Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa: Jj, i podle měkkosti se to dá poznat, ale je to u každé z nás jiné… Já se mrknu, kde jsem to všechno vyčetla a písnu ti odkaz…
Jinak špinění pokračuje, ale pořád tam není krev, tak neztrácím naději
Lékárně jsem statečně odolala… ![]()
@mandlicek : Taky doufám a Tobě budem gratulovat hned příští měsíc..
Včera už jsem měla takový stavy v noci, že budu koukat na kočárky atd, ale odolala jsem a šla radši spát ![]()
@pinkeee85
Seš dobráá, já mám doma ještě 2 testy v zásobě, ale nechám si je na horší časy
Nejhorší je asi ta nejistota… ![]()
@Lejaa: To jsi dobrá ty, že můžeš mít doma testy a netestovat.. Já kdybych doma jeden našla tak už letím čůrat
![]()
@pinkeee85 píše:
@mandlicek : Taky doufám a Tobě budem gratulovat hned příští měsíc..Včera už jsem měla takový stavy v noci, že budu koukat na kočárky atd, ale odolala jsem a šla radši spát
My už byli i na postálkách v Ikei
Ale nakonec jsme si řekli, že je to opravdu předčasné ![]()
@pinkeee85
Budu do pondělka napnutá, jak struna, hrozně ráda bych ti gratulovala ![]()
@mandlicek Ahoj, určitě můžeš
ano dojíždím denně, nejčastěji autobusem, protože to je pro mě nejlevnější. Vlak je drahej a autem se mi to samotné vůbec nevyplatí, to jezdím jen občas, když potřebuji udělat nějaký větší nákup a nebo jdu k zubaři apod. Dojíždím hodinu tam a hodinu zpátky, plus ještě přibližně 10 minut musím počítat s MHD v Plzni, než se dostanu do práce. Přiznávám bez mučení, že je to dost záhul, ráno vstávám v 5:15, většinou vodím manželovu dceru do školky na 6:15, kdy otevírají a v 6:30 mi jede autobus, v práci jsem mezi 7:30 a 8:00, podle provozu a podle toho, jestli si jdu ještě koupit ráno svačinu do práce. Když má manžel odpolední, tak vodí Báru do školky on a já jezdím do práce na 7. Končím mezi 15:30 a 17:30 podle práce, to znamená, že doma jsem mezi 17:00 a 19:00, pak musím dělat večeři. Občas padám na ústa a jsem KO, ale zvládat se to dá, za podmínek, že se můžu o víkendu pořádně vyspat
Po mateřský se sem už vracet nechci, chci si najít něco blíže, ale těžko říct, jak to bude s pracovníma místama za pár let ![]()
Některý kolegyně mi v práci říkaly, že třeba taky dojíždí pomalu hodinu jen MHD, takže ono si nevybereš. Ale určitě jsem pro domeček, já si to nemůžu vynachválit, sice nás to stojí měsíčně dost peněž - hypotéka, energie, ale to soukromí, celé léto jsme progrilovali na zahradě, měli jsme tam bazén, Bára tam má pískoviště, nemáme konečně zavřeného pejska celý den v bytě… Abych byla upřímná, má to své nevýhody, ale ty výhody to zastíní ![]()
@pinkeee85 píše:
@Lejaa: Jj, i podle měkkosti se to dá poznat, ale je to u každé z nás jiné… Já se mrknu, kde jsem to všechno vyčetla a písnu ti odkaz…Jinak špinění pokračuje, ale pořád tam není krev, tak neztrácím nadějiLékárně jsem statečně odolala…
jj, je to podle mekkosti i „otevrenosti“ cipku… ja to zase vycetla v te me chytre knizce, mozna tu mam jeste kopii v PC, mrknu, kdyztak vlozim ![]()
tak bohuzel nenalezeno
![]()
Příspěvek upraven 19.10.12 v 09:57
@Lejaa: jj, až budu vědět, že je mimisek zabydlený tak to začnu řešit, ale takhe je to vážně brzy.. ![]()
@mandlicek píše:
jj, je to podle mekkosti i „otevrenosti“ cipku… ja to zase vycetla v te me chytre knizce, mozna tu mam jeste kopii v PC, mrknu, kdyztak vlozim
To by bylo super, díky ![]()
Akorát nevím, jestli už se moc neslëduju, asi bych to měla nechat malinko odpočinout a nechat samovolný průběh:-) Nechápu tu vynechanou MS a včera negativní testík
Je možné mát ovulku, ale MS pak nedostat a muset si ji nechat vyvolat?
@Lejaa píše:
@pinkeee85
Seš dobráá, já mám doma ještě 2 testy v zásobě, ale nechám si je na horší časyNejhorší je asi ta nejistota…
ja taky
a taky mam jeste sadu na ceste z ebay
ale vic toho rozhodne kupovat nehodlam ![]()
@Lejaa píše:
My už byli i na postálkách v IkeiAle nakonec jsme si řekli, že je to opravdu předčasné
hele jako ja taky koukam… proste „nemocna“
ale pritel prave nechce, abych se na to tolik upinala a ma pravdu, treba to hned nevyjde a pak sileny zklamani
ale jako magorka, uz koukam, ze treba kdyz bude nekde akce na pliny, tak ze bych nejaky koupila do zasoby, ze ![]()
![]()
![]()
no magorka
![]()
@mandlicek
To je supr, ze se daji testy koupit i pres net, kde?:-)) A vyjde to lip nez z lékarny? Že by?
![]()
@mandlicek píše:
hele jako ja taky koukam… proste „nemocna“![]()
![]()
![]()
ale pritel prave nechce, abych se na to tolik upinala a ma pravdu, treba to hned nevyjde a pak sileny zklamani
![]()
ale jako magorka, uz koukam, ze treba kdyz bude nekde akce na pliny, tak ze bych nejaky koupila do zasoby, ze
![]()
no magorka
![]()
![]()
Dobrý teda
![]()
Já se třeba neubráním hadříkům na miminka.. ![]()
@mandlicek píše:
hele jako ja taky koukam… proste „nemocna“![]()
![]()
![]()
![]()
ale jako magorka, uz koukam, ze treba kdyz bude nekde akce na pliny, tak ze bych nejaky koupila do zasoby, ze
![]()
no magorka
![]()
![]()
Jojo
Já už mám s kolegyní domluvený, že si od ní koupím kočárek, když je tak pěkný a zachovaný
![]()