Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
17.10.12 09:28

Bikis
Jak dlouho zkoušíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2347
17.10.12 09:29

Ahoj holky, taky bych si moc přála najít ty pravé // k vánocům. Čím déle to trvá, tím více je člověk už otrkaný, ale věřit a doufat stále nepřestává. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.10.12 09:32
@Lejaa píše:
Bikis
Jak dlouho zkoušíte? :)

skoro půl roku. První holčička se povedla hned na první pokus, tak jsem čekala, že to druhý půjde taky tak snadno…a ono pořád nic!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.10.12 09:37

Tak my si // nechceme nadělit pod stroměček, ale začnem pravděpodobně až v únoru, tak jestli můžu tak bych se ráda připojila taky k diskuzi. :-) Jednoho špunta už máme a s druhým čekáme jestli příteli prodlouží pracovní smlouvu :D Doufám, že se teď v práci pořádně činí, protože já to chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
17.10.12 09:55

Ahoj taky bych s radostí a nadějí našla // na štědrý den pod stromečkem jako dárek ke svým narozeninám. Tak budu sobě i ostatním tady držet pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:10

@Barca12345 Neboooj, určitě se najde.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:13
@Petiik píše:
@pinkeee85 Tak držím palce ať se vám do těch Vánoc zadaří ;) Já jsem si na začátku roku myslela, že o Vánocích už budeme tři a zatím nejsem ani těhotná :( Ale věřím, že do konce roku to vyjde :dance:

Jj, tak taky… Nejdýl na 2.svatek vanocni //… Jinou možnost nebereme v úvahu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:14
@petulka500 píše:
Tak my si // nechceme nadělit pod stroměček, ale začnem pravděpodobně až v únoru, tak jestli můžu tak bych se ráda připojila taky k diskuzi. :-) Jednoho špunta už máme a s druhým čekáme jestli příteli prodlouží pracovní smlouvu :D Doufám, že se teď v práci pořádně činí, protože já to chci :lol:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:15

Holky mě teď teprve došlo, že přítel má 4.listopadu narozeniny.. 35 :) To by byl dárek… :)) Vymyslela bych jak mu to dát nějakým originálním způsobem a to by koukal panečku… :pankac: Ale to zase asi jenom fantazíruju… No ale kéž by :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 10:16

@Bikis
Fakt první dítko bylo na první pokus, první měsíc snažení? To je pěkný :potlesk: My se začali snažit v září, hned po práškách. MS čekám ve čtvrtek a nechci, aby dorazila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:17

@Lejaa: ty čekáš MS zítra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 10:26
@pinkeee85 píše:
@Lejaa: ty čekáš MS zítra?

Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
17.10.12 10:26
@pinkeee85 píše:
Holky mě teď teprve došlo, že přítel má 4.listopadu narozeniny.. 35 :) To by byl dárek… :)) Vymyslela bych jak mu to dát nějakým originálním způsobem a to by koukal panečku… :pankac: Ale to zase asi jenom fantazíruju… No ale kéž by :dance:

Tak to by byl parádní dárek :pankac: Já jsem teď taky tajně doufala, že by to mohlo vyjít, protože v říjnu slavíme tříleté výročí a houby :roll: Ale u mě je to kompikované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
17.10.12 10:30

Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi se teda už nějakej pátek snažíme :mrgreen: ale já bych si už taky moc přála na tyhle vánoce mít mimíska v bříšku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.10.12 10:32
@Lejaa píše:
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“ :D
Jé, to by bylo super , kdyby nepřišla! ;) A jak se cítíš??? :lol:
@Lejaa píše:
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí