Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
19.10.12 11:28
@Kristyonela píše:
Holky ráda bych se k vám přidala :) My se snažíme taky už déle, mám za sebou potrat, už je to rok a půl, ale ted jsem si řekla že se to do těch vánoc prostě musí podařit :)Hezký den všem ;)

ahoj a vitej :mavam: :mavam: :mavam: jojo do vanoc se to urcite povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 11:29

@pinkeee85 :potlesk: :palec: tak tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 11:50

Tak holky právě mi dorazil femigard tak začnu užívat a uvidíme co se stane :)) Mimochodem, je tu některá z vás co pila kontryhel? Objednala jsem si ho spolu s femigardem a nějak nevím jak to pít. Pač někdo říká do ovulky, jinde jsem zase četla, že ho některá pila 1× denně až do těhotenství a na krabičce je 1-3× denně. Tak jsem z toho jelen

• Citovat
  • Upravit
381
19.10.12 11:55

Holky teď jsem vás četla trochu nazpět a vidím že je to všude stejné s tím blázněním :D kolik já už sem vyhodila peněz za testy a každý měsíc příznaky před MS a nic :D Naštěstí už mě to přeslo, ale ted jak začínáme znovu tak sem jasná :D ale zařekla sem se že žádný test do vynechané MS nekoupím!!!Holky kolik z vás měří tu BT? Já to dělala loni ale nějak se mi do toho nechce, kde si vedete grafy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.10.12 11:56

Já ho pila a jestli si dobře pamatuju tak jen do ovulky a pak zase až po ms. V těhotenství by se pít neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 12:06
@Kristyonela píše:
Holky teď jsem vás četla trochu nazpět a vidím že je to všude stejné s tím blázněním :D kolik já už sem vyhodila peněz za testy a každý měsíc příznaky před MS a nic :D Naštěstí už mě to přeslo, ale ted jak začínáme znovu tak sem jasná :D ale zařekla sem se že žádný test do vynechané MS nekoupím!!!Holky kolik z vás měří tu BT? Já to dělala loni ale nějak se mi do toho nechce, kde si vedete grafy?

Ahojky, já měřím… Hlídám si tak ovu.. Na a hlavně mi vždycky pečlivě zasignalizuje přicházející MS :dance: Graf si vedu na womenzone.cz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.10.12 12:28

A jak dlouho už měříš? Mě tady zas navnadíte :D Sakra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 12:31

@Kristyonela no on právě každej říká něco jinýho.

Holky myslíte že bude hodně velkej problém když ten femigard budu místo 3× denně lžičku brát třeba v poledne naráz?

• Citovat
  • Upravit
8959
19.10.12 12:54

Tak holky hlásím, že mrcha se rozjela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.10.12 13:03

Terysek taky sem to ted četla, já bych ho pro jistotu pila jen do té ovulky ;) pinkeee85 a vychází ti OVU podle toho womenzone? Já si ho dělala předtím na fertility friend a ten byl přesnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 13:03
@Lejaa píše:
Tak holky hlásím, že mrcha se rozjela :zed:

Sakryš… Ale ber to pozitivne.. Zase se můžete začít snažit a tentokrát to určitě klapne..

No mě špinění zatím ustalo, trošku mě píchá v zádech.. Tak už zase nevím… Se z toho fakt zblázním asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 13:05

@Kristyonela: ted jsem zacla měřit tenhle cyklus, ale loni jsem měřila asi půl roku a měla jsem i na FF i na womenzone. Ale pro mě je lepší womenzone a ovulka mi podlě něj vychází… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 13:06
@pinkeee85 píše:
Sakryš… Ale ber to pozitivne.. Zase se můžete začít snažit a tentokrát to určitě klapne..No mě špinění zatím ustalo, trošku mě píchá v zádech.. Tak už zase nevím… Se z toho fakt zblázním asi…

Akorát že ovu mívám až tak 19-21 DC, to je doba :( Pořád jsem doufala, že fakt nepřijde.. A nejhorší je, že pořád doufám, že tam mimi může být, že je to prostě 1. měsíc, tak menstruuji :(
NO pokud špinění ustalo, tak by to mohlo znamenat, že mimi už je zabydlené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.10.12 13:25
@Terysek30 píše:
Tak holky právě mi dorazil femigard tak začnu užívat a uvidíme co se stane :)) Mimochodem, je tu některá z vás co pila kontryhel? Objednala jsem si ho spolu s femigardem a nějak nevím jak to pít. Pač někdo říká do ovulky, jinde jsem zase četla, že ho některá pila 1× denně až do těhotenství a na krabičce je 1-3× denně. Tak jsem z toho jelen

kontryhel se pije od začátku MS a jen do ovulky a nejlíp 2× za den ráno a večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.10.12 13:25
@Alay88 píše:
Jé tak to mě mrzí, ale jestli se snažíte teprve první měsíc, tak neboj za chvílu se určitě povede, pokud si dostala normálně MS, tak bych to neřešila, těhotná nebudeš. Ale vidím, že máme podobně dlouhé cykly, takže to čekání je pěkně dlouhý :,(

Po podle výpočtů jsem to čekala včera a jen jsem měla kapku na vložce a něco málo na papíře.. Dnes ráno takové hnědé skvrny na papíře, tak jsem si myslela, že to je třeba zahnizďování, i když by to bylo už docewla pozdě.. Nicméně teď po obědě jsem měla na vložce zase hnědě skvrny, ale na papíře už to bylo červenější a zdálo se mi, že i citím krev.. Teď na vložce nic nemám.., tak já nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí