Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 píše:
@Seizdra: díky… Koukám na metříku že jsi 12tt tak přeju pohodové těhu
Jo jo
letí to vcelku rychle, zítra genetika už. A zatím vše ok, nevolnosti nic, jen unavenost a nechutenství
Tak doufám, že bude všechno jak má být
ať se taky brzo dočkáte!
@pinkeee85 Souhlasím a už nesmlouvám
, abychom pak neskončili u velikonoc ![]()
Nejpozději druhý svátek vánoční ![]()
@Prdolinka86 píše:
@pinkeee85 Souhlasím a už nesmlouvám, abychom pak neskončili u velikonoc
Nejpozději druhý svátek vánoční
To jo teda, nebo až u příštího Silvestra.. Neeeee
Já jsem teď zrovna v nečekání na MS.. Co ty?
My tomu necháváme volný průběh od srpna.. Tak uvidíme příští měsíc ![]()
Všem přeji //… ať už teď nebo na Ježíška ![]()
@Barca12345 píše:
Vsem Vam to preju a zaroven strasne zavidim…![]()
Ahojky, taky snažílkuješ?
@Prdolinka86 píše:
My tomu necháváme volný průběh od srpna.. Tak uvidíme příští měsícVšem přeji //… ať už teď nebo na Ježíška
Já taky říkala, že tomu necháme volný průběh.. Ale neměřit BT kvůli ovulce se pořád nemůžu donutit.. Každý ráno ten teploměr vezmu znova a znova ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Snažíme se sice od prosince 2011, ale teď už to musí vyjít. Od června chodím na agolutin (nemám MS) a podle měření nemám ani ovulaci. Tak jsem včera vyfasovala Clostilbegyt a listovku. Přítel včera dovezl nějaký oblečky na mimčo, tomu jsem já teda zatím odolávala. Tak snad nám to přinese štěstí v podobě //
@pinkeee85 píše:
Ahojky, taky snažílkuješ?
Ne, a ac bych klidne zacala hned ted, neni nejak ten otec… ![]()
Ahoj, my jsme měli krásný dárek pod stromečkem v roce 2010. Teď se snažíme od června. Musíme počkat po revizi, i když 3 měsíce asi nevydržím, plánuju to zkusit po 2. MS. Takže bychom měli spíše opožděný dárek k vánocům. ![]()
@pinkeee85 Tak držím palce ať se vám do těch Vánoc zadaří
Já jsem si na začátku roku myslela, že o Vánocích už budeme tři a zatím nejsem ani těhotná
Ale věřím, že do konce roku to vyjde ![]()
Ahojky holky, my se snažíme asi od poloviny září, hned po vysazení prášků jsme začali. Hrozně bych si přála, aby už teď bylo „hotovo“. Ale to bych asi chtěla moc, po měsící snažení ![]()
Ahoj holky, já bych taky ráda našla pod stromečkem dvě čárky!!
Snažíme se o druhý a zatím se nedaří…
![]()