Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 noooooooooo ![]()
![]()
ja jsem sama zvedava
ale vis jak, radsi se moc netesit, pak je zbytecne zklamani…
a ty bys tedy cca za tyden mela vedet jestli uz se zadarilo, jo?
tak to drzim palecky
No ten cap je jasnej
ale ja si myslim, ze i tak bude skvele prekvapenej
pro me je taky dulezite, kdyz uz budu vedet, ze jsem tehu, ze to musim „udrzet“ v tajnosti
a hned to v same euforii nevyzvanit ![]()
@Terysek30 píše:
Holky můžu z malinko jiného soudku? V pondělí jdu ke kadeřnici a nevím pro jaký účes se rozhodnout. Teď jsem to měla postupně sestříhané s patkou místo ofiny a pěšinkou na straně. po vzoru prvního fota…
co říkáte tady na ten účes? viz fotky
Mě se líbí, ale záleží taky na typu obličeje..
I když je skoro podobný jako ten co jsi měla původně, takže to nijak rapidní změna nebude, viď? Jenom zpestření a oživení ![]()
Jj, už bych to měla vědět.. jsem dneska 21DC a MS čekám v pondělí, takže když nedorazí tak testnu v úterý nebo ve středu.. Pak se objednám k doktorovi a případně, kdyby už bylo něco malinko vidět(s tím teda moc nepočítám), tak bycho pozitivní TT vyměnila za obrázek z UTZ.. ![]()
@pinkeee85 typ obličeje mám jako slečna na první fotce, ten účes jsem měla podle té fotky a všichni chválili. Jo jo není to nijak velká změna, jen je to o něco kratší a malinko jinak sestříhané. ![]()
@Terysek30: Tak to bude super myslím
To já to vzala nedávno z jedné vody na čisto a šla jsem z polodlouhých na úplně krátké (viz. foto)… Prostě když už tak rapidní změna… Teď mě to ale přestalo zase bavit tak to nechám dorůst… Jsem na tohle blázen ![]()
@pinkeee85 to já dřív měla dlouhé vlasy tak do půli zad, pak mi hráblo a že to chce změnu, tak jsem šla do účesu viz první fotka, takže o dost kratšího a osvědčilo se i ohlasy byli pozitivní. Teď mi to trochu povyrostlo a už jsem celá nesvá že je to dlouhé
přitom to mám po ramena ![]()
Mě ty krátké vlasy strašně omladili.. Pořád kolem sebe tak nějak slyším, že vypadám tak na 16
A já mám přitom 30 za pár ![]()
No vidíš tak buď ráda.
horší by bylo kdyby to bylo obráceně
ale bacha aby po tobě někde nechtěli občanku jestli už ti bylo 18
![]()
@Terysek30 píše:
Holky můžu z malinko jiného soudku? V pondělí jdu ke kadeřnici a nevím pro jaký účes se rozhodnout. Teď jsem to měla postupně sestříhané s patkou místo ofiny a pěšinkou na straně. po vzoru prvního fota…
jak psala Pinkeee, urcite zalezi na tvaru obliceje, takze si myslim, ze pokud to mas podle prvni fotky, tak by ti ten uces mel sedet. Vypada hezky
nedavno jsem resila uplne stejne dilema jako ty
no a nakonec jsem zvolila obdobny uces, ale sestrihany jako mikado a jsem spokojena ![]()
@mandlicek to já mikádo nee, zaprvé se mi to nelíbí a asi by mi to ani nesedělo…
ale do tohodle jsem se zamilovala ![]()
![]()
![]()
s vlasama jsem taky driv radila, hlavne na SS, to jsem si to uzivala jednoho dne me proste prestaly bavit vlasy v blond barve po ramena a sla jsem na jezka (ruzovyho) a bylo to zrovna i pred maturou
mozna nekde vyhrabu i foto, tak ho sem vlozim
ale jako pak kdyz ty kratke vlasy prerustaly (obvzlast pres usi, tak to bylo peklo), to se s tim ze zacatku nic nedalo delat a pak proste ta blba dylka, hruza… pak jsem byla zase chvili vdecna za dlouhe (resp delsi vlasy po ramena), nez me to jednou prestalo bavit ![]()
a sla sem zase na jezka
ted mam uz 1,5 roku delsi vlasy, tak jsem zvedava na jak dlouho ![]()
@Terysek30 To je právě ta sranda.. To se mi ještě nestalo.. ![]()
@Terysek30 píše:
@mandlicek to já mikádo nee, zaprvé se mi to nelíbí a asi by mi to ani nesedělo…ale do tohodle jsem se zamilovala
ono to vypada takhle je to proste jakoze zakoncene stejnou delkou, ale komplet prostrihane
a ja to teda nosim nerovnane, takze mi ruzne jdou konecky, tak je to takove zive ![]()
@mandlicek tak mně ty kratší vyhovujou, ale teda do takovýhodle extrému bych nešla
1,5 roku? Nechtělo by to už změnu?
![]()