Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 Anoo, taky si říkám nic tím neztratíme, a možná se podaří ![]()
@andula b. píše:
Fifka91: a jak dlouho se snažíte?
Zachvíli to bude skoro rok ![]()
My už od loňského července…ale zjistili nám, takovou nějakou bakterii, kvůli které nám to nejspíš nešlo a teď jsem první měsíc po ATB. V sobotu přišla mrcha, takže nic, ale doufám, že teď už to půjde jak po másle. Pro jistotku ale zajedem na spermiogram..za to nic nedáme ![]()
@andula b. píše:
My už od loňského července…ale zjistili nám, takovou nějakou bakterii, kvůli které nám to nejspíš nešlo a teď jsem první měsíc po ATB. V sobotu přišla mrcha, takže nic, ale doufám, že teď už to půjde jak po másle. Pro jistotku ale zajedem na spermiogram..za to nic nedáme
Ten už máme za sebou a uspěšně
No, já bych podle kalkulačky měla mít dneska OVU ale podle BT a normalních ovu testu nic, tak jsem zvědavá no..
Když zase nic tak nevim už čím to je
Dobre dopoledne holky ![]()
takze tenhle mesic bude vazne zajimavej, asi i diky tomu, ze jsme celkem za posledni 4 dny trajdali do noci a sli spat az kdovi kdy, tak se mi teda vyborne rozskakala BT.. graf vypada jak na houpacce… no, jsem zvedava teda
jak to tenhle mesic bude jeste vypadat ![]()
@pinkeee85 to me mrzi… ale tak uvidis, mozna bych po MS zkusila testnout… ale urcite neves hlavu
bude dobre ![]()
@Zuzee87 ![]()
tak to bylo jasne, ze hned se po nem zaprasi ![]()
snad se ti ten farmar podaril pustit
aby ste se taky pobavili
![]()
hoooooooooolky me to dneska v praci tak nebavi
ale dneska jdu driv z prace, protoze v 5 mam byt u kadernice na barvicce a melirku ![]()
@Fifka91 jeje, tak to drzim palce, aby vam to co nejdriv vyslo ![]()
@mandlicek Děkuji, no snad
Už by bylo na čase i když tomu tento měsíc velké naděje moc nedávám ![]()
@andula b. Minulý měsíc jsem ji měla, podle testu co jsem si dělala, co mám clostík tak ji nemám ani podle BT a ani podle testu tak nevim kde je chyba, nebo že by došla až později?:-/ Ale podle kalkulacky bych ji mela mit dneska
Tak na to vlítněte, za to nic nedáš
třeba ti chodí později, jak dlouhý máš cyklus? já jsem bez antikoncepce od toho loňskýho července a cyklus se mi pořád zkracuje, ale ovulace mi chodí až později. Mám cyklus 27 dnů a ovu až třeba 16.den.
@andula b. píše:
Tak na to vlítněte, za to nic nedáštřeba ti chodí později, jak dlouhý máš cyklus? já jsem bez antikoncepce od toho loňskýho července a cyklus se mi pořád zkracuje, ale ovulace mi chodí až později. Mám cyklus 27 dnů a ovu až třeba 16.den.
No zkusíme
Já jak jsem vysadila HA tak to mám nepravidelné, takže na to beru prášky abych nechodila co měsíc na vyvolávačky, a podle těch prášku mám cyklus 30 dnů…a dnes to je 16 dnu od MS no a nic ![]()
Hmm, tak třeba dorazí ještě později..nevěš hlavu
beztak se ti to časem srovná i bez prášků..mně to trvalo skoro třičtvrtě roku, než jsem to začala mít normální..
Ahoj holky, tak už mě zase bolí hlava, s přestávkama už od minulýho týdne a je mi tak nějak divně. Tak vůbec nevim co to je. Nechci se nějak přehnaně pozorovat, ale fakt už je to skoro týden. Četla jsem že i bolest hlavy může být na začátku příznakem těhu, ale přijde mi to jako nesmysl. Protože i kdybych měla ovu tak jak jsem psala dřív, tj těsně po ms, kdy jsem zpozorovala hlen, tak
bylo v pátek 12.10. Tak mi přijde trochu nesmyslný že by už v pondělí mohly být viditelný nějaký příznaky. Ale faktem je že už to trvá s přestávkama týden, že je mi tak nějak divně. Co myslíte? ![]()
@Terysek30 cece… to sou veci a testnula si?
vis jak to je, nic neni nemozny, zrovna pred chvili jsem docetla denicek jedne 20 lete slecny, ktera se v 5 mesici dozvedela, ze je tehu a za 4 mesice de rodit… no a prisla na to vazne nahodou pri preventivce…
mazec
no, me je teda taky divne, ale spis to bude nejaka viroze, neli chripka… dneska teda nic moc
ale za 10 min du ke kadernici, juhu ![]()