Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem nebrala antikoncepc, proto nechau co jineho by nam v tom mohlo branit… tenhle. dalsi mesic budeme zkouset znova ![]()
Dobrý ráno ženský! fakt jste to tu rozjely
. Boculka: my se snažíme taky zhruba rok a půl
. Pinkeee85: koukám, že má MS přijít ve stejný den, tak ti držím palce, ať nedorazí! Já jsem měla to špinění minulý víkend (asi týden po ovu.) a taky to normálně nemívám, tak uvidíme, ale nechci se na to upínat, i když to nejde. BT si teda neměřím…v pondělí uvidíme! Hlavně se držet, aby jsme netestovaly už teď
Andula. b: Jeee, tak to se musíme držet a uvidíme jak dopadnem.. Určitě nedorazí.. Já zatím nemám aní příznaky na MS, jindy by mě už bolely záda jak ďas a teď nic. Bolely teda včera, pak jsem zašpinila a zase nic…
O tom testování mi ani nemluv. Teď jsem mamině zakázala aby mě pouštěla do lékárny.. ![]()
![]()
![]()
Vím, že kdybych měla testy doma, tak na 100% testuju už dnes odpoledne… ![]()
Ahojky „Vánoční“ snažilky… přidávám se k vám. Já čekám na OV příští čtvrtek 25.10. tak uvidíme, zda se zadaří. Já měla minulý měsíc test pozitivní, ale MS přišla, doktor říkal, že to bylo samovolné… ale potrat to nebyl, takže můžeme bez čekání ihned pokračovat v oplozování…
k takže díky a přidávám se k vám.. všem, co se snažíte, držím palce.
![]()
@ytoka: ahojky
Já měla minulý měsíc ducha ještě než jsme se začli snažit tak se zadařilo nějak neplánovaně a dr mi řekl naprosto to samé co Tobě a teď čekám znovu… Tak ať se Ti zadaří ![]()
@andula b. píše:
Dobrý ráno ženský! fakt jste to tu rozjely. Boculka: my se snažíme taky zhruba rok a půl
. Pinkeee85: koukám, že má MS přijít ve stejný den, tak ti držím palce, ať nedorazí! Já jsem měla to špinění minulý víkend (asi týden po ovu.) a taky to normálně nemívám, tak uvidíme, ale nechci se na to upínat, i když to nejde. BT si teda neměřím…v pondělí uvidíme! Hlavně se držet, aby jsme netestovaly už teď
@pinkeee85 tak vidíš.. a dá se to přežít vid? pro mě je důležité, že to jde.. protože jsem byla půl roku bez OV. Tak konečně mám hormony v pohodě.. mě stračí jen ten pocit, že prostě jsem „plodná“ a miláček taky.
budeme se snažit dál, a tobě.. to moc přeju také.. možná to byla zkouška a teď nás čeká premiéra.. ![]()
Mě třeba doktor zjistil nízký progesteron před OV, a zvýšený Prolactin… je třeba nechat si u doktora udělat kvevní testy… já jsem to udělala hned po třech měsících snažení, protože jsem si byla jistá, že je chyba ve mě.. stačilo tak málo, a po vyšetření mi nasadil Parloled, na snížení Prolactinu… OV se okamžitě dostavila.. dopadlo to docela dobře.. těhotná jsem byla ale je 14 dní:-), vajíčko samovolně odešlo… nejednalo se o potrat, nicméně, zklamání nebylo tak velké, neboť jsme se alespoň hnuli z místa.. a já vím, že teď už záleží jen na čase… ![]()
Ahoj holky,
víte co je nejlepší na to netestování??? Nemít doma žádnej test a nemít čas si ho jít do lékárny koupit ![]()
@Terysek30 píše:
@mandlicek tak to já už uklízim RD, právě proto jsem psala že pro dnešek uklizeno, tady je pořád co dělat
jooooooooo tomu verim
my prave take premyslime ze uteceme z Prahy nekam do domecku
Moc by se nam to libilo, tak snad to vyjde ![]()
@Zuzee87 píše:
no to se najit da ale semka do norska by mi to proclili, kupovala jsem z nemecka blby nausnice a naramky a zaplatila sem vic za clo jak za to co sem kupovala :/mam jeste tehu testu nejakou zasobu od segry - asi 4 ks
a mas nekde i prodejce odkud si to objednavala? kdybych to prece jen zkusilatak uvidim.. dokud to nebude jasne tak testovat nebudu, sem pak akorat zklamana
Ahaaaaa
tak to je pak jasny no, tady v CR taky jakoze proclivaj, ale do 20$ ne, takze se snazim mit zbozi tak do tehle ceny… a vetsinou to treba na clu pozdrzej, ale nakonec dodaj…
objednavala jsem tady od tech
http://www.ebay.com/…67588/i.html?…
celkem to stale obnovuji, takze kdyz se rozhodnes, urcite tam najdes ![]()
@Sharane2006 píše:
Tak já taky uklízím RD a je to co říct oproti 2+kk, kde jsme dříve bydleli, ale snažíme se nestohovat nikde věci, malou vedeme k tomu, aby si také uklízela a skládala oblečení, takže většinou přes víkend jen uklidím nádobí z myčky a dám do ní špinavé a jednou za týden vytírám podlahy, luxuji a myji koupelnu.@ali89 já jsem ze Staňkova, okres Domažlice, ale pracuju v Plzni, je to cca 35 km a můžeme si tykat
Ahoj, muzu se jeeeen ciste informativne zeptat, jestli tech 35km do prace dojizdis denne? Jak jsem jiz psala, chceme s pritelem taky do domecku a i mimo Prahu, s tim, ze urcite budeme zavisli na nejakem vetsim meste co se tyce prace. Ale nejak si nedovedeme predstavit, ze kazdy den budeme dojizdet 35km do prace a pak zase domu… jestli to pak uz neni spis ubijejici…
![]()
@pinkeee85 píše:
Nene, testik jsem nezkoušela… Teď jsem byla trošku zmatená, šla jsem na wc a na papíru i trochu krve, ale pak uz nic. Ani na čípku… Tak počkám co se bude dít dál. JEstli se MS rozjede nebo ne-e (jasně, že doufám, že neeeee)![]()
Bylo by vazne brzo, zkratil by se mi cyklus na 23dní a to by se mi teda vůbec nelíbilo…
Prosímtě, a jak to poznáváte přes ten čípek, jsem asi pozadu, ale tohle jsem ještě nějak nezjišťovala
Některé holky psali i podle měkkosti a já nevím co..
23 dní je málo, to je fakt, ale může to být přece to zahnizďování ![]()
Určitě dej vědět do ta BT
Jinak já nic, MS zatím nepřišla. Je možné, abych měla ovulaci, ale MS nepřišla¨, ne kvúli mimískovi, ale rozhodzeným hormonům a já musela chodit na vyvolávačky? Tím pádem by má vynechaná MS nic neznamenala:(
@Sharane2006 píše:
Ahoj holky,víte co je nejlepší na to netestování??? Nemít doma žádnej test a nemít čas si ho jít do lékárny koupit
Souhlaaaas ![]()
@pinkeee85 píše:
@mandlicek: tak jak jsi na tom.. Mě včera přišla první polovina dárku pro toho mého čumáčkaPullitr dorazil a je parádní… Teď už jen aby byl ten mimísek v bříšku
tak to jsme na tom stejne
polovina doma… a vcera mi skoncila MS, takze uvidime jaky bude tedkon mesic
Jinak co jsem procitala tve komentare ze vcerejska a noci, doufam, ze ti budeme moct co nevidet gratulovat
![]()