Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
21.11.12 13:17
@knora píše:
@Deníííí a co myslíš, že dělám, jednou rukou datluju a druhou pracuju :mrgreen:

správná ženská…dělá víc věcí najednou a dokonale.. :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:18
@Deníííí píše:
jsem bloncka, pochopila a :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 21.11.12 v 13:11
:potlesk: :potlesk: :potlesk: bravo.. :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
21.11.12 13:18

:,( ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko :,( Musím přiznat, že jsem z toho maličko zničená…Mimi jim samo přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:20
@knora píše: :,( ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko :,( Musím přiznat, že jsem z toho maličko zničená…Mimi jim samo přeju

každá z nás se tu dočká nesmutni my všechny půjdem v jejich stopách ;) :hug: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
21.11.12 13:22

@Marťafona to si taky říkám, že se to už konečně musí podařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.11.12 13:24
@knora píše: :,( ach joooo, právě jsem se dověděla, že můj nejlepší kamarád čekají miminko :,( Musím přiznat, že jsem z toho maličko zničená…Mimi jim samo přeju

neboj, všechno bude, barák, bazén..si vždycky vzpomenu na Růžičkovou v Slunce, seno…babička mi při scéně..kdy Bláža je u vrat a mícha těsto či co..jak k ní přichází Miluna s pozvánkou na svatbu s Italem..No tak u toho mi řekla, dělej tak ať nedopadneš jak Bláža..nevím co tím chtěla říct :nevim:..mě by se baráček na dědině líbil..no asi myslela abych se dobře provdala :srdce:

Knora..ty budeš mít taky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.11.12 13:25
@Marťafona píše:
správná ženská…dělá víc věcí najednou a dokonale.. :D :potlesk:

a ty jsi kde, že tak radíš?..si určo válíš šunčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
21.11.12 13:27

@Deníííí @Marťafona :hug: ještě, že Vás tu holky mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:27
@Deníííí píše:
a ty jsi kde, že tak radíš?..si určo válíš šunčičky :mrgreen:

já?? ja pracuji doma a různě po bytech.. teď si šunčičky válím ale neradím já pouze konstatovala a je to známé že žena zvládá víc věci najednou než muži.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:30
@knora píše:
@Deníííí @Marťafona :hug: ještě, že Vás tu holky mám

podpora na prvním místě.. já ráda vyslechnu poradím pomužu když mužu. :) :hug: ježe v tutom případě to nejde jinak než jen o písmenkách.. :) já jsem ráda že tu jste pač moc opravdovích kamarádu nemám jen pár.. a když se někdo najde tak jen kvuli penězum a jsou falešní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 13:33

Jsem tůůů :mrgreen: měla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena :) tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem :nevim: tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
21.11.12 13:33
@Marťafona píše:
no nevím ona ta blbost u lidí občas je jukni na tohle a bobavíš se :D http://www.youtube.com/watch?…!

dobry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3102
21.11.12 13:34

@petullle tak ja jsem pro zalozeni nove diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 13:36
@petullle píše:
Jsem tůůů :mrgreen: měla jsem tu segru na návštěvě a přišel nový monitor takjsem byla odpojena :) tak já to klidně udělám, ale nevím zda nezaložit rovnou uzamčenou diskuzi a já bych vam vsem poslala pozvanku pote uz heslo zadne zadavat nemusite, nevim totiz to kdyz pozadam o zamknuti primo adminy zda nebude zakladatelka správcem :nevim: tak co myslíte? Název by byl uplne stejný jako je tedka

jsem proooo :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voňa koňa
21.11.12 13:38

Ale tak holky, a co třeba místo nových diskuzí o tuleníčkách, snažilkách a hleníkách se jít věnovat práci nebo vlastním dětem co? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex