Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terysek30: To se doufám nestane, to by byl slušnej trapas.. ![]()
Jinak holky když už se bavíme o těch účesech tak mě se strašně líbí toto :
@Alay88 : To máš pravdu, to čekání není aspoň tak dlouhý… Já si nedokážu představit ty 50ti denní cykly co mají některé holky tady…
Taky mám husté vlasy, takže to chce často prostříhávat, ale jde to.. Já to zas nemůžu mít nechané úplně napospas, protože se mi kroutí konečky, takže pak vypadám jak… No nevim co.. ![]()
![]()
![]()
Ahoj holky můžu se přidat? My se snažíme už přes 5 měsíců a pořád nic. Mám doma už ročního syna, kterého jsme počali předloni na Vánoce, přesně na Štědrý den a tak by bylo hezké mít letos // ![]()
Ahoj holky,
taky se snažíme o mimi.
Máme doma skoro 9ti měsíčního broučka a chtěli bychom pro něj sourozence.
Minule jsme se snažili rok, teď je to 4tý cyklus a pořád nic ![]()
// pod stromeček by byly super! Moc bych si je přála a vám všem tady taky… tak moc moc moc držím palce ať se zadaří ![]()
@Alay88 : Máš pravdu. Moc dlouhé cykly určitě nejsou v pořádku… Jsem ráda za ty svoje 25ti denní.
Holky já jsem právě zjistila, že teď tak strašně jím a vůbec mi to nedochází… Ale dnes mi mamina řikala, že pěkně tloustnu.. Je fakt, že včera jsem snědla celou tabulku čokolády, kterou normálně nejím. Ale mít chutě tak brzy je trošku blbost, nemyslíte? ![]()
jo jo, to je ještě hodně brzo na těhotenské chutě… ale já jsem třeba mlsná i při MS a kolem ovulace.
Ahoj holky! můžu se k vám taky přidat? nemůžu se v žádných diskusích upíchnout, jak to tam maj rozjeté
.
tak to teda já jsem měla v těhotenství chutě naprosto nechutné… cpala jsem se tlačenkou s cibulí, romadůrem, uzeným, klobásama
![]()
prostě čuňas totální ![]()
@andula b. píše:
Ahoj holky! můžu se k vám taky přidat? nemůžu se v žádných diskusích upíchnout, jak to tam maj rozjeté.
taky jsem se sem nejak vetrela o prispevek nad tebou
.. moc bych si ty // k vanocum prala. je to prece ten cas zazraku jakoooo ![]()
@pinkeee85 počkej až na tebe někde vyrukujou že chtěji vidět občanku