Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kristyonela praaaaaaaaave
jinak uz bychom tam byli… pritel je z moravy, takze by se tam rad vratil, ale s tou praci to je takove no… ![]()
jinak my tenhle mesic pojedeme tedy od zacatku, takze treba to klapne, ale radsi tomu moc neverim
![]()
chapu, ze te to sere, jako me by to taky sralo, kdyz to vezmu, tak i kolem me za posledni 1,5 roku otehotnelo spousta znamych a kamaradek… no tak my jsme se domluvili, ze zacneme az ted, myslim si, ze loni bych jeste nebyla uplne pripravena…
ted se na to citim a proste vnitrne po tom touzim ![]()
jinak me je taky 24 a pritel ma 30
no a furt se boji, ze je u nej chyba (pritom to nikdy nijak nezkousel ani se otestovat, takze se zbytecne stresuje), tak jsem mu koupila vitamin E (100mg) a sobe listovku 400mg a femibion 800 ![]()
Já ten femibion taky zobala po tom potratu a pak se na to vybodla, páč je to celkem drahý, mám jen listovku a femibion bych začla brát až v těhotenství. Oni ti chlapi kolikrát stresují víc než my, jenom to tak nedají znát
Už jsem se s tím tak nějak vyrovnala ale během toho roku otěhotneli fakt všichni z nejbližšího kruhu, to se ani nesnažili a byli spolu třeba chvíli, ale beru to tak že to tak prostě mělo být a nám se to prostě do těch vánoc podařit MUSÍ
Jůů jdeš na ukončení moto sezony? Já jdu taky zítra
tady u nás, to bude zas akce ![]()
Boculka: nám v srpnu zjistili urinoplazmata, prej je můžeme mít po celý 3 roky, co jsme s přítelem spolu, takže to nešlo asi kvůli tomuhle. Teď jsem první měsíc po ATB a mělo by to být už v pohodě. Snad se teda co nejdřív zadaří… a vám se nedaří proč? nevím, jestli jsi to už nepsala
.
@Kristyonela praaaaaave…
a hlavne tim, ze se stavi do pozice „neporazitelnych“ a nezlomnych drsnaku, tak je to kolikrat vazne tezky
Jasne, urcite to do Vanoc vyjde
neboj, casu dost
a jen abys nejak „zvladla“ vypozorovat tu ovulku
jeee ty taky jezdis na moto??? My teda jezdime s pritelem, ja sem batoh
protoze jsme se domluvili, ze to takhle pro mne bude „bezpecnejsi“ bych se jinak asi vymlatila v prvni zatacce
takze mame takovou prijemnou seslost ![]()
@Bekynka jo tak tomu verim
ted to bude urcite vse OK a budes si uzivat
![]()
@Kristyonela píše:
Já ten femibion taky zobala po tom potratu a pak se na to vybodla, páč je to celkem drahý, mám jen listovku a femibion bych začla brát až v těhotenství. Oni ti chlapi kolikrát stresují víc než my, jenom to tak nedají znátUž jsem se s tím tak nějak vyrovnala ale během toho roku otěhotneli fakt všichni z nejbližšího kruhu, to se ani nesnažili a byli spolu třeba chvíli, ale beru to tak že to tak prostě mělo být a nám se to prostě do těch vánoc podařit MUSÍ
Jůů jdeš na ukončení moto sezony? Já jdu taky zítra
tady u nás, to bude zas akce
musi a podari!! duch vanoc to proste musi zaridit jakooo! ![]()
hmm a tady ukonceni moto sezony neni :/ ale 1.5 je zahajeni a to je teda neco =)
@Alay88 hehe, me teda bude 25 v breznu nooooo ![]()
![]()
![]()
ale co se tyce deti, tak mas asi pravdu
ja jsem rok pracovala (protoze jsem si to vzdy chtela vyzkouset a dostala jsem tu sanci) jako uca v soukrome MS
holky a to vam reknu, takovou davku zodpovednosti, starosti, rozhodovani a pece jsem nikdy nedostala, byla to pro mne opravdu nejvetsi skola, kterou jsem kdy mohla dostat a jako nelituji jedinneho dne… ale nakonec jsem po 1 skolnim roce z MS „utikala“, protoze to tam bylo k nevydrzeni z hlediska organizace, prijimani deti atd.
takze ted si „medim“ zase v kancliku…
a k tomu Femibionu… me to taky doktorka vychvalovala, tak to zobu, no drahy to je
ale nastesti mame v praci flexi pass poukazky, tak to platim za to… no tak aspon neco usetrim
@Zuzee87 joooo joooo sme se tu rozsouply
aspon mas co cist ![]()
tak my to mame jako klubovou akci
a akci mame za rok pozehnane furt nekam od jara do konce sezony jezdime, obcas to je vazne narocny, kdyz jses kazdy vikend nekde pryc po CR, SR, Evrope a proste ses z toho uplne hotova
ale pak dorazime z akce domu, zaparkujeme moto, sedneme do toho totalne zabordelenyho bytu, protoze proste nejses doma a nestihas uklidit a reknes si „no jela bych hned znova“
![]()
joooooooooooo, zahajovacky, to tam musite mit vazne skvely
tomu verim
![]()
Kristyonela: a můžu se zeptat, v kolikátým měsíci jsi přišla o mimi? Moje moc dobrá kamarádka před pár dny taky přišla o mimí, sice v 8.týdnu, ale stejně…vzalo mě to, jsem na tyhle věci asi nějaká přecitlivělá, jak se už dlouho snažíme. Taky bych si to už přála. Doufám holky, že nám to všem do toho Ježíška vyjde! ![]()
@mandlicek píše:
@Zuzee87 joooo joooo sme se tu rozsouplyaspon mas co cist
![]()
tak my to mame jako klubovou akci
joooooooooooo, zahajovacky, to tam musite mit vazne skvelya akci mame za rok pozehnane furt nekam od jara do konce sezony jezdime, obcas to je vazne narocny, kdyz jses kazdy vikend nekde pryc po CR, SR, Evrope a proste ses z toho uplne hotova
ale pak dorazime z akce domu, zaparkujeme moto, sedneme do toho totalne zabordelenyho bytu, protoze proste nejses doma a nestihas uklidit a reknes si „no jela bych hned znova“
![]()
tomu verim
![]()
a kdy mate v planu prijet sem do norska?.. jinak jedeme ted na navstevu ale snad budem brzo zpatky tak pak sem jeste kouknu ![]()
no to mam hlavne ale nemam vubec kdy, konecne je vikend! zitra nejpozdeji vsecko urcite doctu!!
@Sharane2006
my to mame taky asi 35km do plzně takže, to de
a vy se snažite jak dlouho o mimčo, my s příteem sme tento měsíc začali, ale zatím žadny velky ovu. testy si nechci dělat. nebo myslíš že bych měla? ![]()
@Alay88 hehe tak to uz jsi beran, co?
ja jeste stale ryba 12.3. a pritel je 10.3., takze si rikam, ze kdyz to mimco kdyztak nevyjde na jeziska, dostane ho k narozkam
hele a kdyz to takhle citis, kazda to mame jinak, za 1. ja jsem si nebyla jista byvalym partnerem a nakonec se ukazalo, ze opravdu mel byt byvaly
a ted citim to, ze se stavajicim partnerem jsme spolu stastni, chceme spolu dal „proplouvat zivotem“
a nahle jsem zacala i nad tou myslenkou mimca uvazovat a chtit ![]()
@Zuzee87 noooooooooooooo
vidis, dalsi napad na moznou dovcu
ale az tam nebude zima
ted mame v planu trosku exotiku… tak uvidime, jak to (ne)vyjde
bud bude mimi na Jeziska nebo dovca na prelomu ledna / unora
takze asi pak zase na nejaky dalsi velky cestovani hned tak nebude ![]()