Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
19.10.12 10:06
@pinkeee85 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrý teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Já se třeba neubráním hadříkům na miminka.. :dance:

Jojo, 28.9. se mi narodil první synoveček, tak jsem hned vlítla do hadříků pro mimi a nakoupila mu tunu oblečení :lol: Měla jsem chuť koupit i „naší holčičce“ :lol: Magor no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 10:07
@Lejaa píše:
To by bylo super, díky :kytka:
Akorát nevím, jestli už se moc neslëduju, asi bych to měla nechat malinko odpočinout a nechat samovolný průběh:-) Nechápu tu vynechanou MS a včera negativní testík :nevim: Je možné mát ovulku, ale MS pak nedostat a muset si ji nechat vyvolat?

Bohuzel to tady v praci nemam, ale vecer to nafotim a pridam to sem, at mas vice informaci ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 10:10

No jo holky, holt jsme to blaznivky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 10:12

@mandlicek
Oukej :-) Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 10:13

@pinkeee85
To tedy jsme.. Asi by to chtělo pauzu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 10:16
@Lejaa píše:
@mandlicek
To je supr, ze se daji testy koupit i pres net, kde?:-)) A vyjde to lip nez z lékarny? Že by? :think: :D

na ebay, je tam teda cekacka :cert: ale ty sady testu te pak vyjdou uplne smesne… :mrgreen: poslu odkaz

http://www.ebay.com/sch/i.html?…

tady mate primo vyhledane aktualni prodeje (aukce) na testy, prodavaji se i baleni ovu testu + tehu testu… a koukejte, at tam mate FREE SHIPPING, aby vam to do CR dorazilo zadarmo :palec: a taky at to mate tak do 20$ v jedne zasilce, aby vam to pokud mozno celnici nestopli a nechteli proclit ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 10:19

Asi to ale nezmenime :D:D:D

no my uz si tajne brousime zuby na kocar pritelovo sestry, ma dcerku cca rok a 8 mesicu, tak si rikame, ze ho od ni koupime :)

jenze ona o tom jeste nevi :D:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 10:23

@Sharane2006 moc dekuji za podrobny popis… :hug: Jasny, vsechno ma svuj ruba a lic, v kralikarne zase nevis, kdo bude bydlet nad tebou, pod tebou nebo vedle… nemas tam nikdy uplne 100% volnost a soukromi… a pravdou je, ze kolikrat jedes pre jedno mesto do prace hodinu… ale jak pises RD ma urcite spoustu svych vyhod a +… :palec: ale pravdou je, ze te financni nakladnosti se trosku bojim, jenze ono to asi oproti hypotece a poplatcich na bytovou a domovni spravu a energiich nebude az takovy rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 10:25

@pinkeee85 ;) ty ted neres hadriky a soustred se na zahnizdovani :palec: :hug: at pristi tyden mas // :) :kytka:

@Lejaa píše:
@mandlicek
Oukej :-) Děkuji moc :hug:

no neni vubec zac :hug: vecer to tu bude ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 10:37

No, tak nevím, jak to semnou dopadne. MS včera nic, test včera negativní a dnes tmavě červené nebo hnědé nebo co to za barvu:-) Skrvrny na papíře.. Začínající MS nebo zahnizďování… Ale asi by byl zázrak, kdybych byla už těhotná.. Když jsem vysadila HA teprve v září… Spíš to bude nějaká rozhozená MS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.10.12 10:37

Holky ráda bych se k vám přidala :) My se snažíme taky už déle, mám za sebou potrat, už je to rok a půl, ale ted jsem si řekla že se to do těch vánoc prostě musí podařit :)Hezký den všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 10:38

Kristyonela
Vítej :kytka:
jojo, do Vánoc máme určo všechny // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 10:42

@mandlicek: rozkaz, soustředím se na zahnizďování :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 10:42
@Kristyonela píše:
Holky ráda bych se k vám přidala :) My se snažíme taky už déle, mám za sebou potrat, už je to rok a půl, ale ted jsem si řekla že se to do těch vánoc prostě musí podařit :)Hezký den všem ;)
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 10:43

@Lejaa : Buď rozhozená MS anebo zkus ještě počkat a znovu testnout.. Třeba máš zatím nízkou hodnotu HCG :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí