Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
23.10.12 12:05

@Reinka: koukala jsem na fotečky.. :) Je to krásný klučík.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 12:08

Holky, tak nejak jsem si to srovnala a pokud se nám nezadaří do Vánoc, tak v lednu půjdu k MuDrovi. Zkusím nového jelikož ten současný mi řekl, že to prostě dříve jak po roce nehodlá řešit.. A já zase nevím na co tak dlouho čekat.. Jeslti to nebude jen tak jednoduché, tak proč na to nepřijít raději dříve… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 12:16

@pinkeee85 jj normalni magor to byl… mamka ho obcas potka (uz teda spolu nejsme 6let),ale jako ze prej je silenej, ze on sam ted ma asi nejakych 50kg(pri vysce 185cm), takze jako hruza hruz… no, proste ted mam toho sveho milacka a jsem stastna, ze je takovy jaky je a ja se diky nemu dostala i na normalni vahovou kategorii :hug:

jeeeeeeee :? tak tj na prd. no uvidis, asi to nech osudu, ale jak to udelat, vid, kdyz to proste nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 12:21

@mandlicek: No jo, no.. Tu BT holt budu měřit dál.. Tulení obden si myslím, že je dostacující a kolem ovu to prostě jen zintenzivníme.. :D I když ten můj má zrovna narozeniny, když má být ovulka, tak jsem zvedavá jak mu budu po 12hodinnové oslavě vysvětlovat, že se musíme tulit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 12:31

@Zuzee87 jo jooo, jak rikam, ted sem naprosto v klidu a jsem stastna, ze vypadam tak, jak vypadam, hlavne se citim moc fajne ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.10.12 12:32

@pinkeee85 díky…ale že by to byl krásnej dáreček pod stromeček, takový // :pankac: :andel: U mně je problém, že jsem po císaři, tak bychom měli rok čekat, ale už se víc doktorů přiklání jen k půlroku, tak bych si přála, kdyby se zadařilo. Nakoupila jsem si plno testů do zásoby a říkala jsem si, na jak dlouho mi to vydrží a už jsou skoro fuč :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 12:39

Uf uf holky, vy teda jedete :pankac:

@Reinka tak drzim palecky, at se vam to povede, no my jsme si rekli, ze tomu dame volny prubeh, ja se snazim trosku cele veci dopomoct :D ale jako zklamani asi bude, az se 11.11. dostavi mrcha…

@pinkeee85 hehe :D no po 12 hodinove oslave asi tezko, ale tak nikdy nevis ;) trocha :hug: a treba to bude :srdce: :andel: :) :kytka: hmmm, mozna bych o te zmene MUDr. taky uvazovala, i kdyz me moje doktorka rekla, ze vetsinou je normalni, ze se nemusi az 1 rok zadarit, ale to mi rekla jako info, nebylo tam nic o tom, ze by to vubec nechtela resit… :think:

jinak me se konecne dneska srovnala teplota :pankac: takze hura hura a snad to vydrzi, ovu by mela dorazit v Ne… a zrovna nemame zadne silenosti naplanovane na vikedn :D :mrgreen: no, tak se celkem tesim, jestli to treba klapne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 12:41

@Reinka hehe, koukam, ze jsi taky dalsi „testovacka - maniacka“ mezi nama, ja mam doma 2 testiky + testy, co mi konecne dorazily z ebay, no a uz me div nesvrbej prsty, abych to nezacala zkouset :zed: :zed: :zed: proste nedockavka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 12:42

@pinkeee85 dobře děláš, nač čekat. To kolečko vyšetření je sice otrava, ale nutné. Nejdřív honili mě, a pak ex. Ja mám skvělou mudr. i předchozí byl výborný. Tehdy to byl frkot, začátkem května jsem byla na první vyšetření a v říjnu jsem byla už těhu. Teď to snad bude to samé, ale mám takový divný pocit :nevim: no, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 12:47

@pinkeee85 můj sem tam pronese, že i ty mršky potřebují odpočívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.10.12 12:48

@mandlicek jojo, já jsem říkala, že mám nového koníčka :lol: To je ale hrozný, ještě nedávno jsem si říkala, že teď už to tak hrotit nebudu, že přece už vím co a jak…no a ono prd, stačilo udělat jeden test a už v tom zase lítám a jsem schopná testovat každej den a vykoukávat to, co tam není :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 13:38

Mandlíček: díky za podporu, nějak to musíme překlepat :mrgreen: já myslím, že bysme to i s prckem zvládli, tak už aby byl :dance:
Pinkeee85: škoda škoda, ale pořád se snažíte jen chvilku ;)

Jak vás tak čtu, tak taky začínám přemýšlet o nějaký podpoře…ten Femi..800mg se mi celkem zamlouvá, možná ho zkusím, ale je to prý celkem drahý, kolem 300,–?? nevíte některá? a nevíte, kdy je nejlepší ho začít užívat? nebo to je fuk? já mám 4 DC, tak by to bylo možná dobrý začít brát…

A jinak ohledně toho hlídání drahou polovičoku - ani nemluvim :mrgreen: manžílek je o 13 let starší, takže kontroly opravdu nezanedbává :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8959
23.10.12 14:15
@Reinka píše:
@mandlicek jojo, já jsem říkala, že mám nového koníčka :lol: To je ale hrozný, ještě nedávno jsem si říkala, že teď už to tak hrotit nebudu, že přece už vím co a jak…no a ono prd, stačilo udělat jeden test a už v tom zase lítám a jsem schopná testovat každej den a vykoukávat to, co tam není :roll: :mrgreen:

To mi připomíná mě samotnou :D Já ducha do testíků vypaluju očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 14:18

@Reinka hele tj jak moje jedna kamaradka, ta je skoro schopna testovat 2× denne, ale proste ja mam taky nutkani, ale kaslu na to, kdyz vim, ze MS bude az za cca 3 tydny no, ono to utece ale uz se vidim, ze jestli budu mit min. 1 den zpozdeni :zed: :zed: :zed: tak protestuju majlant! :D ano, konicka mame asi stejneho, ale je pekne drahej, vid :mrgreen: :mrgreen:

Andulka: no hlavne, at vam to co nevidet vse vyjde, jasne, ze byste to ted zvladli, ja si furt rikam, ze je spousta rodin, ktere maji problemy a presto maj deti, tak si rikam, ze se to proste da zvladnout…

ten femibion, je opravdu v cenove relaci 300,– / 30 tbl., vetsi baleni se nedela :nevim: takze cena ne prilis lakava, presto kdyz jsem ho sla kupovat, tak byl ve 2 lekarnach uplne vyprodany (oproti ostatnim temer stejnym a o polovinu levnejsim doplnkum). Jinak zacala jsem ho brat okamzite bez ohledu na DC… a je tam informace, ze „plna pripravenost tela“ na zaklade uzivani leku je po 4 tydnech, takze zhruba po tom 1 platicku… ale pravda je to, ze zatim ten efekt nemuzu posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.10.12 14:19

Ahoj také se snažíme od října, tak uvidíme co z toho bude nebo nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí