Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 píše:![]()
![]()
Dobrý teda
![]()
![]()
Já se třeba neubráním hadříkům na miminka..
Jojo, 28.9. se mi narodil první synoveček, tak jsem hned vlítla do hadříků pro mimi a nakoupila mu tunu oblečení
Měla jsem chuť koupit i „naší holčičce“
Magor no
![]()
@Lejaa píše:
To by bylo super, díky
Akorát nevím, jestli už se moc neslëduju, asi bych to měla nechat malinko odpočinout a nechat samovolný průběh:-) Nechápu tu vynechanou MS a včera negativní testíkJe možné mát ovulku, ale MS pak nedostat a muset si ji nechat vyvolat?
Bohuzel to tady v praci nemam, ale vecer to nafotim a pridam to sem, at mas vice informaci
![]()
@Lejaa píše:
@mandlicek
To je supr, ze se daji testy koupit i pres net, kde?:-)) A vyjde to lip nez z lékarny? Že by?![]()
na ebay, je tam teda cekacka
ale ty sady testu te pak vyjdou uplne smesne…
poslu odkaz
http://www.ebay.com/sch/i.html?…
tady mate primo vyhledane aktualni prodeje (aukce) na testy, prodavaji se i baleni ovu testu + tehu testu… a koukejte, at tam mate FREE SHIPPING, aby vam to do CR dorazilo zadarmo
a taky at to mate tak do 20$ v jedne zasilce, aby vam to pokud mozno celnici nestopli a nechteli proclit
![]()
Asi to ale nezmenime ![]()
![]()
![]()
no my uz si tajne brousime zuby na kocar pritelovo sestry, ma dcerku cca rok a 8 mesicu, tak si rikame, ze ho od ni koupime ![]()
jenze ona o tom jeste nevi ![]()
![]()
![]()
@Sharane2006 moc dekuji za podrobny popis…
Jasny, vsechno ma svuj ruba a lic, v kralikarne zase nevis, kdo bude bydlet nad tebou, pod tebou nebo vedle… nemas tam nikdy uplne 100% volnost a soukromi… a pravdou je, ze kolikrat jedes pre jedno mesto do prace hodinu… ale jak pises RD ma urcite spoustu svych vyhod a +…
ale pravdou je, ze te financni nakladnosti se trosku bojim, jenze ono to asi oproti hypotece a poplatcich na bytovou a domovni spravu a energiich nebude az takovy rozdil…
@pinkeee85
ty ted neres hadriky a soustred se na zahnizdovani
at pristi tyden mas //
![]()
@Lejaa píše:
@mandlicek
OukejDěkuji moc
no neni vubec zac
vecer to tu bude
![]()
No, tak nevím, jak to semnou dopadne. MS včera nic, test včera negativní a dnes tmavě červené nebo hnědé nebo co to za barvu:-) Skrvrny na papíře.. Začínající MS nebo zahnizďování… Ale asi by byl zázrak, kdybych byla už těhotná.. Když jsem vysadila HA teprve v září… Spíš to bude nějaká rozhozená MS ![]()
Holky ráda bych se k vám přidala
My se snažíme taky už déle, mám za sebou potrat, už je to rok a půl, ale ted jsem si řekla že se to do těch vánoc prostě musí podařit
Hezký den všem ![]()
@Kristyonela píše:
Holky ráda bych se k vám přidalaMy se snažíme taky už déle, mám za sebou potrat, už je to rok a půl, ale ted jsem si řekla že se to do těch vánoc prostě musí podařit
Hezký den všem
@Lejaa : Buď rozhozená MS anebo zkus ještě počkat a znovu testnout.. Třeba máš zatím nízkou hodnotu HCG ![]()