Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
18.10.12 23:22
@Lejaa píše:
@pinkeee85Tyy jo, tak nás hlavně informuj i dál ať nejsme moc napnuté? :) Zkoušela jsi testík? Já měla dneska taky milimetrovej flíček, tak buď přijíždí mrcha, kterou dnes neřekám, nebo se zabydluje mimi :) Každopádně můj testík byl dneska negativní… Mám 9 DPO. Pokud se mrcha nerozjede, zkusím další testy :D

Nene, testik jsem nezkoušela… Teď jsem byla trošku zmatená, šla jsem na wc a na papíru i trochu krve, ale pak uz nic. Ani na čípku… Tak počkám co se bude dít dál. JEstli se MS rozjede nebo ne-e (jasně, že doufám, že neeeee) :zed: :zed: Bylo by vazne brzo, zkratil by se mi cyklus na 23dní a to by se mi teda vůbec nelíbilo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:24

@pinkeee85 a kdy čekáš ms?

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:27

@Terysek30 : Právě že až v pondělí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:31

@pinkeee85 tak ono těch příčin může být víc, od posunutý ovulky (nevim jestli ji hlídáš) přes uhnizďování mimíska až po nevim co… Třeba se vám to povedlo hned na první pokus :))

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:34

@Terysek30: No bylo by to hezké, ale nebudu si dělat plané naděje.. No uvidím co ráno provede jště BT. Dnes mi klesla… Mohl by to být pokles při zahnizdovani tak si počkám kam se pohne zítra ráno a budu se modlit aby to bylo směrem nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:35

@pinkeee85 tak uvidíš, nezapomeň pak písnout :)) já doufám že mi zítra bude líp než dnes, bolela mě hlava a byla jsem celej den nějaká divná

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:38

@Terysek30: Jasně, že hned písnu jak to vypadá.. Musím se ještě udržet a nekoupit zítra testy nebo budu teestovat jak blázen a budu zbytečně zklamaná…

Ono bylo možná něco ve vzduchu.. Já byla taky celý den jak přetažená palicí po hlavě… Nebo že by bylo ve vzduchu těhulkování? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:41

@pinkeee85 kéž by byl ve vzduchu nějaký těhulkovský bacil, to by byl asi ten nejkrásnější bacil co jsem kdy potkala. Ale je fakt že mě tam hlava tak nějak pobolívá už od pondělka, tak nevim. Tam může být příčin… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:43

@Terysek30: to máš pravdu, ono teď taky hodně blázní počasí nebo je nějaký špatný tlak… :nevim:

A co že nespíš? Já myslela že jen já jsem blázen na diskuzích o půlnoci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:45

@pinkeee85 já jak kdy, někdy jsem schopná odpadnout už v devět no a někdy tady takhle čučim až bůh ví do kolika :lol: A co ty? Nechce se spát?

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:48

@Terysek30: No ja pred chvili prijela od pritele.. Tak jsem rikala, že se mrknu jeeště sem na chvilku a už jsem tu zase skoro hodinu. A za chvíli začínají Sběratelé kostí, tak se asi ještě mrknu… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:49

@pinkeee85 tak to mně přijede zítra přítel z montáží, zase po týdnu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:51

Terysek30: Jeee, ten můj taky někdy jezdí takhle pryč ale teď pracují asi 30km odsud tak zatím dojíždějí každý den domů… Já mám zítra zase noční.. Fuuuj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 23:53

@pinkeee85 takhle to měl před tím, že jezdil každý den domů. A pak to byl strašný nezvyk, když odjel na dýl. Zvykla jsem si že je každý den doma tak nějak kolem pátý a pak zase začal jezdit na celý týden pryč, jsem z toho pak byla celá divná. Ale co člověk nadělá no. A kde děláš?

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 23:57

@Terysek30: Makám v textilní výrobě… 12tkové směny.. Ranní, noční, volno, volno. A tak pořád dokola. Jeden jediný volný víkend v měsíci. Nemohla jsem sehnat tady u nás práci v kanclu (mám maturu a k čemu mi je), tak jsem nastoupila sem. Prohlásila jsem že si ve zkušebce najdu něco lepšího a zmizím a v lednu začínám třetí rok. Ale v týhle době je člověk rád aspoň za něco :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí