Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzee87: Tak to je vazne vychytaná.. A co rozměrově? To je asi pěkně velká když toho tolik umí, co? ![]()
@pinkeee85 cece to sou veci
to bych z toho byla doma uplne na trni
urco to radsi testni
![]()
jinak farmare jsme taky dokoukali no a pristi dil bude teda vazne zajimavej
jak tam uz i ty holky od toho Slavka utikaly, to sem zvedava, jak to bude
a ty stary dve jak tam uplne zbrojej proti ty Hance u nejstarsiho farmare
no proste veeeeeeeelice a preveeeeeeelice zajimavy ![]()
ted koukame na CS ma talent
a dneska me desne boli hlava
chjo ale krk uz prestal ![]()
@Zuzee87 jeee to gratuluji k „novemu domacimu mazlickovi“
hlavne at mikrovlnka slouzi
![]()
@pinkeee85 píše:
@Zuzee87: Tak to je vazne vychytaná.. A co rozměrově? To je asi pěkně velká když toho tolik umí, co?
mno velka celkem je - honem ted nevim rozmery, ale tusim ze je na 27l vevnitr velikostne. Ted nam dogrilovala kure a je naprosto uzasne =)
dekuji, zatim jsem z toho nadsena a vsude na netu hledam jak kdo co dela
.. to uz zase bezi CS ma talent? ze porad jsou novy talenty kdyz je to kazdy rok ![]()
@pinkeee85 píše:
Jinak holky, právě jsem tady vyčetla, že na zvýšení děložní sliznice pománá decka červeného vínka obden… Hezky ji prokrvuje.. Takže přesedlávám z bílého na červené a doufám, že ze mě nebude alkoholička..
doufam ze se mezi to pocita i domaci cervene
to si ted taky popijim obden ![]()
Jinak jsme dneska byli v aquaparku a cestou tam me bolelo bricho jak kdyby mela prijit MS, coz sem hned z toho mela nervy protoze jak sebou vsude taham tampony tak jsem sebou nemela.. ale nastesti nic, asi nemela kdy jak sme furt klouzali a blbnuli
.. tak ted cekam co teda s ni bude nebo nebude :/
a kde toho farmare koukate? normalne na youtubku? at se taky pobavime ![]()
@Zuzee87 jojo, tak tj parada, jen si nechte chutnat
pritel ted loupe orechy a ja zase neco zeru
![]()
noooooooo, „talenti“ sama nevim, ze to kazdorocne obnovujou, najdou se tam opravdu dobri zpevaci, tanecnici, komici apod.
ale hlavne spousta naprosto marnych a silenych blaznu bez jakekoliv soudnosti
![]()
jo cervene
to my mame radi Portske, ale to spis vidim tak na pulsklenicky ![]()
@Zuzee87 mrkni o kousek vys v diskuzi Pinkeee davala odkaz, je to na webu JOJ televize
a rozhodne se pobavite ![]()
@mandlicek píše:
@Zuzee87 jojo, tak tj parada, jen si nechte chutnatpritel ted loupe orechy a ja zase neco zeru
![]()
![]()
![]()
![]()
noooooooo, „talenti“ sama nevim, ze to kazdorocne obnovujou, najdou se tam opravdu dobri zpevaci, tanecnici, komici apod.
jo cerveneale hlavne spousta naprosto marnych a silenych blaznu bez jakekoliv soudnosti
![]()
to my mame radi Portske, ale to spis vidim tak na pulsklenicky
jj portske je vyborneee
to my jedno domaci co mame - jahodove - jsme udelali s kvasinkama do portskeho a chutna tak podobne aspon ![]()
jj bylo to vyborne - to kure - uz neeeni ![]()
se obcas divim kde ti lidi na to berou odvahu, ja bych ji nenasla, navic kdyz vim ze v nicem zas extra nevynikam ze..
@mandlicek píše:
@Zuzee87 mrkni o kousek vys v diskuzi Pinkeee davala odkaz, je to na webu JOJ televizea rozhodne se pobavite
doufam ze to rozchodim i ze zahranici :/ ale tak voyo nebo co to je od novy mi tez jde tak snad joo.. zitra po praci zkusim kouknout ![]()
Pinkeee85: zkončila MS? já ju měla taky jen včera a dneska špinění…ale už tomu nějak nevěřim.. a po tý dlouhý době z toho ani nejsem nějak špatná…prostě se jde zkoušet dál…jsme pořád mladý, tak není kam spěchat ( i když manželovi je 35 - ale když vidím Karla Gotta
). No testni a napiš!!! já taky ještě testnu, ať mám klid, ale nevěřím tomu… ![]()
@pinkeee85 píše:
@Lejaa jj, presne
Ahááá, no já jí tam taky moc nemám. U Ha jsem byla zvyklá na něco úplně jiného.. Teď je to taky nějaký „čistý“
Myslela jsem, že to je změna po HA, ale třebaaaaa, že bych taky pak testla?
Akorát mě to pořád neskončilo, tak to bude asi normální.. CO ty? Už jsi úplně bez MS?
@Lejaa Ja jen v rychlosti z prace pres telefon. Me se ms zas rozjela takze na to asi prdim. No i kdyz… Poboliva me brisko tak neviw ![]()
Ahoooj holky,
tak se přidávám jsem na tom obdobně jako vy, čekám ovulku kterou jaksi pořád nemám BT teploty mám pořád nízké
a MS bych měla mít 6.11 tak jsem zvědavá podle kalkulačky mám dnesnka plodné dny, ale testíky nejsou pozitivní ![]()