Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
23.10.12 09:45

No s chlapama to máme všechny, koukám, stejné :mrgreen: Manžela bych sice taky nevyměnila, ale přijde mu „zbytečný“ se bavit o snažení každý den :mrgreen:
Jinak @pinkeee85 držím ti pěstičky ať jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 09:47

Ahoooooooooooooj holky :mavam: :mavam: :mavam: tak teda to je rozjezd :D az jsem malem nestacila docitat

takze zdravim nove prichozi :kytka: a preji, aby se co nevidet objevily // :srdce:

@pinkeee85 holka, koukej sem pak poslat info, jak to dopadlo, takovy napinaky hned po ranu :mrgreen: :hug:

jinak ja jsem vcera stravila 2,5h u kadernice, mam zajimave hnedou barvu vlasu (je to takova oriskove nugatova) a fialovej melir (ale takovej vazne decentni no vypada to skvele :mrgreen: ), ale jinak tedy muzu rict, ze me pritel uplne prekvapil, protoze se o me zacal bat, ze proste furt nejdu domu (jak spolu pracujeme, tak vedel, ze jsem v 5 odchazela), tak normalne za mnou jel, aby se ujistil, ze jsem stale v tom kadernictvi a nic se mi nestalo :D bylo to pro me prekvapko, kdyz jsme se zrovna potkali na zastavce :hug: ale jinak jak pisete, nektery veci se s tema nasima chlapama probirat nedaji… :think: :zed:

jinak holky, co jste resily „podporu“ otehotneni, tak ja beru Femibion 800 a listovku 400mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 09:50

@mandlicek: a listovka taky podporuje? Já myslela, že je to jen na ten dobrý vývoj plodu. Jinak tu 400mg zobu každý den, tak snad to bude mít nějaký účinek i jako pomocník :D Ten Femibion 800 je co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 09:53

@mandlicek ahojky, hlídání od přítele už nějak beru jako každodenní rutinu :mrgreen: jak se mu chvilkku nehlásím, už volá :hug: tohle od exmanžela neznám, tomu bylo skoro jedno, co se se mnou delo…takže si toho vlastně tak nějak užívám :D

Abych vůbec byla těhu, užívám Proveru a od včera mám Clostilbegyt. Při prvním jsem měla Clomhexal a zabral hned na poprvé :D doufám, že Clostil budu taky tak účinný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 09:54

@Lejaa s tou listovkou jsme na tom stejně, taky jsem měla zažito, že je to hlavně na podporu zdravého vývoje miminka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 10:00

@knora: a ten Clostil je volně prodejný nebo ho musí předepsat doktor? :) Já právě tady na to braní všeho možnýho moc nejsem.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 10:05

@Lejaa je pouze na předpis. Nebrat Proveru tak nedostanu MS :( od narození dcery jsem právě kvůli upravě cyklu brala HA. Naivně jsme si myslela, že když jí vysadím, bude vše ok a budu těhu raz dva, když už je to 13 let. Omyl, už máme za sebou část vyšetření, přítel je úplně ok, se mnou je to horší, ale ne nejhorší :) kromě toho, že mám problém s MS, tak mám nízký AMH, proto musím brát Clotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.10.12 10:08

@knora: Jo takhle. My se snažíme o první… A teprve od září, ale myslela jsem si taky, že to bude raz dva a ono nic.. :( Sice je to měsíc a něco, takže není důvod se nervovat, ale i tak, čekala jsem, že vysadím a bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 10:10

@Lejaa a @knora no me to takhle doporucila doktorka, ze listovky neni nikdy „dost“, hlavne, ze se tim nemuzes predavkovat a co se tyce doporucene davky, tak pri planovani tehu se pry doporucuje alespon 800mg, takze femibion ma 400mg a 400mg beru bokem

Femibion, ten mi byl rovnez doporucen, je to takovy komplex pro poceti az do ukonceneho 12tt, pak se prechazi na dalsi komplex, vyhoda tohodle, podle me je ta, ze tam je opravdu vyvazene mnozstvi latek (viz odkaz http://www. femibion. cz/produkty/femibion-800), je tam prave i ten vitamin E, ktery podporuje plodnost :! :idea: jo a jeste pritel uziva 100mg denne vitaminu E (kapsle), ten je pro zvyseni plodnosti, uz zen se ho zase tolik nedoporucuje, je to spis takovy stimulant, ktery muze mit ale ve velke mire u zen i negativni vysledek, takze lepsi ho dat ve vice mnozstvi chlapum :D kterym jen a jenom prospiva :pankac:

jj, tak ma o me strach, jako kdo by se tomu dneska divil, ze… :zed: ale prave jsem moc rada, ze se zajima o to co delam, kde jsem atd. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 10:13

@Lejaa :D to se určitě nenervuj :) bylo by super, kdyby „nervování“ neexistovalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
23.10.12 10:13

@Lejaa hmmm, napodobne :mrgreen: taky si rikam, ze to bude raz dva, ale furt si zase rikam, ze proste realita bude asi jina… jako jak psala i @andula b. proste asi to tak ma byt… Jinak Andulce preji aby si pritel zase co nevidet nasel praci a vy jste mohli dal pokracovat v planovani rodiny :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 10:19

@mandlicek no vídím, že fakt musím začít víc studovat, co se dnešního těhotenství týká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 10:39

Tak jsem zpět z návštěvy lékárny a vzhledem k tomu, že jsem si ráno zapomněla načůrat, tak teď čekám a čekám a jako na potvoru se mi nechce… :D No nic, budu čekat dál.. :D

Co se týče toho,,hlídání" od přítele, tak i mému bývalému bylo jedno když jsem se nehlásila… Byl schopný o mě dva dny nevědět a teprve třetí den se ozvat. Jezdil pracovně přes týden pryč. Teď nejsem nijak hlídaná, ale když se delší dobu neozvu, tak nenápadně píše a čeká, až odepíšu, případně napíše znovu nebo zavolá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
23.10.12 10:53

@pinkeee85 :) tak hodinka sem, hodinka tam :mrgreen: někdy mě ale HOSIP pěkně točí :cert:

Můj ex měl totiž jiné důležité věci na práci, než se zajímat o mě a dceru…Těd je to jiné, i když už jsem si myslela, že už do smrti zůstanu sama, no opak je pravdou, hlavně nezakřiknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
23.10.12 10:58

@knora: i můj bývalý přítel měl spoustu jiných starostí jako bylo pivo - hospoda - pivo - hospoda - pivo - postel - pivo - hospoda - postel.. Asi tak nějak to bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí