Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě strašně točí řady v lékárně u Dr. Maxe…jednou všechny tři kasy a stejně se pod 20minut čekání nedostanu, po 20 minutách přestávám počítat jak dlouho tam jsem
Na poštu chodím menší, ne v centru města a to je ok, i u nás na vesnici. V obchodech mám maličko víc trpělivosti, když jsem vystěhovala ex a zůstala o jednom platě, chodila jsem na brigády do supermarketů…za málo otevřených kas z 99% může vedení a škrty. Tady v jednom supermarketu bylo celkem 25 lidí zaměstaných jako pokladní. Z toho 1 šefka, 2 zastupkyně, 3 koordinátorky, 3 jejich zástupci a 3 na infu. Suma sumárum na jednu směnu kolikrát bylo jen 5 stálých pokladních a zbytek brigádníci
a když byl stop stav, tak na kasu chodil, kdo měl ruce a nohy…
To já u Dr. Maxe teda problém nemám.. Tady jsou taky 3kasy a jede to jako po másle.. ![]()
@pinkeee85 jojo, tak ja hlavni kalendar mam v mobilu, ale vedu si jeste na papire graf, ptz ten v tom mobilu se mi nelibi
ale uz to je vse bezpecne schovane
jinak holky ja bych dneska spala a spala…
to je hruza tohle pocasi…
@knora jj to mas pravdu, ja teda musim rict, ze me stvou fronty uplne vsude
kazdopadne 20min fronta v lekarne plne nemocnych lidi, tj taky zuzo, jeden si tam de pro vitaminky a odchazi minimalne s chripkou ![]()
a preplnene obchody a obchodaky a supermarkety apod. no tj proste sila asi pred 14 dny jsme byli v intersparu nakoupit, hele tam to bylo vybrany, jak kdyby tam nalitlo stado kobylek… no ja cucela s otevrenou pusou, takze sme ani poradny nakup neudelali
a hlavne ted pred Vanocema, to mi uplne prijde, ze je proste davove silenstvi a lidi litaj do obchodu a normalne tj skoro jak rabovani… a to se vam kolikrat podivam do oci tem lidem a ti sou jak smyslu zbaveni, 2h fronty u pokladen, zoufale pokladni, ktere se ani nevycuraj a do toho proste silene dav, kterej se zene regalama obchodaku (takhle to teda vypada v Prazskych centrech)… no co dodat - at zije vanocni atmosfera, ze?
![]()
@mandlicek: tak me se nechce spát
Já jsem prostě spala.. Celé odpoledne.. Je to vážně počasí na nic… ![]()
@pinkeee85
a doruzova?
no ja jeste 7min v praci a huraaaaaaaaaaa domu ![]()
@mandlicek: no tak to už jsi na cestě domů, co? ![]()
Holky tak mě tak napadlo, nevíte o nějakém přivýdělku na internetu? Myslím seriozni.. ![]()
@pinkeee85 jj uz sem doma… ![]()
hele privydelky sem jeden cas taky zkousela… takovy ty ruzny klikacky, kdy ti chodi na mail reklamy, tak klikas na odkazy, ale jakoze nic moc ![]()
spis nic nez moc…
Krásný den holky ![]()
Jdu si k Vám odpočinout a postěžovat
celou noc jsem nespala, díky hloupisti mé drahé polovičky
Včera jsme z práce jela přímo k našim a na hřbitov a přezout autí. Můj mě volal, že se zdrží v práci a pak by šel na jedno, na tom nic není…Kolem půl osmé jsem se vítězně dostal domů
při cestě vyzvedla mojeho na pivku a už se mi nelíbil, jen sem se na něj podívala. Oči červené jak angorák
ale ne s piva…On pako jedno svařoval a bez brýlí
Samo na pohotovost nechtěl, že jak by to vypadalo, že pil
Dostal obklady z mléka, ale bohužel nepomohlo. Následovala probděná noc, protože skuhral
ve 3hodiny ráno jsem to už nevydržela a naložila ho a jelo se směr pohotovost
dojeli jsem ve 4,15, což považuju za rekord
Po cestě dostal pěkný kartáč, i když mě ho bylo líto, musí trpět jak pes
Ale fakt nechápu, proč ze sebe dělají hrdiny
Takže jsem měla dnes budíček ve 3 ráno
a v 8 musím vyzvednout recept na mastičku a zavést ho drahé polovičce.
Jdu Vás maličko dočíst ![]()
@mandlicek tady - na zlínsku - je zatím docela klid v obchodech, jen když jsou letákové akce, tak je narváno
![]()
Holky, ono jsou za 2 měsíce vánoce
a já ještě nemám ani jeden dárek
a navíc vůbec nevím co ![]()
@pinkeee85 mám pocit, že najít poctivé přivdělky je jako hledat jehluv kupce cena ![]()
Dobre rano zeny ![]()
@knora holka, tos teda mela zuzo dobrodruzo
proste chlapi, ale pripomelo mi to, jak jednou muj ex v praci takhle dostal sponou do oka… no a to byl teda cardas
co myslite, holky, nosil ochranne bryle?
takze naprosto chapu, no nastesti jeho hned vezli…
kazdopadne, at se ti draha polovicka co nejdrive uzdravi ![]()
jinak ja se dneska probrala s pocitem, ze uz musi byt zarucene patek…
a jiste ze neeeeniiiii
se to vlece…
jo a zitra bych chtela jit na vysetreni materskych znamenek, holky byly jste nekdy na takovem vysetreni (tim dermaskopem)??? ja bych si prave chtela nechat urcite 1 znamenko odstranit a pokud tam budou jeste nejaka dalsi rizikova, tak ty bych dala pryc taky, ale ja se toho desne bojim…
uplne nesnasim doktory, navic, kdyz vim, ze by do me meli asi rezat
takze uz 3. mesic se odhodlavam, ze na to vysetreni pujdu, sem desna
![]()
@mandlicek děkuju, snad to nebude dlouho trvat. Mudr. říkala, že má mazat 5 dnů až 5× denně. Jen jsem zvědavá, jak si sám ty oči namaže
pomalu jsem se s ním musela poprát, než jsem mu levé oko namazala, to má horší
Teď leží jak lazar a ani nedutá. Prý, zlatíčko, že dojedeš brzo ![]()
Jo, na očním jsem jak doma, co chvilku některý z chlapů je KO a nedávno tam byla i mamka, konečně jí odoperovali vrozený šedý zákal, teď vidí až za roh ![]()
Jo holka, tak ještě jeden den a bude tu pááátek páťulíííínek
![]()
Znamínko jsem byla vyřezávat jednou v 18-ti
a to proto, že jsem si ho roztrhla. Pak jsem byla asi cca před 3 rokama další, co jsem si pro změnu žiletkou uřezala
Na vyšetření jsem nikdy nebyla, takže nevím co a jak, ale u toho vyřezávání to je v pohodě. Trochu to píchne, jak to umrtvují, jinak jsem nic necítila. Až pak jak se to dávalo dohromady, ale taky žádná hrůza. Za týden jsem byla tahat stehy a vše OK. Na další - a propo dohnal mě k tomu můj, prý mu vadí
- jdu 4.12.12 Mám jich hodně na krku, tak půjdou ![]()
@knora noooo jooooooooooo
chlapi a marodeni
ale hlavne, at je v pohode ![]()
hmmmmmmm, tak ona to asi az takova hruza nebude… ja hlavn resim i to, aby nemusela jit pro zadanku k obvodacce, ptz ji mam uplne silene daleko a brat si an to dovcu nehodlam, tak sem psala do Vinohradske nemocnice, tam mi odepsali, ze muzu prijit kdykoliv krom stredy od 8:00 - 14:00 (o zadance nic nepsali, tak snad nebude potreba)… uvidim, treba se dneska odhodlam k tomu, ze si zitra privstanu a pujdu tam ![]()
@mandlicek
jjj, hlavně, ať je v OK ![]()
na první si už nepamatuju
ale u druhého jsem žádanku neměla. Ale znáš to, každá ves jiný pes…