Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
23.10.12 14:20
@Lejaa píše:
To mi připomíná mě samotnou :D Já ducha do testíků vypaluju očima :lol:

ojojoj tak tento „stupen“ me teprve ceka :D ale je pravda, ze behem uzivani HA, jsme s pritelem taky obcas testovali (kdyby nahodou, hlavne kdyz jsem mela jeste pilule, tak mi jich obcas na konci cyklu nekolik zbylo :oops: ), no a taky sme to pak hypnotizovali a de facto bychom byli radi i za //, ale v te dobe / byla dostacujici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 14:20

Hollky o tom vykoukávání čárek mi ani nemluvte.. ještě jsem dnes teda vykoukávat nezačla, ale to přijde :D Problém je v tom, že já tam skoro vždy něco vykoukám a pak z toho nic není.. :D

Teď jsem dokoukala filmek BEZ KALHOT.. Fakt můžu doporučit.. Dobrá komedie, závěrem i romantika, trošku dráááááááma v tom taky je… No ale hlavně ty těla.. Holky, to jsou chlapy :D I když já bych toho svého neměnila.. Ale proč se nepodívat, že? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 14:24

Mandlicek: tyjo, takže je Femibion a Femigard…nebo to je to stejné? zkusím jedno z toho koupit a uvidíme. Pročítala jsem si diskuse a spousta holek s tím má dobré zkušenosti. Za zkoušku nic nedám :mrgreen:. Jsem holt nedočkavka :dance:

• Citovat
  • Upravit
131
23.10.12 14:25
@mandlicek píše:
@Reinka hehe, koukam, ze jsi taky dalsi „testovacka - maniacka“ mezi nama, ja mam doma 2 testiky + testy, co mi konecne dorazily z ebay, no a uz me div nesvrbej prsty, abych to nezacala zkouset :zed: :zed: :zed: proste nedockavka :mrgreen: :mrgreen:

ahoj, můžete mi prosím poslat stránku na prodejce na ebay s testíkama kterého máte ověřeného holky??
Děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 14:27

Pinkeee85: to jsem ráda, že nejsem sama, kdo pokaždý vykouká // :oops: jsem schopná ten test různě naklápět a hypnotizovat hodinu a pak si stejně řeknu, že sem šáhlá a hodim ho do koše :think:

• Citovat
  • Upravit
2293
23.10.12 14:43

Andula b - to ne, šlahlé nejsme, jen prostě chvilku trvá, než nám to dojde, že tam není //, které chceme vidět :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 14:49

Knora: asi spíš tak jak říkáš…prostě to musí docvaknout, že opět nic. Ale počkej, až tam budou //! To bude teprve čurbes! :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26833
23.10.12 14:53
@andula b. píše:
Pinkeee85: to jsem ráda, že nejsem sama, kdo pokaždý vykouká // :oops: jsem schopná ten test různě naklápět a hypnotizovat hodinu a pak si stejně řeknu, že sem šáhlá a hodim ho do koše :think:

Já si neřeknu, že jsem šáhlá, já tam totiž nakonec něco vždycky vykoukám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
23.10.12 15:15
@mandlicek píše:
@Zuzee87 jo jooo, jak rikam, ted sem naprosto v klidu a jsem stastna, ze vypadam tak, jak vypadam, hlavne se citim moc fajne ;) :palec:

to je nejdulezitejsi!! ja zhubla nejak samo od sebe (i kdyz podle me tim ze sem prestala v dubnu jist tu HA) 7 kg. Ted mam 55kg ale pripadam si sama kost a kuze, navic mam polovicni prsa co predtim.. a to nic nedelam! jim porad stejne - a to celkem hodne, nechodim na zadny sport - moc se mi samotne mezi norky nechce, proste nevim cim to.. mozna zdravejsim jidlem co tady prodavaji :)..

kazdopadne je venku uz od rana hnusne.. je mi z toho vseho akorat smutno.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 15:17
@andula b. píše:
Pinkeee85: to jsem ráda, že nejsem sama, kdo pokaždý vykouká // :oops: jsem schopná ten test různě naklápět a hypnotizovat hodinu a pak si stejně řeknu, že sem šáhlá a hodim ho do koše :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ted si me pobavila, ale jako je pravda, ze ja jsem jednou ten test vyhodila a za 2h sem se hrabala v koupelne v kosi, jestli treba nahodou // tam nebudou :oops: jako blazen, vazne :D:D:D a to bylo v dobe, kdy sme jen tak obcas testli, jestli nahodou nezradila HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 15:21

@ Andula b. jj existuji oba, ja mam Femibion, jinak urcite za zkousku nic nedas (teda krom te castky v lekarne) :palec:

@MartinaTru ja brala od tehle

http://www.ebay.com/…271045681663?…

@knora no nekdy je to trvani nekonecne :mrgreen:

@pinkeee85 tak film asi zkouknu, zitra budu asi tak nejak sama doma, tak bych na to mohla juknout :) uz jsem se dlouho nejak u filmu nepobavila 8) zrovna premejslim, kterou dobrou komedii jsem naposledy videla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
23.10.12 15:23

Mandlicek: :mrgreen: chichi, to jsme se teda sešly případky :) já už taky párkrát bufetila 8) ale asi to je normální, nojo - ženský z tohohle vážně „trochu“ blázní

• Citovat
  • Upravit
andula b.
23.10.12 15:25

Jojo, koukala jsem na oba, ten femigard jsou bylinkový kapky, zeptám se zítra v lékárně, co mi víc doporučí..třeba to konečně zabere 8o

• Citovat
  • Upravit
952
23.10.12 15:25

@Reinka sakra, asi si pujcim jednou tvoje oci, az se mi proste bude zdat, ze tam opet nic neni :mrgreen:

@Zuzee87 hmmm, je teda pravda, ze ja sem uzivala jeden cas Belaru a to sem nabrala asi 5,5 kg… behem 6 mes ( takze cca 1kg/mes), pak jsem presla na krouzky a trosku to kleslo, ale drzim se na prijemne vaze 58kg a zacala jsem, mile zeny, cvicit 5 tibetanu :D :mrgreen: kdo nezna doporucuji a muzu rict, ze se po tom cvicu citim skvele :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 15:27

@Zuzee87 a co se pocasi tyce, no ani tady to zadna vyhra neni, v Praze smogova inverze a zalejza to uz za nehty :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí