Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@knora píše:
@Deníííí a co myslíš, že dělám, jednou rukou datluju a druhou pracuju
správná ženská…dělá víc věcí najednou a dokonale..
![]()
ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko
Musím přiznat, že jsem z toho maličko zničená…Mimi jim samo přeju
@knora píše:ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko
každá z nás se tu dočká nesmutni my všechny půjdem v jejich stopách
![]()
@Marťafona to si taky říkám, že se to už konečně musí podařit
@knora píše:ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko
neboj, všechno bude, barák, bazén..si vždycky vzpomenu na Růžičkovou v Slunce, seno…babička mi při scéně..kdy Bláža je u vrat a mícha těsto či co..jak k ní přichází Miluna s pozvánkou na svatbu s Italem..No tak u toho mi řekla, dělej tak ať nedopadneš jak Bláža..nevím co tím chtěla říct
..mě by se baráček na dědině líbil..no asi myslela abych se dobře provdala ![]()
Knora..ty budeš mít taky ![]()
@Marťafona píše:
správná ženská…dělá víc věcí najednou a dokonale..![]()
a ty jsi kde, že tak radíš?..si určo válíš šunčičky ![]()
@Deníííí píše:
a ty jsi kde, že tak radíš?..si určo válíš šunčičky
já?? ja pracuji doma a různě po bytech.. teď si šunčičky válím ale neradím já pouze konstatovala a je to známé že žena zvládá víc věci najednou než muži.. ![]()
@knora píše:
@Deníííí @Marťafonaještě, že Vás tu holky mám
podpora na prvním místě.. já ráda vyslechnu poradím pomužu když mužu.
ježe v tutom případě to nejde jinak než jen o písmenkách..
já jsem ráda že tu jste pač moc opravdovích kamarádu nemám jen pár.. a když se někdo najde tak jen kvuli penězum a jsou falešní ![]()
Jsem tůůů
měla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena
tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem
tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka
@Marťafona píše:
no nevím ona ta blbost u lidí občas je jukni na tohle a bobavíš sehttp://www.youtube.com/watch?…!
dobry
![]()
@petullle píše:
Jsem tůůůměla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena
tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem
tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka
jsem proooo
![]()
Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co? ![]()