam: můžeš se jít věnovat, my si tu rády pokecáme :mrgreen:

jsem to také chtěla napsat :mrgreen: vona kona se asi nudí :mrgreen: já mám ted klidek, dětátko mi líbezně spinká, pak pojede ze sestrou za tetou tak tu budu čumendovat a přitom i pracovat na grafice :mrgreen: ženy zvládnou více věcí na jednou jestli to vono kono nevíš ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí