Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
21.10.12 19:38

@Zuzee87: Tak to je vazne vychytaná.. A co rozměrově? To je asi pěkně velká když toho tolik umí, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.10.12 20:44

@pinkeee85 cece to sou veci :D to bych z toho byla doma uplne na trni :zed: urco to radsi testni ;) :hug:

jinak farmare jsme taky dokoukali no a pristi dil bude teda vazne zajimavej :think: jak tam uz i ty holky od toho Slavka utikaly, to sem zvedava, jak to bude :mrgreen: a ty stary dve jak tam uplne zbrojej proti ty Hance u nejstarsiho farmare :mrgreen: no proste veeeeeeeelice a preveeeeeeelice zajimavy :mrgreen:

ted koukame na CS ma talent ;) a dneska me desne boli hlava :zed: :zed: chjo ale krk uz prestal :palec:

@Zuzee87 jeee to gratuluji k „novemu domacimu mazlickovi“ :mrgreen: hlavne at mikrovlnka slouzi ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 20:54
@pinkeee85 píše:
@Zuzee87: Tak to je vazne vychytaná.. A co rozměrově? To je asi pěkně velká když toho tolik umí, co? :mrgreen:

mno velka celkem je - honem ted nevim rozmery, ale tusim ze je na 27l vevnitr velikostne. Ted nam dogrilovala kure a je naprosto uzasne =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 20:55
@Zuzee87 jeee to gratuluji k „novemu domacimu mazlickovi“ :mrgreen: hlavne at mikrovlnka slouzi ;) :palec:

dekuji, zatim jsem z toho nadsena a vsude na netu hledam jak kdo co dela :D.. to uz zase bezi CS ma talent? ze porad jsou novy talenty kdyz je to kazdy rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 20:56
@pinkeee85 píše:
Jinak holky, právě jsem tady vyčetla, že na zvýšení děložní sliznice pománá decka červeného vínka obden… Hezky ji prokrvuje.. Takže přesedlávám z bílého na červené a doufám, že ze mě nebude alkoholička.. :D

doufam ze se mezi to pocita i domaci cervene :D to si ted taky popijim obden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 21:01

Jinak jsme dneska byli v aquaparku a cestou tam me bolelo bricho jak kdyby mela prijit MS, coz sem hned z toho mela nervy protoze jak sebou vsude taham tampony tak jsem sebou nemela.. ale nastesti nic, asi nemela kdy jak sme furt klouzali a blbnuli :D.. tak ted cekam co teda s ni bude nebo nebude :/

a kde toho farmare koukate? normalne na youtubku? at se taky pobavime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.10.12 21:06

@Zuzee87 jojo, tak tj parada, jen si nechte chutnat ;) pritel ted loupe orechy a ja zase neco zeru :D :mrgreen: :zed: :pocitac:

noooooooo, „talenti“ sama nevim, ze to kazdorocne obnovujou, najdou se tam opravdu dobri zpevaci, tanecnici, komici apod. :pankac: ale hlavne spousta naprosto marnych a silenych blaznu bez jakekoliv soudnosti :nevim: :zed:

jo cervene :) to my mame radi Portske, ale to spis vidim tak na pulsklenicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.10.12 21:09

@Zuzee87 mrkni o kousek vys v diskuzi Pinkeee davala odkaz, je to na webu JOJ televize ;) a rozhodne se pobavite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 21:42
@mandlicek píše:
@Zuzee87 jojo, tak tj parada, jen si nechte chutnat ;) pritel ted loupe orechy a ja zase neco zeru :D :mrgreen: :zed: :pocitac:

noooooooo, „talenti“ sama nevim, ze to kazdorocne obnovujou, najdou se tam opravdu dobri zpevaci, tanecnici, komici apod. :pankac: ale hlavne spousta naprosto marnych a silenych blaznu bez jakekoliv soudnosti :nevim: :zed:

jo cervene :) to my mame radi Portske, ale to spis vidim tak na pulsklenicky :think:

jj portske je vyborneee :D to my jedno domaci co mame - jahodove - jsme udelali s kvasinkama do portskeho a chutna tak podobne aspon :D

jj bylo to vyborne - to kure - uz neeeni :)

se obcas divim kde ti lidi na to berou odvahu, ja bych ji nenasla, navic kdyz vim ze v nicem zas extra nevynikam ze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
21.10.12 21:43
@mandlicek píše:
@Zuzee87 mrkni o kousek vys v diskuzi Pinkeee davala odkaz, je to na webu JOJ televize ;) a rozhodne se pobavite ;)

doufam ze to rozchodim i ze zahranici :/ ale tak voyo nebo co to je od novy mi tez jde tak snad joo.. zitra po praci zkusim kouknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
21.10.12 22:16

Pinkeee85: zkončila MS? já ju měla taky jen včera a dneska špinění…ale už tomu nějak nevěřim.. a po tý dlouhý době z toho ani nejsem nějak špatná…prostě se jde zkoušet dál…jsme pořád mladý, tak není kam spěchat ( i když manželovi je 35 - ale když vidím Karla Gotta :pankac: ). No testni a napiš!!! já taky ještě testnu, ať mám klid, ale nevěřím tomu… :think:

• Citovat
  • Upravit
8959
22.10.12 07:45
@pinkeee85 píše:
@Lejaa jj, presne :pankac:

Ahááá, no já jí tam taky moc nemám. U Ha jsem byla zvyklá na něco úplně jiného.. Teď je to taky nějaký „čistý“ :mrgreen: Myslela jsem, že to je změna po HA, ale třebaaaaa, že bych taky pak testla? :) Akorát mě to pořád neskončilo, tak to bude asi normální.. CO ty? Už jsi úplně bez MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.10.12 09:47

@Lejaa Ja jen v rychlosti z prace pres telefon. Me se ms zas rozjela takze na to asi prdim. No i kdyz… Poboliva me brisko tak neviw :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.10.12 09:49

Ahoooj holky,
tak se přidávám jsem na tom obdobně jako vy, čekám ovulku kterou jaksi pořád nemám BT teploty mám pořád nízké :( a MS bych měla mít 6.11 tak jsem zvědavá podle kalkulačky mám dnesnka plodné dny, ale testíky nejsou pozitivní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.10.12 09:53

@Fifka91 Tak to zkuste i bez testu… Tuleni je prece fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie