Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3873
18.10.12 15:27

Ahoj holky,
vy jste teda kecalky ;) já měla dneska plno práce, zítra mám účetní uzávěrku, tak jsem musela vše připravit a překontrolovat, ale teď už jen ‚dělám, že dělám‘ :twisted: Přemýšlím, že už dnes půjdu domů ve 4, když je tak krásně ;)
Já zatím BT neměřím, asi bych měřila dva dny a pak se na to vykašlala :lol: ale ovulaci, myslím, poznám - podle hlenu a podle toho, že mě píchá v podbřišku na pravé nebo levé straně. Když se do Vánoc nezadaří, tak pak uvidím, jestli se přemluvím k té BT.

@ali89 taky jsem z Plzeňskýho kraje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 15:59

@Terysek30 tak tak :) hezky si vklidu poklidim, pritel mi tam nebude prekazet a bude to, kdyz si uklizim sama doma, tak me to i bavi :D prekvapive :D

@Sharane2006 jeeeeeeeeee ty se mas ve 6 koncit, to je krasa… a venku je vazne bajecne pocasi :) takze urco nekam vyraz, kdyz mas tu moznost :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 16:01

@mandlicek no právě, nikdo nikde nepřekáží a taky mě to baví, to jsme na tom stejně :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
952
18.10.12 16:30

@Terysek30 to teda :potlesk: :palec: a kdyz to vezmu, ze uklizim zatim jen byt 2kk, tak si rikam, co budu delat, az se treba odstehujeme do RD :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.10.12 16:36

Tak já k Vám taky nasedám :mrgreen:
Jsem po revizi v květnu, 11+5, takže se snažíme podruhý. Ačkoliv ne nějak intenzivně, přítel má cestovatelskou práci, tak to nejde moc naplánovat… :think: I když možná tím líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.10.12 16:55

@Bekynka vitej :mavam: tak napodruhe to urcite vyjde :srdce: :kytka:

a jestli ma tvuj pritel dost cestovatelskou praci, jak pises, tak to pak bude asi o to vetsi prekvapko, vid? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 17:25

@mandlicek tak to já už uklízim RD, právě proto jsem psala že pro dnešek uklizeno, tady je pořád co dělat :))

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
18.10.12 17:26

@Bekynka ahojky

• Citovat
  • Upravit
1689
18.10.12 18:28

Ahoj holky, koukám jak jste to tu rozjely..

Já hnala z práce jak blázen abych vám sdělila novinku. Ráno mi klesla BT a kolem poledne? Narůžovělý výtok… Ne moc, jen na papíře.. Nikdy jsem to nemela, tak treba je to dobre znamení.. :) Jinak mě bolí hlava a záda jak blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
18.10.12 19:37

@pinkeee85 to mně dneska hlava taky pěkně bolela, teda spíš takovej tupej pocit jsem měla a unavená jsem byla dopoledne jak kotě. Pak to tak nějak přešlo. No vídíš to, to by mohla být dobrá zpráva :))

• Citovat
  • Upravit
4201
18.10.12 20:01
@mandlicek píše:
@Zuzee87 hmmmmmmmm, ja tedy presne nevim, kde bydlis, resp. ve kterem state jsi. Ale treba na ebay.com se da najit celkem dost tehu testu a ovu testu za par dolaru a kolikrat to je i s free shipping… ;) tak treba si to zkusit nechat dovezt :) Ja si tam taky objednavala baleni po 60ks ovu testu a k tomu bylo asi 30ks tehu testu a vyslo to cele na 200,– Kc :)jinak zitra ocekavam finalni konec MS, dneska jsem si konecne rano vzpomnela a zmerila si bazalku, abych zacala delat graf :) takze jsem zvedava jaky bude nasledujici mesic :pankac:

no to se najit da ale semka do norska by mi to proclili, kupovala jsem z nemecka blby nausnice a naramky a zaplatila sem vic za clo jak za to co sem kupovala :/

mam jeste tehu testu nejakou zasobu od segry - asi 4 ks :D tak uvidim.. dokud to nebude jasne tak testovat nebudu, sem pak akorat zklamana :(

a mas nekde i prodejce odkud si to objednavala? kdybych to prece jen zkusila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
18.10.12 20:03

Mno a ted teda hura docist zbytek :) jo a pekny vecer preju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.10.12 20:40

@pinkeee85

Tyy jo, tak nás hlavně informuj i dál ať nejsme moc napnuté? :) Zkoušela jsi testík? Já měla dneska taky milimetrovej flíček, tak buď přijíždí mrcha, kterou dnes neřekám, nebo se zabydluje mimi :) Každopádně můj testík byl dneska negativní… Mám 9 DPO. Pokud se mrcha nerozjede, zkusím další testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.10.12 21:12

@Sharane2006 jo tak to je super ja jsem z Nepomuka jestli vite kde to je(kousek od plzně) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
18.10.12 22:12

Tak já taky uklízím RD a je to co říct oproti 2+kk, kde jsme dříve bydleli, ale snažíme se nestohovat nikde věci, malou vedeme k tomu, aby si také uklízela a skládala oblečení, takže většinou přes víkend jen uklidím nádobí z myčky a dám do ní špinavé a jednou za týden vytírám podlahy, luxuji a myji koupelnu.

@ali89 já jsem ze Staňkova, okres Domažlice, ale pracuju v Plzni, je to cca 35 km a můžeme si tykat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí