Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
vy jste teda kecalky
já měla dneska plno práce, zítra mám účetní uzávěrku, tak jsem musela vše připravit a překontrolovat, ale teď už jen ‚dělám, že dělám‘
Přemýšlím, že už dnes půjdu domů ve 4, když je tak krásně ![]()
Já zatím BT neměřím, asi bych měřila dva dny a pak se na to vykašlala
ale ovulaci, myslím, poznám - podle hlenu a podle toho, že mě píchá v podbřišku na pravé nebo levé straně. Když se do Vánoc nezadaří, tak pak uvidím, jestli se přemluvím k té BT.
@ali89 taky jsem z Plzeňskýho kraje ![]()
@Terysek30 tak tak
hezky si vklidu poklidim, pritel mi tam nebude prekazet a bude to, kdyz si uklizim sama doma, tak me to i bavi
prekvapive ![]()
@Sharane2006 jeeeeeeeeee ty se mas ve 6 koncit, to je krasa… a venku je vazne bajecne pocasi
takze urco nekam vyraz, kdyz mas tu moznost
![]()
@mandlicek no právě, nikdo nikde nepřekáží a taky mě to baví, to jsme na tom stejně ![]()
@Terysek30 to teda
a kdyz to vezmu, ze uklizim zatim jen byt 2kk, tak si rikam, co budu delat, az se treba odstehujeme do RD ![]()
Tak já k Vám taky nasedám ![]()
Jsem po revizi v květnu, 11+5, takže se snažíme podruhý. Ačkoliv ne nějak intenzivně, přítel má cestovatelskou práci, tak to nejde moc naplánovat…
I když možná tím líp ![]()
@Bekynka vitej
tak napodruhe to urcite vyjde
![]()
a jestli ma tvuj pritel dost cestovatelskou praci, jak pises, tak to pak bude asi o to vetsi prekvapko, vid? ![]()
@mandlicek tak to já už uklízim RD, právě proto jsem psala že pro dnešek uklizeno, tady je pořád co dělat ![]()
Ahoj holky, koukám jak jste to tu rozjely..
Já hnala z práce jak blázen abych vám sdělila novinku. Ráno mi klesla BT a kolem poledne? Narůžovělý výtok… Ne moc, jen na papíře.. Nikdy jsem to nemela, tak treba je to dobre znamení..
Jinak mě bolí hlava a záda jak blázen ![]()
@pinkeee85 to mně dneska hlava taky pěkně bolela, teda spíš takovej tupej pocit jsem měla a unavená jsem byla dopoledne jak kotě. Pak to tak nějak přešlo. No vídíš to, to by mohla být dobrá zpráva ![]()
@mandlicek píše:
@Zuzee87 hmmmmmmmm, ja tedy presne nevim, kde bydlis, resp. ve kterem state jsi. Ale treba na ebay.com se da najit celkem dost tehu testu a ovu testu za par dolaru a kolikrat to je i s free shipping…tak treba si to zkusit nechat dovezt
Ja si tam taky objednavala baleni po 60ks ovu testu a k tomu bylo asi 30ks tehu testu a vyslo to cele na 200,– Kc
jinak zitra ocekavam finalni konec MS, dneska jsem si konecne rano vzpomnela a zmerila si bazalku, abych zacala delat graf
takze jsem zvedava jaky bude nasledujici mesic
no to se najit da ale semka do norska by mi to proclili, kupovala jsem z nemecka blby nausnice a naramky a zaplatila sem vic za clo jak za to co sem kupovala :/
mam jeste tehu testu nejakou zasobu od segry - asi 4 ks
tak uvidim.. dokud to nebude jasne tak testovat nebudu, sem pak akorat zklamana ![]()
a mas nekde i prodejce odkud si to objednavala? kdybych to prece jen zkusila ![]()
Tyy jo, tak nás hlavně informuj i dál ať nejsme moc napnuté?
Zkoušela jsi testík? Já měla dneska taky milimetrovej flíček, tak buď přijíždí mrcha, kterou dnes neřekám, nebo se zabydluje mimi
Každopádně můj testík byl dneska negativní… Mám 9 DPO. Pokud se mrcha nerozjede, zkusím další testy ![]()
@Sharane2006 jo tak to je super ja jsem z Nepomuka jestli vite kde to je(kousek od plzně) ![]()
Tak já taky uklízím RD a je to co říct oproti 2+kk, kde jsme dříve bydleli, ale snažíme se nestohovat nikde věci, malou vedeme k tomu, aby si také uklízela a skládala oblečení, takže většinou přes víkend jen uklidím nádobí z myčky a dám do ní špinavé a jednou za týden vytírám podlahy, luxuji a myji koupelnu.
@ali89 já jsem ze Staňkova, okres Domažlice, ale pracuju v Plzni, je to cca 35 km a můžeme si tykat ![]()