Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa: určitě nemáš… normálně je máš určitě jiné
A určitě i jinou barvu.. To musí být jasné těhu ![]()
@Lejaa Ani zatím ne. Jenom ty prsa.. A ráno jsem objevila krémový hlen, docela dost.. Ted je ho méně, ale je tam pořád.. No a BT mi ráno o stupínek stoupla.. Tak pořád přemýšlím a čekám atd.. A co ty?
@pinkeee85
Ty máš hlen, ty se máš ![]()
Já nic
Jsem nervozni ze zítřka…
@Lejaa: jj, mám.. ale nijak moc se ho snažim neřešit.. Stalo se mi to už parkrát a nakonec to těhu nebylo.. Ve finále bylo sucho a do pár hodin dorazila potvora… Já tím, že měřím teplotu, tak se na MS stihnu vždycky tak nějak připravit.. Jakmile začne klesat, tak už vím, že tentokrát nic… ![]()
@pinkeee85
Ale zatím seš v poho, ne? ![]()
Po jaké době má cenu dělat testík od vynechané MS? Má to cenu hned ten den (zítra)? ![]()
Ahoj holky, tak já se k vám s dovolením přidám, taky bych ráda našla // pod stromečkem, když ne dřív. No uvidíme, zatím nic. A rovnou se zeptám, brala jste n ěkterá nebo někdo z okolí Femigard nebo gynex?
@Lejaa: no co takhle čtu na diskuzích tak 3dny od vynechané MS, ale my nedočkavky testujeme třeba už od 9DPO a když se zadaří, tak je tam občas aspoň dušík..
Holky mám dotaz, v červnu jsem přestala definitivně brát HA s tím že se začnem snažit o uzlíček první ms po HA takže ještě pod vlivem hormonů přišla po 30 dnech, další měsíc po 41 a třetí měsíc dokonce po 53. Takže dvě ms bez hormonů absolutně jak se jim chtělo. Teď poslední 8.10. přišla po 30-ti dnech. Myslíte že už se to konečně rovná-srovnalo? A když jsme měla takto rozházené ms jak mám vlastně počítat že od kdy se snažíme? Mám počítat i ty rozházené cykly nebo až teď ty co začnou chodit snad normálně?
![]()
@pinkeee85
Já jsem to právě nevydržela tuším v pondělí a sněhobílo, tak teď nemám už odvahu…
@Terysek30 Ahojky, já bych počkala jak bude probíhat další cyklus… Vypadá to, že se Ti tělo teprve,,hází" do normálu
Já osobně bych brala snažení od chvíle srovnaných cyklů… ![]()
@Lejaa píše:
@pinkeee85
Já jsem to právě nevydržela tuším v pondělí a sněhobílo, tak teď nemám už odvahu…
A kolik DPO jsi byla v pondělí?
@pinkeee85 tak snad teď už to vypadá slibně, když přišla po 30-ti dnech. Ono to taky asi částečně hodně bylo psychikou. Měla jsem problémy v práci, do toho jsem se hodně upnula na ty // takže jsem odpočítávala dny abych mohla testovat. Tenhle měsíc jsem byla tak nějak v pohodě, hlavně jsem to neřešila a žila s názorem však ono se to povede. No a dorazila mrška po 30.
A co gynex neboo Femigard? Máte některá zkušenosti?
@Terysek30: Psychika na to má určitě vliv.. O tom žádná…
Jinak já osobně ani s Gynexem ani Femigardem zkušenost nemám ![]()