Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa píše:
@pinkeee85
7, to je asi málo, že?
No 7 je opravdu málo.. Zkus počkat třeba do pondělka a testnout nebo o víkendu..
To už tam musí být // jinak
![]()
@pinkeee85
Kéž by…¨:-) No pokud to zítra dostanu, tak je po radosti i po testování ![]()
Kdy budeš testovat ty?
Lejaa: no já to mám dostat v pondělí.. zatím se držím a netestuju.. chci si ušetřit zklamání.. minulý cyklus jsme to s přítelem trošku nevychytali (to jsme se ještě nesnažili - ted už ano) a ujelo nám to. Testla jsem pár dní po MS ale byla divná.. a byl tam duch.. byla jsem objednaná na prevenci k Mudrovi a tak jsem mu to při návštěvě řekla… Nic tam nebylo..
Prý než se mimi pořádně zabydlelo, tak dorazila MS a prostě se neudrželo.. Tak se chci ušetřit nějakého,,duchaření".. Takže testovat budu tak ve středu, když ta potvora nedorazí ![]()
@Terysek30 Tery, my se snažíme skoro půl roku a Femigard jsem brala 3 měsíce na srovnání cyklu atd. a moc mi na to nepomohl a k těhu už vůbec ne!
![]()
Ahoj holky ![]()
můžu se přidat? Od září se snažíme o naše druhý dítko, MS čekám za týden a ovu jsme stihli, tak doufám, že by to třeba mohlo vyjít a na Vánoce budem jako dárek dávat oznámení rodině ![]()
Ahoj holky, mohu se k vam taky přidat?
Také se snažime o mimíska a rada bych u vitala // pod stromeček!
pač uz to je na mě strašna doba co se snazime! Vím sou tu i co se snaži dyl ale je to na hlavu!
Moje dr.nas posíla do caru ale rikame si ze to nechame az na leden!
Minuly mesic jsem mela dušíka akte bohuzel hned druhy den sem to dostala!
tak ze zklamani!
A bohuzel tenhle mesic taky! Tak uz me to tak trochu mrzi a leze na mozek! ![]()
Ahojky holky..já se teda k vám nechci přidat jen se chci podělit o příbeh… mám doma 3leteho chlapečka a od prosince 2011 jsem se snažili o díte..v lete jsem našla // čarky, vše bylo v pořádku až na dovolene jsem začala špinit, následoval odjezd do nemocnice a revize delohy pro vyvojovou vadu plodu
a nyni jsem 3 cykle od revize a již 7DPO jsem našla //..tak snad to vydrží..takže rada pro vás nezvdavej te to, když se mimi nepodaří hned jak si přejete, dejte tělu čas..příroda to stejně zařídí podle sebe
moc vám všem držím palečky… hrozně jste mě touhle diskusi zaujali, ani nevím proč když je jich na emiminu mooooc ![]()
No dúfam, že tieto vianoce budú dvojčiarkové //. Loni sme mali pos… celé sviatky po prvom neúspešnom IVF. Teraz ma čakajú lázne a v prosinci snáď ešte stihneme minimálku, ktorá tentoraz bude úspešná ![]()
@luucciik Jé, to je hezký!!!
Gratuluju ke // a držím palce, ať je vše v pořádku!!! ![]()
@pinkeee85
Tak kéž Ti nedorazí ![]()
Já jsem objednaná na prevenčku 31., tak třeba už tam něco objeví:-)
@Lejaa Děkuju
tobě taky… kdy budeš testovat? Já možná v neděli nebo v pondělí
dneska jsem 7DPO tak už mě to láká ![]()
@lenaf. Já měla minulý měsíc taky dušíka a měla jsem to podobné jako ty
![]()