Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
17.10.12 20:28

Já bych je klidně brala i v listopadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4296
17.10.12 20:28

Jééé, co bych dala za těhotenské chutě :-D Já první měsíce nemohla jíst nic jinýho než jablka a housky :lol: když jsem ucítila maso, tak se mi chtělo zvracet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.10.12 20:29
@ivana-domca píše:
Nám se to povedlo těsně po vánocích v roce 2010 (teď už máme doma ročního ďábla) přítel si rok před tím koupil tu prastenou kofolu a tam našel text, že do roku a do dne má koupit kolébku a pod. no splnilo se mu to, text z kofoly mám vyfoceny a vždycky se tomu musím smát :mrgreen: :mrgreen:

tak takhle to funguje! 8o sakra!! kde ja ted tady honem v NO vezmu kofolu?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
17.10.12 20:31

Já už bych to taky brala.. už to zkoušíme víc jak rok a pořád nic :nevim: teď jsme vyléčení z urinoplazmy, takže to nešlo nejspíš kvůli tomu. Snažíme se to moc neřešit a nedělat si zbytečně nervy, ale já už poslední dobou nemyslím na nic jinýho..Vsugerovávám si příznaky :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
4201
17.10.12 20:33
@Mína13 píše:
Já bych je klidně brala i v listopadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no kdyz uz sme u toho ja bych je brala klidne hned ze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
17.10.12 20:35

Holky, myslíte, že když jsem měla asi týden po ovulaci špinění, že to něco znamená? nemáte s tím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
4201
17.10.12 20:36
@andula b. píše:
Já už bych to taky brala.. už to zkoušíme víc jak rok a pořád nic :nevim: teď jsme vyléčení z urinoplazmy, takže to nešlo nejspíš kvůli tomu. Snažíme se to moc neřešit a nedělat si zbytečně nervy, ale já už poslední dobou nemyslím na nic jinýho..Vsugerovávám si příznaky :jazyk:.

co je to urinoplazma? (nechce se mi to googlit :) ).. my se snazime od dubna - jenze tak nejak stale cekam az se mi srovna cyklus.. ted naposled uz to bylo po 5 tydnech (snad to vydrzi..) predtim sem to mela naposled a poprvne od vysazeni HA v cervnu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
17.10.12 20:40

To je taková nějaká bakterie..pořád jsme si to s manželem navzájem předávali :) nějak to neohrožuje zdraví, ani plodnost, ale je to otravný. Má to příznaky, jak zánět močových cest (ale měla jsem je jen já, manžel byl naprosto v pohodičce :mrgreen: ). Myslela jsem si, že mám pořád zánět močáku a až když jsme s gynekoložkou začli řešit to moje těhu, tak mi dělala testy a zjistila nám tohle to. Teď jsme po ATB, tak doufám, že do toho vlítnem :)

• Citovat
  • Upravit
4201
17.10.12 20:45

Ahaaa.. hehe zase spravedlnost (s temi priznaky :) ) tak hlavne ze uz to je v pohode ja si predstavovala buh vi co! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.10.12 21:22

Teeeeeeda holky vy jste se tu rozsouply za tu „chvili“ co jsme doma s pritelem uklizeli

vitam nove se pripojujici snazilky :)

dovezli nam dneska nove matrace :dance: tak jsme povlikali, prevlikali a lebedili si :hug: nooooooooo a musim rict, ze to by nebylo aby se nam to na tech novejch matracich nezadarilo v pristich mesicich :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.10.12 21:23

Mile snažilky prosim o radu s přítelem se snažíme o miminko, jenže ted sem měla zamět moč. cest a drobet kašel dostala jsem Triprim 200mg(maj to byt slabší antibiotika)včera večer(po.)jsem brala poslední tabletu, zajimalo by mě po jak dlouhy době je bezpečné pokračovat ve snažení? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.10.12 21:31

@ali89 Ahoj, ja si osobne myslim, ze pokud to byla nejaka slabsi antibiotika, ze byste mohli behem tydne klido zase zacit ;)

asi taky zalezi v jake „fazi cyklu“ jsi ta antibiotika uzivala…

drzim palce pri snazeni :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.10.12 21:33
@mandlicek píše:
Teeeeeeda holky vy jste se tu rozsouply za tu „chvili“ co jsme doma s pritelem uklizeli

vitam nove se pripojujici snazilky :)

dovezli nam dneska nove matrace :dance: tak jsme povlikali, prevlikali a lebedili si :hug: nooooooooo a musim rict, ze to by nebylo aby se nam to na tech novejch matracich nezadarilo v pristich mesicich :pankac:
:potlesk: :palec: jo tak to my uz tri tydny mame novou postel :D to by bylo aby to neslo! :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.10.12 21:35

Děkuji :hug: no ja pravě mam mit ted ovu. od17.zhruba tech pět dnů.. a přitel přijede v pa. z prace takže by sme radi,,no to vlítli" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
17.10.12 21:42
@Zuzee87 píše: :potlesk: :palec: jo tak to my uz tri tydny mame novou postel :D to by bylo aby to neslo! :D
:pankac: :pankac: :pankac: moje rec :hug: to by bylo aby nebylo :srdce: :hug:

@ali89 nooooooo, tak jako ja bych se zase tolik nebala …vem si, ze jsou holky, ktere do toho „vlitnou“ ani nevi jak a treba jeste i prvni 2 mesice klidanko pijou alkohol a vubec to neresi… moje kamaradka otehotnela v prubehu lecby anginy, kdy brala dost silna antibiotika a ma krasne zdrave mimco, tak tomu dejte volny prubeh :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí