Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
23.10.12 15:29

@andula hele to je vid :mrgreen: ja se tu nad tim velmi dobre bavim kolegove trosku na me koukaj, jestli mi uz z te prace nesvihlo :mrgreen: :mrgreen:

urcite se optej v lekarne :) ja sla na jisto dle doporuceni doktorky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
23.10.12 15:30

Tak jo po dlouhem uvazovani vas doufam dostanu na jine myslenky a pobavim uz jsem zde psala a v nedeli me ceka testik myslela jse ze nepridu na jine myslenky a ejhle v nedeli jsme si koupily selatko nu nicmene jak rychle jsme si je dovezly tak rychle nam uteklo ze zahrady takze jsem letela za starostou ten to vyhlasil a dnes uz je doma jeste ze mame souseda myslyvce :mrgreen: vzal pesana a dovedly sele domu prdel je vtom ze tu bydlime rok a skoro nikdo nas neznal nu a ted onas vseci vedi takze diky selatku nemam moznost myslet na to zda se podarilo ci ne a nechame se prekvapit :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 15:53

Jéé, máte čuníka :) to je super! tak vám fandím ať vám pěkně roste? to máte na zabijačku? já jsem taky chovatelka všeho možnýho i nemožnýho…chlap už má ze mě psotník :twisted:.

• Citovat
  • Upravit
72
23.10.12 15:56

:lol: zatim se boji je to gotingemsky selatko nevim bud na mazlika nebo na maso taky mame zverinec a pritel chudak uz zeme blouzni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 16:02

No tak to je jasný jak to dopadne :mrgreen: to bude mazel! to máme stejnej problém s tím zvěřincem :mrgreen: a pořád bych pořizovala něco novýho :think:

• Citovat
  • Upravit
952
23.10.12 16:26

@Dydlinka24 tak teda to se ti povedlo :D uplne jsem si predstavila, jak letis za seletem :mrgreen: No jako my byli o vikendu na zabijackovych hodech a to byla takova mnamka 8) bych si dala znova :mrgreen: my jsme teda zatim nejake planovani stehovani asi odlozili na neurcito… takze asi takovehle zazitky nejaky ten cas mit nebudeme :think: ale kazdopadne at vam pasik dobre roste, at uz bude na masicko nebo mazleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 16:28

Jojo, taky jsme stěhování do baráčku prozatím odložili…všechno nejde hned :nevim: ještě když teď budu mít doma nezaměstnánka..

• Citovat
  • Upravit
72
23.10.12 16:31

Dneska dostala jmeno pigi tak nevim nu uz se necha pohladit na brisku ma navyber bud bude kamoska nebo pwtjde na pekac.ted je to mimco tak snad se necha ochocit :roll: malo komu se podari 3dny nahanet sele po dedine akorat pome poprve vystartovala a to sem se malem po..tak snad to leknuti nebude mit na neco negativni vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 16:42

A ty to máš v neděli teda dostat? myslíš, že se zadařilo? :andel:

• Citovat
  • Upravit
2293
23.10.12 16:48

:dance: hura jsem doma z práce…Asi Vás už dnes nebudu stíhat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
23.10.12 17:03
@mandlicek píše:
@Zuzee87 a co se pocasi tyce, no ani tady to zadna vyhra neni, v Praze smogova inverze a zalejza to uz za nehty :cert: :pocitac:

jn uz sem cetla na seznamu ze v cr taky zadna hitparada.. a to to vypada ze se tam brzo na tri tydny podivame :)

no ja prave taky chtela 58 kg, nekdy loni v zime jsem mela 62, vypadalo to porad normalne (mam 171cm) ale abych se citila ja lip, chtela jsem prave tech 58 co jsem par let zpatky mela.. a aniz bych cokoliv delala tak najednou 55, hrozne me mrzi ty prsa jakooo :D

tech 5 tibetanu zkusim najit, cvicis sama nebo nekde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 17:07

Holky tak ja jsem na dvě hodky před noční usnula a koukám jak se to tady rozpohybovalo a posunulo zase.. :D Půjdu se opláchnout, zkulturnit a povalim zase.. nejspiš teda zkouknu nejdřív kolik čáreček je na testíku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 17:14

@pinkeee85
Tak pak hnedka napiš, ať jsme v obraze.. :pankac: Já měla / :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 17:22