Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 píše:
Zuzee87: jj a jeste k tomu hodne slabou..p proto chci zkusit testik…
ja to tak mela minuly cyklus.. prvni spineni jeden den, pak se na jeden den rozjela a pak nic. A po dvou dnech pokracovani co uz trvalo 4 dny :/
@Lejaa píše:
Tak holky dejte pak hlavně vědět, jak jste dopadly
mno u me je to hadam predem jasne. uz na to nejak neverim
staci ze sem mela nadeji minuly mesic.. mrzi me vzdycky i to jak je z toho smutny pritel kdyz ta mrcha MS zase prijde ![]()
@Zuzee87
A jak dlouho že se snažíte? Je to vždycky blbý, mě to taky mrzelo, ikdyž to byl první měsíc.
Holky, mysleme na to, že to takhle prostě má být, že mimísek nepřichází, protože prostě z nějakýho důvodu není vhodná doba - třeba by to špatně dopadlo, nebo tak něco. Třeba já byla ještě v sobotu špatná z toho, že přišla MS a dneska manžílka nečekaně vyhodili z práce. Kdybych do toho vlítla, tak jsme existenčně v pr..
Pořád se uklidňuju tím, že to takhle má asi být. Až za náma mimíno bude chtít, tak se to podaří. ![]()
Holky jdu spinkat. A zítra první den do nové práce, tak mi držte pěstičky ať je vše v pohodě ![]()
@pinkeee85 mohlo by to vyjit! drzim ti palec!! ![]()
@Terysek30 hodne stesti v nove praciii!!
Ahoj holky, koukám, že už jste zajetý, ale za pokus snad nic nedám
Mohla bych se k vám přidat? ![]()
@Terysek30 píše:
Holky jdu spinkat. A zítra první den do nové práce, tak mi držte pěstičky ať je vše v pohodě
Tak hodne stesti a at se Ti tam libi..
Budem na Tebe myslet.. ![]()
@andula b.: Já to taky vždycky říkám, že to tak má být ale když dorazí ms tak na mě ten splín stejně vždycky padne ![]()
@Reinka: ahojky, jasně pojď mezi nás.. Jak dlouho se snažíte? ![]()
@pinkeee85
no, teď jsme začali, máme už půlročního raubíře a rádi bysme počali sourozence, aby k sobě měli věkově blízko
![]()
Reinka: jéé, to je hezký
tak to by mělo jít hezky, když máte už jednoho čertíka doma
hodně štěstí!
@pinkeee85 ty už taky nevíš co by sis vymyslela
, kdy budeš testovat?