Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
24.10.12 13:51

Mě strašně točí řady v lékárně u Dr. Maxe…jednou všechny tři kasy a stejně se pod 20minut čekání nedostanu, po 20 minutách přestávám počítat jak dlouho tam jsem :evil: Na poštu chodím menší, ne v centru města a to je ok, i u nás na vesnici. V obchodech mám maličko víc trpělivosti, když jsem vystěhovala ex a zůstala o jednom platě, chodila jsem na brigády do supermarketů…za málo otevřených kas z 99% může vedení a škrty. Tady v jednom supermarketu bylo celkem 25 lidí zaměstaných jako pokladní. Z toho 1 šefka, 2 zastupkyně, 3 koordinátorky, 3 jejich zástupci a 3 na infu. Suma sumárum na jednu směnu kolikrát bylo jen 5 stálých pokladních a zbytek brigádníci 8o a když byl stop stav, tak na kasu chodil, kdo měl ruce a nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 14:08

To já u Dr. Maxe teda problém nemám.. Tady jsou taky 3kasy a jede to jako po másle.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 14:46

@pinkeee85 jojo, tak ja hlavni kalendar mam v mobilu, ale vedu si jeste na papire graf, ptz ten v tom mobilu se mi nelibi :mrgreen: ale uz to je vse bezpecne schovane :kytka: jinak holky ja bych dneska spala a spala… :roll: to je hruza tohle pocasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 14:55

@knora jj to mas pravdu, ja teda musim rict, ze me stvou fronty uplne vsude :cert: :cert: kazdopadne 20min fronta v lekarne plne nemocnych lidi, tj taky zuzo, jeden si tam de pro vitaminky a odchazi minimalne s chripkou :pocitac:

a preplnene obchody a obchodaky a supermarkety apod. no tj proste sila asi pred 14 dny jsme byli v intersparu nakoupit, hele tam to bylo vybrany, jak kdyby tam nalitlo stado kobylek… no ja cucela s otevrenou pusou, takze sme ani poradny nakup neudelali :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: a hlavne ted pred Vanocema, to mi uplne prijde, ze je proste davove silenstvi a lidi litaj do obchodu a normalne tj skoro jak rabovani… a to se vam kolikrat podivam do oci tem lidem a ti sou jak smyslu zbaveni, 2h fronty u pokladen, zoufale pokladni, ktere se ani nevycuraj a do toho proste silene dav, kterej se zene regalama obchodaku (takhle to teda vypada v Prazskych centrech)… no co dodat - at zije vanocni atmosfera, ze? :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 17:42

@mandlicek: tak me se nechce spát :D Já jsem prostě spala.. Celé odpoledne.. Je to vážně počasí na nic… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 17:53

@pinkeee85 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a doruzova? :palec: no ja jeste 7min v praci a huraaaaaaaaaaa domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 18:08

@mandlicek: no tak to už jsi na cestě domů, co? :D

Holky tak mě tak napadlo, nevíte o nějakém přivýdělku na internetu? Myslím seriozni.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 18:54

@pinkeee85 jj uz sem doma… :)

hele privydelky sem jeden cas taky zkousela… takovy ty ruzny klikacky, kdy ti chodi na mail reklamy, tak klikas na odkazy, ale jakoze nic moc :(

spis nic nez moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 07:38

Krásný den holky :)

Jdu si k Vám odpočinout a postěžovat :cert: :cert: :cert: celou noc jsem nespala, díky hloupisti mé drahé polovičky :pankac: :pankac: Včera jsme z práce jela přímo k našim a na hřbitov a přezout autí. Můj mě volal, že se zdrží v práci a pak by šel na jedno, na tom nic není…Kolem půl osmé jsem se vítězně dostal domů :zed: při cestě vyzvedla mojeho na pivku a už se mi nelíbil, jen sem se na něj podívala. Oči červené jak angorák :evil: ale ne s piva…On pako jedno svařoval a bez brýlí :zed: :zed: :zed: Samo na pohotovost nechtěl, že jak by to vypadalo, že pil :pankac: Dostal obklady z mléka, ale bohužel nepomohlo. Následovala probděná noc, protože skuhral :think: ve 3hodiny ráno jsem to už nevydržela a naložila ho a jelo se směr pohotovost :zed: dojeli jsem ve 4,15, což považuju za rekord :) Po cestě dostal pěkný kartáč, i když mě ho bylo líto, musí trpět jak pes :,( Ale fakt nechápu, proč ze sebe dělají hrdiny :cert: :cert: :cert: :cert: Takže jsem měla dnes budíček ve 3 ráno :cert: a v 8 musím vyzvednout recept na mastičku a zavést ho drahé polovičce.

Jdu Vás maličko dočíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 07:40

@mandlicek tady - na zlínsku - je zatím docela klid v obchodech, jen když jsou letákové akce, tak je narváno :zed: :zed:

Holky, ono jsou za 2 měsíce vánoce 8o a já ještě nemám ani jeden dárek :roll: a navíc vůbec nevím co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 07:41

@pinkeee85 mám pocit, že najít poctivé přivdělky je jako hledat jehluv kupce cena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
25.10.12 09:53

Dobre rano zeny :mavam:

@knora holka, tos teda mela zuzo dobrodruzo :cert: :cert: proste chlapi, ale pripomelo mi to, jak jednou muj ex v praci takhle dostal sponou do oka… no a to byl teda cardas :cert: :cert: co myslite, holky, nosil ochranne bryle? :evil: takze naprosto chapu, no nastesti jeho hned vezli…

kazdopadne, at se ti draha polovicka co nejdrive uzdravi :kytka:

jinak ja se dneska probrala s pocitem, ze uz musi byt zarucene patek… :zed: :zed: a jiste ze neeeeniiiii :pocitac: :zed: se to vlece…

jo a zitra bych chtela jit na vysetreni materskych znamenek, holky byly jste nekdy na takovem vysetreni (tim dermaskopem)??? ja bych si prave chtela nechat urcite 1 znamenko odstranit a pokud tam budou jeste nejaka dalsi rizikova, tak ty bych dala pryc taky, ale ja se toho desne bojim… :zed: :zed: uplne nesnasim doktory, navic, kdyz vim, ze by do me meli asi rezat :pocitac: takze uz 3. mesic se odhodlavam, ze na to vysetreni pujdu, sem desna :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 10:05

@mandlicek děkuju, snad to nebude dlouho trvat. Mudr. říkala, že má mazat 5 dnů až 5× denně. Jen jsem zvědavá, jak si sám ty oči namaže :think: pomalu jsem se s ním musela poprát, než jsem mu levé oko namazala, to má horší :pankac: Teď leží jak lazar a ani nedutá. Prý, zlatíčko, že dojedeš brzo :roll:
Jo, na očním jsem jak doma, co chvilku některý z chlapů je KO a nedávno tam byla i mamka, konečně jí odoperovali vrozený šedý zákal, teď vidí až za roh :mrgreen:

Jo holka, tak ještě jeden den a bude tu pááátek páťulíííínek :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Znamínko jsem byla vyřezávat jednou v 18-ti ;) a to proto, že jsem si ho roztrhla. Pak jsem byla asi cca před 3 rokama další, co jsem si pro změnu žiletkou uřezala :roll: Na vyšetření jsem nikdy nebyla, takže nevím co a jak, ale u toho vyřezávání to je v pohodě. Trochu to píchne, jak to umrtvují, jinak jsem nic necítila. Až pak jak se to dávalo dohromady, ale taky žádná hrůza. Za týden jsem byla tahat stehy a vše OK. Na další - a propo dohnal mě k tomu můj, prý mu vadí 8) - jdu 4.12.12 Mám jich hodně na krku, tak půjdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
25.10.12 10:37

@knora noooo jooooooooooo :D chlapi a marodeni :roll: ale hlavne, at je v pohode :kytka:

hmmmmmmm, tak ona to asi az takova hruza nebude… ja hlavn resim i to, aby nemusela jit pro zadanku k obvodacce, ptz ji mam uplne silene daleko a brat si an to dovcu nehodlam, tak sem psala do Vinohradske nemocnice, tam mi odepsali, ze muzu prijit kdykoliv krom stredy od 8:00 - 14:00 (o zadance nic nepsali, tak snad nebude potreba)… uvidim, treba se dneska odhodlam k tomu, ze si zitra privstanu a pujdu tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 10:46

@mandlicek :hug: jjj, hlavně, ať je v OK :hug:

na první si už nepamatuju :think: ale u druhého jsem žádanku neměla. Ale znáš to, každá ves jiný pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí