Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
21.11.12 14:24
@Deníííí píše:
přepadneš jako, vykrást :mrgreen: ..nebo přepadneš, ze zvědavosti ;) ..jsi někde poblíž Ol?

No jako ze zvědavosti :mrgreen: :mrgreen: Do Ol jezdíme občas nakupovat, po dálnici to máme 30min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 14:24
@MaMiNkA72 píše:
jo jo…ale já bych sa přimlouvala až po chvilce..protože co ty víš jaký nick si dá oňa doňa či voňa koňa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neboj ta mě neoblafne a když by jooo tak stačí zmáčknout jeden čudlík as bude fuč :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 14:27
@janca84 píše:
No jako ze zvědavosti :mrgreen: :mrgreen: Do Ol jezdíme občas nakupovat, po dálnici to máme 30min

Jo ty jsi z prostějova :-) …my máme svědky z Kostelce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.11.12 14:28
@petullle píše:
neboj ta mě neoblafne a když by jooo tak stačí zmáčknout jeden čudlík as bude fuč :D :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.11.12 14:30

@janca84 to si asi fakt blízko ;)..konečně někdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.11.12 14:32
@petullle píše:
Holky co budete kupovat svým drahým polovičkám na Vánoce? :think: a co případně dětem?

Příspěvek upraven 21.11.12 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 14:35
@Deníííí píše:
@janca84 to si asi fakt blízko ;)..konečně někdo :mrgreen:

za to já jsem od vás všech na druhé straně republiky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 14:40

Holky jedny nekecejte tady ale ve skupině šup šup, kdo to má furt dočítat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
21.11.12 14:41
@janca84 píše:
Malá dostane tuto tabulku http://www.amosek.cz/…bulka-Junior dnes jsem koupila toto povlečení http://www.povleceni-72.cz/…40-200-70-90 ale v krepu. Potom taková ta mozaika s barevnýma „špendlíkama“ hrníček se zvířátkama. A známá slíbila levnější lego duplo. Jinak už nic kupovat nebudeme.
S manželem jsme si nadělili včera robotický vysavač, takže koupím už jen parfém, který mu došel. Víc asi nic.Je potřeba udělat na jaře fasádu :mrgreen:

jančo přijmi pozvanku na svem profilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.11.12 15:13
@knora píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to jsem ještě neslyšela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale krásné :palec: Já budu 10.12.12 rok zasnoubená :oops: holky to bylo tááááááááááák krásné!!! Vůbec nic jsem netušila…Šli jsme jen na večeři, a najednou u recepce v hotelu prosím občanku 8o a už mi to začalo šrotovat v makovici. Pak na pokoji samé srdíčko, svíčka no prostě jak ve filmu :srdce: Když si předemnou klekl, celá jsem se rozklepala a vlastně i to „ano“ jsem pomalu zapomněla říct, jak jsem byla naměkko. Pak jsme šli na večeři, o 4 chodech. Hrál přitom klavír, svítily svíčky, no fakt jak ve filmu…a pak na pokoji ještě šampaňské a samo sexík :kytka: :hug: :hug: :hug:

Tý jo :potlesk: :potlesk: To je romantika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.11.12 15:20
@Marťafona píše:
Proboha co je to tu za rozbroje?? ta Doňa oňa je asi trochu mimo svět reality ne? on každý má na to svuj názor ono je rozdílné chodit do práce a starat se o nemocné dítko… já bych třeba šla, ale jen třeba na brigádu a nešla bych přes noc od malého nemocného dítěte bych se od něj pomalu ani nehla, ale každý má na to svuj názor mno.. :nevim: :nevim:

Kvůli tomuhle a dalším věcem navrhuju zamčení skupiny…Zakladatelka se neozvala? Co tedy napsat adminům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 15:24
@janca84 píše:
Kvůli tomuhle a dalším věcem navrhuju zamčení skupiny…Zakladatelka se neozvala? Co tedy napsat adminům?

už je založena nová místnost tak se k nám přidej ;) :hug: http://www. emimino. cz/…/touzime-po/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.12 15:27

@janca84 a jestli ti to nepujde kontaktuj petullle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
21.11.12 15:37

Ahoj holky :mavam: Byla jsem s prckem na plavání, taťka konstatoval, že je to divný :lol: (byl se tam chvíli podívat). Teď konečně obědvám a snídám dohromady a prcek se tu přetahuje s kočkou o šňůrku od dudlíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.11.12 16:09
@petullle píše:
Tak diskuze je založena zde https://www.emimino.cz/…/touzime-po/#… zkuste to a KDYŽTAK POŠLETE POZVÁNKU AT TAM JSTE VŠECHNY, KTERÉ TAM CHCETE BÝT :)

Nevím, kde pozvánku vezmu, ale když jsem na to klikla, tak mě to tam normálně pustilo :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí