Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
17.10.12 10:34
@Lejaa píše:
Jojo, původně jsem si myslela, že měla dojít v neděli, potom jsem zjistila, že jsem se sekla ve výpočtu.. A má dojít zítra. Spíš ale „nečekám“ :D

Jeeeeeeeeeeeeeeee, promin chtěla jsem napsat nečekáš, ale nějak jsem se uklepla.. Jistěže nečekáš :)) Já nečekám v pondělí a zatím žádné příznaky jako bolení zad atd.. Jen mě bolí prsa o 106, ale to mě nikdy před MS nebolely tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 10:35
@Mates26 píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi se teda už nějakej pátek snažíme :mrgreen: ale já bych si už taky moc přála na tyhle vánoce mít mimíska v bříšku ;)

Jasně, pojď mezi nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.10.12 10:35
@Mates26 píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Mi se teda už nějakej pátek snažíme :mrgreen: ale já bych si už taky moc přála na tyhle vánoce mít mimíska v bříšku ;)

držím moc palce!!Určitě to vyjde!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 10:42

@Bikis
No zatím nic moc necítím :D
Jen mám už asi týden citlivý a prokrvený bradavky. Nikdy jsem na to netrpěla, ani před braním HA, ale všichni mě straší, že to je obyčejný PMS… :,( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.10.12 11:06

@Lejaa To vypadá nadějně!!! ;) Já taky poznala mimo jiné podle bradavek, že je něco jinak.Ale ještě předtím jsem začala strašně slintat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 11:10

@pinkeee85
Mě taky jen ty prsa, týden. Citlivý bradavky.. Ale jak jsem psala Bikis, tak mi všichni říkají, že to PMS a to nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.10.12 11:14

Taky bych chtěla zjistit do Vánoc, že jsem těhotná. Klidně i dřív, než pod stromečkem :mrgreen:, ale tak nějak toho teď máme doma tolik, že se jaksi nedaří podle plánu a samosprašná bohužel nejsem :evil:. Ale to je jen takové postesknutí.

Jinak u nás se jedná o druhé dítko, letos bohužel ještě i po ZT a revizi.

Všem držím palce, při takového skupinové podpoře se musí zadařit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 11:14

@Bikis
:lol: Já právě nic nepozoruju. Příznak, jako únava, tak to jsem v půlce týdne už normálně a čůrat taky chodím abnormálně pořád :D
Kéž by to bylo mimi… Ale myslíš, že je to první měsíc vůbec možné? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
17.10.12 11:17

@Lejaa No nám se to povedlo hned první měsíc po vysazení! Taky jsme na tom ale pořádně makali!!! :pankac: Ta únava atd. přišlo až později a teda fest!!!Myslela jsem, že umřu! :D Jinak si ty prvotní příznaky moc nepamatuju.Ani jsem se moc nepozorovala, protože jsem si myslela, že to nemůže vyjít. Ale je fakt, že jsem to prostě věděla, že to tam je!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 11:25

@Bikis
Tak to je paráda!! :potlesk:
No my makali asi tak průměrně, tak nevím, jestli dostatečně :lol:
No já se právě taky nepozorovala, ani mě to nenapadlo, pak začaly ty prsa, tak jsem se zaregistrovala sem, pár dní jsem si byla jistá, že tam taky je :D
Ale teď si začínám být trochu jistá, že přijde ta mrcha červená :lol: Protože nemám žádný křeče, bolesti, bílý výtok ani hnědý špinění ze zahnizďování :lol: Tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 11:28

Jo holky a četly jste taky, že příznakem těhu jsou i lesklé oči a rozšířené zorničky..? Já jsem to začátkem týdne někde objevila a co si myslíte? Pořád stojím před zrcadlem jako magor a zkoumám si oči.. A podle mých očních výpočtů jsem teda na 100% těhule :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 11:33

@pinkeee85
:lol: Taky jsem to četla, ale je fakt, že jsem to pak zapomněla, tak jsem to ani neprozkoumala.
Jdu do koupelny, pak dám vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 11:43

@Lejaa: tak co? Jsi taky těhule? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
17.10.12 11:46

http://www.futurebaby.estranky.cz/…tenstvi.html

Tady je ten článek, ve kterém jsem to vyčetla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.10.12 11:52

@pinkeee85
Tak podle očí jsem jasná :lol: Akorát nevím, jestli je mám takový i normálně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí