Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andula hele to je vid
ja se tu nad tim velmi dobre bavim kolegove trosku na me koukaj, jestli mi uz z te prace nesvihlo
![]()
urcite se optej v lekarne
ja sla na jisto dle doporuceni doktorky ![]()
Tak jo po dlouhem uvazovani vas doufam dostanu na jine myslenky a pobavim uz jsem zde psala a v nedeli me ceka testik myslela jse ze nepridu na jine myslenky a ejhle v nedeli jsme si koupily selatko nu nicmene jak rychle jsme si je dovezly tak rychle nam uteklo ze zahrady takze jsem letela za starostou ten to vyhlasil a dnes uz je doma jeste ze mame souseda myslyvce
vzal pesana a dovedly sele domu prdel je vtom ze tu bydlime rok a skoro nikdo nas neznal nu a ted onas vseci vedi takze diky selatku nemam moznost myslet na to zda se podarilo ci ne a nechame se prekvapit
![]()
Jéé, máte čuníka
to je super! tak vám fandím ať vám pěkně roste? to máte na zabijačku? já jsem taky chovatelka všeho možnýho i nemožnýho…chlap už má ze mě psotník
.
zatim se boji je to gotingemsky selatko nevim bud na mazlika nebo na maso taky mame zverinec a pritel chudak uz zeme blouzni ![]()
No tak to je jasný jak to dopadne
to bude mazel! to máme stejnej problém s tím zvěřincem
a pořád bych pořizovala něco novýho ![]()
@Dydlinka24 tak teda to se ti povedlo
uplne jsem si predstavila, jak letis za seletem
No jako my byli o vikendu na zabijackovych hodech a to byla takova mnamka
bych si dala znova
my jsme teda zatim nejake planovani stehovani asi odlozili na neurcito… takze asi takovehle zazitky nejaky ten cas mit nebudeme
ale kazdopadne at vam pasik dobre roste, at uz bude na masicko nebo mazleni ![]()
Jojo, taky jsme stěhování do baráčku prozatím odložili…všechno nejde hned
ještě když teď budu mít doma nezaměstnánka..
Dneska dostala jmeno pigi tak nevim nu uz se necha pohladit na brisku ma navyber bud bude kamoska nebo pwtjde na pekac.ted je to mimco tak snad se necha ochocit
malo komu se podari 3dny nahanet sele po dedine akorat pome poprve vystartovala a to sem se malem po..tak snad to leknuti nebude mit na neco negativni vliv
@mandlicek píše:
@Zuzee87 a co se pocasi tyce, no ani tady to zadna vyhra neni, v Praze smogova inverze a zalejza to uz za nehty![]()
jn uz sem cetla na seznamu ze v cr taky zadna hitparada.. a to to vypada ze se tam brzo na tri tydny podivame ![]()
no ja prave taky chtela 58 kg, nekdy loni v zime jsem mela 62, vypadalo to porad normalne (mam 171cm) ale abych se citila ja lip, chtela jsem prave tech 58 co jsem par let zpatky mela.. a aniz bych cokoliv delala tak najednou 55, hrozne me mrzi ty prsa jakooo ![]()
tech 5 tibetanu zkusim najit, cvicis sama nebo nekde?
Holky tak ja jsem na dvě hodky před noční usnula a koukám jak se to tady rozpohybovalo a posunulo zase..
Půjdu se opláchnout, zkulturnit a povalim zase.. nejspiš teda zkouknu nejdřív kolik čáreček je na testíku ![]()
@pinkeee85
Tak pak hnedka napiš, ať jsme v obraze..
Já měla / ![]()
@pinkeee85 píše:
No myslíte že jsem ji nevykoukala? Jasne ze jo..
teeda tvuj talent mit ![]()