Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 u nás k tomu ještě hasiči mezi pivem a hospodou… ![]()
@pinkeee85 jeje
no tak to je vtipny, sedet doma s testem a vlastne nemit potrebu se vycurat
no a prolejt se vodou taky nepomuze moc, ptz jeslti bys mela nizkou hladinu hormonu, tak si ji jeste zredis
grrrrrrrr, to je vazne napinak ![]()
tak jako ja taky nejsem pod nejakou hlidaci palbou, to bych asi nedala
ale mame to tak, ze proste kdyz nekam jdu posedet a vim, ze se to protahne, tak se ozvu, kdyz se nekam jede (bud ja nebo pritel), tak po dorazeni na misto se zase aspon posle smska… takovej normal ![]()
muj byvalej nebyl zadna hruza, tj pravda, spis to byl mamincin mazanek
a po 1,5 roce jsem si pripadala, jakoze ziju se svym bratrem
no spatny to bylo, spis, ze to proste nemohlo dal pokracovat
ale muj byvaly, se kterym jsem mela dlouhej vztah, to bylo neco
vazne alkoholik, ani si nebyl schopnej dodelat RP, furt jen chlastal a staral se vo to, abych nahodou nebyla tlusta (v te dobe jsem mela vazne silenych 43kg)
nastesti jsem prozrela a vy***** se na nej
@pinkeee85 píše:
@knora: i můj bývalý přítel měl spoustu jiných starostí jako bylo pivo - hospoda - pivo - hospoda - pivo - postel - pivo - hospoda - postel.. Asi tak nějak to bylo![]()
![]()
Tak to je drsný… ![]()
@mandlicek: To si delas srandu? Abys nebyla tlusta? 43kg? To byl magor…
Něco jsem ze sebe teda dostala a bílo ale je mi pořád nějak divně.. Já už to asi fakt nechám osudu.. Když ono to ale moc nejde ![]()
Tak jsem se prave dozvedela, ze jedna kamaradka, ktera se snazi o mimco asi 6 mesicu je na konci 2. mesice
jeeeeeeeeee, mi to udelalo takovou radost
![]()
@knora Ahooj, musím říct že beru taky Proveru na MS protože bez toho bych ji asi taky nedostala
Do toho mám i clostík, a ovu pořád nikde ![]()
Já tak přemýšlím, myslíte, že když se netrefíte do ovulace tak prostě neotěhotníte? Já jsem neměla MS snad 3 měsíce, když jsem to řekla dokt. tak mi řekl že když nebudu mít MS nemůžu otěhotnět, na rlzných diskuzích jsem se zase dočetla že tomu tak není že hlavně když má člověk OVU.
Ovu jsem měla vždycky když jsem si zkusila udělat test tak vyšel poz. Tak nechápu proč mi vlastně gynk. dal clostík?!
![]()
@pinkeee85 píše:
@Lejaa: jooo, to bylo drsný
Jinak ze sněhobíla si nedělěj hlavu
Já už si na to zvykla a teď už se těším na další snaženíčko ![]()
@Fifka91 píše:
@knora Ahooj, musím říct že beru taky Proveru na MS protože bez toho bych ji asi taky nedostalaDo toho mám i clostík, a ovu pořád nikde
Já tak přemýšlím, myslíte, že když se netrefíte do ovulace tak prostě neotěhotníte? Já jsem neměla MS snad 3 měsíce, když jsem to řekla dokt. tak mi řekl že když nebudu mít MS nemůžu otěhotnět, na rlzných diskuzích jsem se zase dočetla že tomu tak není že hlavně když má člověk OVU.
Ovu jsem měla vždycky když jsem si zkusila udělat test tak vyšel poz. Tak nechápu proč mi vlastně gynk. dal clostík?!![]()
Moje švagrová neměla MS skoro 4 měsíce, ale nějak to neřešila, prostě porucha no a přesto potom otěhotněla.
@sisi33 Já to taky nějak neřešila ale jelikož jsem měla jít na prohlídku, a už jsem se snažili, testy byli pořád negativní tak jsem si myslela že je někde chyba.. No a teď mám Proveru a clostík a OVU nemám vůbec ![]()
už V8s přestávám sledovat
zatracená práce ![]()
@Lejaa už bude ![]()
se mi to tu nějak pomotalo… to mělo být pro pinkeee85 / / příště už bude ![]()
Příspěvek upraven 23.10.12 v 11:48
@pinkeee85 o prvního jsme se snažili měsíc, povedlo se hned napoprvé, ale to jsme se vážně intenzivně snažili, teď tomu spíš necháváme volný průběh, ono taky s prckem už není na sex moc kdy
Takže uvidíme, na jednom testu jsem měla dušíka, ale na ostatních nic, tak uvidím ![]()
@Fifka91 ahojky, já mám Clostík, protože mi nedozrávají vajíčka. Bez Provery nefunguju a bez toho prostě nejde být těhu, tak mi to řekla moje mudr. Ono je to všechno na sebe propojené, bez toho nejde to a bez toho zase ono…
@mandlicek píše:
@pinkeee85 jejeno tak to je vtipny, sedet doma s testem a vlastne nemit potrebu se vycurat
no a prolejt se vodou taky nepomuze moc, ptz jeslti bys mela nizkou hladinu hormonu, tak si ji jeste zredis
grrrrrrrr, to je vazne napinak
![]()
tak jako ja taky nejsem pod nejakou hlidaci palbou, to bych asi nedala
muj byvalej nebyl zadna hruza, tj pravda, spis to byl mamincin mazanekale mame to tak, ze proste kdyz nekam jdu posedet a vim, ze se to protahne, tak se ozvu, kdyz se nekam jede (bud ja nebo pritel), tak po dorazeni na misto se zase aspon posle smska… takovej normal
a po 1,5 roce jsem si pripadala, jakoze ziju se svym bratrem
no spatny to bylo, spis, ze to proste nemohlo dal pokracovat
ale muj byvaly, se kterym jsem mela dlouhej vztah, to bylo neco
![]()
vazne alkoholik, ani si nebyl schopnej dodelat RP, furt jen chlastal a staral se vo to, abych nahodou nebyla tlusta (v te dobe jsem mela vazne silenych 43kg)
![]()
![]()
nastesti jsem prozrela a vy***** se na nej
43kg?? jezisi kriste!! bud rada ze si prozrela a si od nej pryc..! ja se rada poradne najim jako a ted mam z toho akorat tak hlad!
..