Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo tak to ubec moc nechapu! Co se v tu chvily deje! Dala sem testy s 2denním zpozdeni! Priznaky bolesti bricha, unava atd. A stejne to neklaplo!! ![]()
@Majjasl
Já jsem taky 7 DPO, takže to máme stejný ![]()
Testovala jsem v pondělí a negativní, tak budu testovat asi až o víkendu, dám tomu chvilku čas, ať nejsem zas zklamaná ![]()
Tak my tento měsíc ovu prošvihli
…měla jsme jí minulý týden, ale skolila mě nějaká chřipka, měla jsem teplotu a na snažení jsem fakt neměla sílu!!!
Tak se aspoň nebudu stresovat, jestli MS přijde nebo ne
.
@lenaf. Taky to nechapu.. Tak bylo proste něco špatně a bylo to tak lepší… ![]()
@Alay88 : ahojky, vítej na emiminu (koukám že jsi nováček) i v diskuzi
Na pesimismus se vykašli… Raduj se, mysli na to jaké to bude až bude druhý mimísek a buď v pohodě.. Pesimismus Ti určitě nepřidá… ![]()
@pinkeee85 píše:
@lenaf. Taky to nechapu.. Tak bylo proste něco špatně a bylo to tak lepší…
Asi je to opravdu lepši nez aby tomu pak neco bylo!
Akorat nechapu dr. Prej to byly spatny test ale kez by byl jen jeden!
A prej nema cenu testovat driv pred ms! ![]()
@lenaf. Jj, to mi říkal doktor taky, ale vydrž to, když víš, že už tam to mimčo může být.. To čekání je přímo úmorné ![]()
Jj to mas pravdu! Tak sem chtela tedka ale nastesti sem to neztihla!
![]()
@Alay88 píše:
Tak jelikož sem tu fakt nová v psaní v diskuzích, tak sem ti to napsala to co sem chtěla sem, do soukrkomé zprávy, místo sem
Jj, už jsem četla a odepsala Ti.. ![]()
@Alay88 No já jsem se zrovna dneska musela pochválit jaký jsem držák.. Minulý cyklus touhle dobou už jsem měla odtestováno.. ![]()
Ahoj holky, tak já už chtěla mimi minulé vánoce… doufám, že ty letošní vyjdou… případně v únoru má manžel narozky…
Holky tak v pondělí jdu k dr. na preventivku, tak to s nim tak nějak proberu a uvidíme co mi řekne. hlavně aby se mi už srovnal cyklus ![]()
@Terysek30 Jj, prober.. Budem na Tebe myslet a pak dej vedet co ti rekl ![]()
To ja sem se take nemohla dočka a před každou ms sem testla, ale jelikož sem na posledy byla zklamana tak uz se docela bojím testovat! ![]()
""http://www.celysvet.cz/metrik/line-0f40bd4e60a6c1bcd4712ed2575f5fe6.png:http://www.celysvet.cz/…575f5fe6.png. celysvet. cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog