Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
18.10.12 12:33
@Lejaa píše:
@Sunnyess
Ahojky, my pracujeme na prvním. :) Teď máme za sebou první měsíc snažení a dneska nečekám MS :) Ale as by byl zázrak, kdyby to vyšlo hned.

Nám se to při prvním dítku podařilo napoprvé… :potlesk: Spíš teď mám obavy…hlavně, když to všude okolo sebe vidím, jak holky kamarádky, známé do toho nemůžou při druhém přijít, ach joo. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 12:53

@Terysek30 naprosto souhlasim, taky na zadne zprotivovani nepristoupim :mrgreen:

teda holky, dneska je venku tak krasny podzim, ze me uplne stve, ze sedim v praci.. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 12:55

@Sunnyess hlavne se te myslence nepoddavej :palec: urcite vam to co nevidet vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 12:55

@mandlicek jj je tam krásně, jen teda tady fouká. Kde děláš?

• Citovat
  • Upravit
952
18.10.12 12:58

@Terysek30 jo tak pres okno to vypada dobre, za chvili jdeme na obed, tak se aspon projdeme

delam v Praze v BB Centru… proste kancelarska krysa :D a ty? taky sedis v praci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.10.12 12:59

U nas je taky krasně jen ten vítr fouka jako blazen :) (jsem z plzenského kraje) akorad tak pouštět draky co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.10.12 12:59

@Sunnyess
Neboooj, určitě to půjde jak po másle :) No já vysadila prášky 16.září a hned po MS jsme začli. Tak nevím, jestli je to možné, abych po těch práškách tak rychle otěhotněla, kór když taky pořád čtu, jak jiné holky musí brát hormony atd, aby jim to šlo. Ale když mi vyšel ovulační test pozitivně, tak by to mělo jít, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 13:41

@mandlicek ne ne já jdu do práce až v úterý, tak doma tak nějak trochu poklízim :))

• Citovat
  • Upravit
952
18.10.12 14:16

@Terysek30 je tak to mas fajn :) :palec:

no u nas teda nijak nefouka, je celkem pekne a teplo, to me teda uplne prekvapilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 14:17

@ali89 hehe :) cece draky sem nepoustela ani nepamatuju :nevim: ale mozna bychom mohli o vikendu, kdyz to trosku zafuci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 14:20
@Alay88 píše:
My teda mít sex obden nezvládáme :) Sem ráda když se povede 2× do týdne :) Zrovna myslím, že sem tuhle ovu prošvihla, no co se dá dělat.

:mrgreen: :mrgreen: no ani mi nemluv :D:D:D myslim si, ze pri beznem dennim rytmu se to proste takhle zvladnout neda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 14:53

No, to je pravada.. na zacatku sme spolu radili klidne i nekolikrat za den, nebo i kdyz sme do rana sedeli s kamosema a pak jsme prisli domu tak beztak se nam chtelo :D:D to ted uz jsou spis vyjimky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 14:55

@mandlicek tak už mám skoro douklízeno, a to se mi do toho tak nechtělo. Teda resp. pro dnešk douklízeno :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
952
18.10.12 15:01

@Terysek30 sikovna :palec: ja mam v planu uklid v So, pritel pojede pomoct se stehovanim kamaradovi, takze ja poklidim a konecne vybalim tu kameru, co jsem mu koupila a peclive ji schovam :) a prave v ramci toho, ze budu sama doma tak uklidim, protoze v tydnu to malo kdy stiham.

No a jeste 3 hodiny a budu mit odpracovano… :dance: :dance: dneska teda mame firemni akci, tak to aspon trosku utece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 15:03

@mandlicek já teda taky nejradši uklízim když jsem sama doma, mám na to klid a můžu si dělat svym tempem 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex