Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky bych si moc přála najít ty pravé // k vánocům. Čím déle to trvá, tím více je člověk už otrkaný, ale věřit a doufat stále nepřestává. ![]()
@Lejaa píše:
Bikis
Jak dlouho zkoušíte?
skoro půl roku. První holčička se povedla hned na první pokus, tak jsem čekala, že to druhý půjde taky tak snadno…a ono pořád nic!! ![]()
Tak my si // nechceme nadělit pod stroměček, ale začnem pravděpodobně až v únoru, tak jestli můžu tak bych se ráda připojila taky k diskuzi.
Jednoho špunta už máme a s druhým čekáme jestli příteli prodlouží pracovní smlouvu
Doufám, že se teď v práci pořádně činí, protože já to chci ![]()
Ahoj taky bych s radostí a nadějí našla // na štědrý den pod stromečkem jako dárek ke svým narozeninám. Tak budu sobě i ostatním tady držet pěsti ![]()
@Petiik píše:
@pinkeee85 Tak držím palce ať se vám do těch Vánoc zadaříJá jsem si na začátku roku myslela, že o Vánocích už budeme tři a zatím nejsem ani těhotná
Ale věřím, že do konce roku to vyjde
Jj, tak taky… Nejdýl na 2.svatek vanocni //… Jinou možnost nebereme v úvahu ![]()
@petulka500 píše:
Tak my si // nechceme nadělit pod stroměček, ale začnem pravděpodobně až v únoru, tak jestli můžu tak bych se ráda připojila taky k diskuzi.Jednoho špunta už máme a s druhým čekáme jestli příteli prodlouží pracovní smlouvu
Doufám, že se teď v práci pořádně činí, protože já to chci
Holky mě teď teprve došlo, že přítel má 4.listopadu narozeniny.. 35
To by byl dárek…
Vymyslela bych jak mu to dát nějakým originálním způsobem a to by koukal panečku…
Ale to zase asi jenom fantazíruju… No ale kéž by ![]()
@Bikis
Fakt první dítko bylo na první pokus, první měsíc snažení? To je pěkný
My se začali snažit v září, hned po práškách. MS čekám ve čtvrtek a nechci, aby dorazila:)
@pinkeee85 píše:
@Lejaa: ty čekáš MS zítra?
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“ ![]()
@pinkeee85 píše:
Holky mě teď teprve došlo, že přítel má 4.listopadu narozeniny.. 35To by byl dárek…
Vymyslela bych jak mu to dát nějakým originálním způsobem a to by koukal panečku…
Ale to zase asi jenom fantazíruju… No ale kéž by
Tak to by byl parádní dárek
Já jsem teď taky tajně doufala, že by to mohlo vyjít, protože v říjnu slavíme tříleté výročí a houby
Ale u mě je to kompikované…
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi se teda už nějakej pátek snažíme
ale já bych si už taky moc přála na tyhle vánoce mít mimíska v bříšku ![]()
@Lejaa píše:Jé, to by bylo super , kdyby nepřišla!
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“
@Lejaa píše:
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“