Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
22.10.12 09:54

@pinkeee85 Anoo, taky si říkám nic tím neztratíme, a možná se podaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
22.10.12 11:11

Fifka91: a jak dlouho se snažíte?

• Citovat
  • Upravit
247
22.10.12 11:18
@andula b. píše:
Fifka91: a jak dlouho se snažíte?

Zachvíli to bude skoro rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
22.10.12 11:24

My už od loňského července…ale zjistili nám, takovou nějakou bakterii, kvůli které nám to nejspíš nešlo a teď jsem první měsíc po ATB. V sobotu přišla mrcha, takže nic, ale doufám, že teď už to půjde jak po másle. Pro jistotku ale zajedem na spermiogram..za to nic nedáme :)

• Citovat
  • Upravit
247
22.10.12 11:29
@andula b. píše:
My už od loňského července…ale zjistili nám, takovou nějakou bakterii, kvůli které nám to nejspíš nešlo a teď jsem první měsíc po ATB. V sobotu přišla mrcha, takže nic, ale doufám, že teď už to půjde jak po másle. Pro jistotku ale zajedem na spermiogram..za to nic nedáme :)

Ten už máme za sebou a uspěšně :) No, já bych podle kalkulačky měla mít dneska OVU ale podle BT a normalních ovu testu nic, tak jsem zvědavá no.. :nevim: Když zase nic tak nevim už čím to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
22.10.12 11:51

Dobre dopoledne holky :mavam:

takze tenhle mesic bude vazne zajimavej, asi i diky tomu, ze jsme celkem za posledni 4 dny trajdali do noci a sli spat az kdovi kdy, tak se mi teda vyborne rozskakala BT.. graf vypada jak na houpacce… no, jsem zvedava teda :D jak to tenhle mesic bude jeste vypadat :D

@pinkeee85 to me mrzi… ale tak uvidis, mozna bych po MS zkusila testnout… ale urcite neves hlavu :hug: bude dobre :kytka:

@Zuzee87 :D:D tak to bylo jasne, ze hned se po nem zaprasi :palec:
snad se ti ten farmar podaril pustit :) aby ste se taky pobavili :) :pankac:

hoooooooooolky me to dneska v praci tak nebavi :zed: :pocitac: ale dneska jdu driv z prace, protoze v 5 mam byt u kadernice na barvicce a melirku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
22.10.12 11:55

@Fifka91 jeje, tak to drzim palce, aby vam to co nejdriv vyslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.10.12 11:59

@mandlicek Děkuji, no snad :( Už by bylo na čase i když tomu tento měsíc velké naděje moc nedávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
22.10.12 12:13

Fifka91: a ty myslíš, že nemáš vůbec ovu?

• Citovat
  • Upravit
247
22.10.12 12:21
@andula b. Minulý měsíc jsem ji měla, podle testu co jsem si dělala, co mám clostík tak ji nemám ani podle BT a ani podle testu tak nevim kde je chyba, nebo že by došla až později?:-/ Ale podle kalkulacky bych ji mela mit dneska :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
22.10.12 12:35

Tak na to vlítněte, za to nic nedáš :) třeba ti chodí později, jak dlouhý máš cyklus? já jsem bez antikoncepce od toho loňskýho července a cyklus se mi pořád zkracuje, ale ovulace mi chodí až později. Mám cyklus 27 dnů a ovu až třeba 16.den.

• Citovat
  • Upravit
247
22.10.12 12:40
@andula b. píše:
Tak na to vlítněte, za to nic nedáš :) třeba ti chodí později, jak dlouhý máš cyklus? já jsem bez antikoncepce od toho loňskýho července a cyklus se mi pořád zkracuje, ale ovulace mi chodí až později. Mám cyklus 27 dnů a ovu až třeba 16.den.

No zkusíme :mrgreen: Já jak jsem vysadila HA tak to mám nepravidelné, takže na to beru prášky abych nechodila co měsíc na vyvolávačky, a podle těch prášku mám cyklus 30 dnů…a dnes to je 16 dnu od MS no a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
22.10.12 13:26

Hmm, tak třeba dorazí ještě později..nevěš hlavu ;) beztak se ti to časem srovná i bez prášků..mně to trvalo skoro třičtvrtě roku, než jsem to začala mít normální..

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
22.10.12 15:42

Ahoj holky, tak už mě zase bolí hlava, s přestávkama už od minulýho týdne a je mi tak nějak divně. Tak vůbec nevim co to je. Nechci se nějak přehnaně pozorovat, ale fakt už je to skoro týden. Četla jsem že i bolest hlavy může být na začátku příznakem těhu, ale přijde mi to jako nesmysl. Protože i kdybych měla ovu tak jak jsem psala dřív, tj těsně po ms, kdy jsem zpozorovala hlen, tak :hug: bylo v pátek 12.10. Tak mi přijde trochu nesmyslný že by už v pondělí mohly být viditelný nějaký příznaky. Ale faktem je že už to trvá s přestávkama týden, že je mi tak nějak divně. Co myslíte? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
952
22.10.12 16:30

@Terysek30 cece… to sou veci a testnula si? :think: vis jak to je, nic neni nemozny, zrovna pred chvili jsem docetla denicek jedne 20 lete slecny, ktera se v 5 mesici dozvedela, ze je tehu a za 4 mesice de rodit… no a prisla na to vazne nahodou pri preventivce… :zed: mazec

no, me je teda taky divne, ale spis to bude nejaka viroze, neli chripka… dneska teda nic moc :cert: ale za 10 min du ke kadernici, juhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí