Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky kuk…užívám si pohodičky…tatulda navařil, udělal mi čajík a upekl buchtičku:-). No já teda aspon pověsila prádlo a hrála s dětma pexeso a člověče. Ted si ogaři dělají pořádek v pokojíku, adélka spinká, Anička si maluje a my s tátou máme siestu u kávičky. Lenča dojde až ve tři a velké holky dneska nečekám ![]()
@Marťafona no já vlastně opravodovou kamarádku taky nemám. Většinou si vzpomenou, jen když něco potřebují. Tento kamarád je jediný opravdový a ví o mě všechno, tak jak já o něm ![]()
Jsem ráda, že jsem tu tak bezva parta a víš co, i písmenková podpora je víc než nic
Sice mám velkou podporu v přítelovi, přesto ženské jsou ženské ![]()
@petullle píše:
Jsem tůůůměla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena
tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem
tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka
tak jsem holky napsala adminum, tak uvidime jak se k tomu vyjadri zda pujde prevest tato nebo udělají novou
budu Vás hned informovat jak se mi ozvou ![]()
@voňa koňa píše:
Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co?
to same by jsi mela delat ty misto vysedavani a cteni diskuzi se venovat necemu jinemu
@petullle píše:
tak jsem holky napsala adminum, tak uvidime jak se k tomu vyjadri zda pujde prevest tato nebo udělají novoubudu Vás hned informovat jak se mi ozvou
No šikulka šikovnááááá ![]()
@voňa koňa píše:
Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co?
vona kona neprud
a nezakladej nové nicky porušuješ pravidla stránek ![]()
@voňa koňa píše:
@voňa koňa píše:
Doňo Voňo
..my v práci jsme
..odhal svou tvář, ať se můžeme bavit z očí do VOčí ![]()
@petullle super uz aby to bylo uz me tu opravdu ta vona kona pije krev ![]()
@petullle píše:
vona kona nepruda nezakladej nové nicky porušuješ pravidla stránek
jj, taky mi to připadá jako Oňa doňa…dost podobné
![]()
@knora píše:
@Marťafona no já vlastně opravodovou kamarádku taky nemám. Většinou si vzpomenou, jen když něco potřebují. Tento kamarád je jediný opravdový a ví o mě všechno, tak jak já o němJsem ráda, že jsem tu tak bezva parta a víš co, i písmenková podpora je víc než nic
Sice mám velkou podporu v přítelovi, přesto ženské jsou ženské
přesně tak opravdovích kamarádů je málo taky mám podporuv v přítelovi a v rodině i když pulka je na sebe jak na cizí… já nemám moc kamarádu pač jsem upřímná a řeknu hned co si myslím občas je to blbé ale bohužel mi to dřív vyletí z ust než zapnu mozek..
ale tak co kdo se bavit chce tak se bavit bude a kdo ne nenutím ho.. já si sama vystačím jak říkam..
takže jsem i ráda že jsemnašla „klub“ kde je vše na rovinu ![]()
@Lilua píše:
@petullle super uz aby to bylo uz me tu opravdu ta vona kona pije krev
No třeba je to ta, co sa postaví na hlavu a otěhotní…stačí pouhých 20minut
![]()
@MaMiNkA72 píše:můžeš se jít věnovat, my si tu rády pokecáme
jsem to také chtěla napsat
vona kona se asi nudí
já mám ted klidek, dětátko mi líbezně spinká, pak pojede ze sestrou za tetou tak tu budu čumendovat a přitom i pracovat na grafice
ženy zvládnou více věcí na jednou jestli to vono kono nevíš
![]()