Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
19.10.12 13:39
@Alay88 píše:
@Lejaa a míváš to tak někdy nebo normálně se ti vždycky rozjede? A zkoušela sis test?

Jojo test jsem dělala včera a nakonec i dneska a byl negativní :( No před HA se mi to vždy normálně rozjelo, během braní HA jsem to měla málo celou dobu, 2 dny takovy v pohodě, pak den víc a pak zasprd… TAk nevím.. Ale včera jsem měla nějaky ty skvrnky a dneska taky.. Což je divný.. Na papíře jsem měla trošku čercvené, na vložce ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 13:40

@Alay88
Jsem 10 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 13:44

@Alay88
Právě, kdyby aspoň věděla 100 % jestli tak nebo tak.. Ale nic jinyho mi nezbyde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 13:47

@Alay88
Tím pídem, když jsem měla Ovulku taky kolem toho 20. dne cyklu, tak to znamená, že MS se posune o něco dál, ne 28. den plus mínus?:-) Dál myslím třeba těch 14 dní jak píšeš? :) Tím pádem by to znamenalo, že to co mám nemusí být MS, ale zahnizďování, že?:-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 14:03

@Alay88
Děkuji:-) Kééž by to bylo těhotenství:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 14:25
@Lejaa píše:
Tak holky hlásím, že mrcha se rozjela :zed:

to je teda mrcha :cert: :zed: ale jak psala Pinkeee, ber to pozitivne a pristi mesic to vyjde ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 14:36
@Lejaa píše:
@Alay88
Děkuji:-) Kééž by to bylo těhotenství:-)

tak vidis, jeste nemusis veset hlavu ;) a snad to dopadne :hug:

holky vy jste se tu teda pekne rozjely :palec: clovek chvili tvori praci a ted nestaci docitat :) :kytka:

jinak u me je dneska finalni konec MS, takze pilny mesic pred nama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 14:38

Jinak co se tyce mereni BT, ja merim v puse pod jazykem digitalnim teplomerem a zatim to vypada, ze meri dobre… a graf si tedy delam ruco na papir :oops: nejak se mi to na ten papir vse lip zapisuje :think: ale k tomu mam jeste v mobilu stahnutou aplikaci, kde si take zapisuji cely cyklus a porovnavam a rekla bych, ze by to mohlo i vychazet.. tak uvidime behem nasledujicich mesicu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.10.12 14:39
@Zuzee87 píše:
tak takhle to funguje! 8o sakra!! kde ja ted tady honem v NO vezmu kofolu?? :D

tak já jsem hlavně dlouho nemohla otěhotnět, od září jsem doma měla od dr. clostilbegit a odhodlala jsem se k tomu až právě v prosinci. No a dneska jsem našla na testu //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 14:39
@Alay88 píše:
@pinkeee85 držím ti palce, testovat budeš v pondělí? Na začátku moc příznaků nebývají, ono hodně si jich člověk dokáže i v sugerovat, ale vidím to u tebe nadějně. A příznaky nemusíš mít vůbec žádný, třeba jako já u prvního těhu, takže podle toho bych se zase tolik neřídila.

Díky, já právě kromě těch bolavých zad nic jiného nemám. Pobolívaly mě prsa, ale to ustalo. Minulý měsíc jsem měla snad všechny možné příznaky - bolení břicha, zad, prsou, nevolnost a nic.. A teď se mi neděje skoro nic a možná to klaplo… Jestli ono fakt nebude lepší to moc nesledovat a být v klidu.. I když vím, lehko se to řekně… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 14:40
@ivana-domca píše:
tak já jsem hlavně dlouho nemohla otěhotnět, od září jsem doma měla od dr. clostilbegit a odhodlala jsem se k tomu až právě v prosinci. No a dneska jsem našla na testu //…

Gratulace veliká, tak ať je vše v pořádku :kytka: Kolik jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 14:40
@pinkeee85 píše:
Díky, já právě kromě těch bolavých zad nic jiného nemám. Pobolívaly mě prsa, ale to ustalo. Minulý měsíc jsem měla snad všechny možné příznaky - bolení břicha, zad, prsou, nevolnost a nic.. A teď se mi neděje skoro nic a možná to klaplo… Jestli ono fakt nebude lepší to moc nesledovat a být v klidu.. I když vím, lehko se to řekně… :mrgreen:

ty brdo… sem napjata jak pri detektivce :roll: no uz aby se nedostavila a bylo to jasny :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 14:41

Jo jinak holky, před chvílí jsem dokoukala slovenské Farmar hleda zenu. Jestli chcete videt opravdovy masakr, tak se na to urcite taky mrknete, protoze to je teda mazec. Od zacatku do konce jsem nevychazela z udivu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 14:47

Holky pomaleji, já nestačím dočítat :D jsem v plném pracovním-úklidovém nasazení a nějak vás tady nestíhm :lol:

• Citovat
  • Upravit
47759
19.10.12 14:47
@pinkeee85 píše:
Gratulace veliká, tak ať je vše v pořádku :kytka: Kolik jsi DPO?

děkuju :kytka: nevim, nepočítala jsem to, ani nevim jak se to počítá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital