Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kateřina77 píše:
Ahoj holky, ve středu jsem si dělala ovulák a vyšel neg, ale včera večer mi vyšlo toto. Na netu mi vyšlo, že je pozitiv, ale v příbalovém letáčku, že je neg.. Co myslíte vyy?
ahoj, no to by mě taky zajímalo. Měla jsem takto čtyři po sobě, tmavší už nebyly a od včera mi opět slábnou, tak nevím co to…
Ahojky vsem dlouho jsem tu nebyla:(jen nechapu me ovu testy:Dovulka uz byla opet cekam za tyden ms jelikoz se mi posunula.nu a tenhle mesic mi test ovu ukazal a dneska opet:Dtak nevim co si myslet uz sve telo vazne nechapu ![]()
@Marfa0602 píše:
ahoj, no to by mě taky zajímalo. Měla jsem takto čtyři po sobě, tmavší už nebyly a od včera mi opět slábnou, tak nevím co to…Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:11
@Marfa0602 píše:
ahoj, no to by mě taky zajímalo. Měla jsem takto čtyři po sobě, tmavší už nebyly a od včera mi opět slábnou, tak nevím co to…
Koukni se na tuhle stránku
Tam píšou, že to znamená pozitiv. a není to jediná stránka, kde to tvrdí ![]()
http://www.ovulacni-test.cz/…acniho-testu
Ahoj holky tak jsem to měla hezky naplánovaný že zítra dorazí mrcha (mám ji jak hodinky po 28 dnech) takže začnu s clostíkem, pak UTZ, pregnyl, tulení utrogestan a na štedrej den to bude přesně doba na první testík…třeba se stane zázrak.
Jenže dneska ani náznak toho že by měla mrcha zítra dorazit, na testíku včera sněhobílo dnes dušík tak vůbec nevím co bude či nebude… ![]()
No a hlavně nevím, zda mám vysadit utroš (beru ho 17-27DC) když se na testíku ukázal ten dušík. Po vysazení vždy dostanu MS. Co myslíte, vysadit či nevysadit?
@Jirsin jestli si byla na pregnylu a beres utrogestan tak nevysazuj dokud nezacnes spinit prvni den vynechani test a pokud se neobjevi do tydne po vynechani ani // ani Ms tak zjdi k doktorovi takle to bylo aspon receno me moji dr
@AlčaL díky moc za radu
Pokud teda nedorazí mrcha tak zase testnu ![]()
@Kateřina77 píše:
Ahoj holky, ve středu jsem si dělala ovulák a vyšel neg, ale včera večer mi vyšlo toto. Na netu mi vyšlo, že je pozitiv, ale v příbalovém letáčku, že je neg.. Co myslíte vyy?
tento test se opravdu povazuje za negativni
@Kateřina77 ahoj
ten testik je fakt negativni… musely by byt uplne silen carecky… ja mela treba v sobotu jako ty, v nedeli uplne silnou a v pondeli uz skoro vubec… meni se to treba i po pulce dne… takze nejlepsi je testovat odpoledne a moc u toho nepit, je to naopak nez tehu testy
… ja mela mit ovulaci v patek a podle testu dorazi do dvou dnu po silnych carkach, takze dneska nebo zitra… tak uz mas treba taky po ![]()
@rebeca píše:
@Kateřina77 ahojten testik je fakt negativni… musely by byt uplne silen carecky… ja mela treba v sobotu jako ty, v nedeli uplne silnou a v pondeli uz skoro vubec… meni se to treba i po pulce dne… takze nejlepsi je testovat odpoledne a moc u toho nepit, je to naopak nez tehu testy
… ja mela mit ovulaci v patek a podle testu dorazi do dvou dnu po silnych carkach, takze dneska nebo zitra… tak uz mas treba taky po
Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:11
@Jirsin píše:
Holky tak z ducha je dálnice![]()
![]()
no to je bomba,
gratuluji
![]()