Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terysek30
22.10.12 16:33

@mandlicek nten deníček jsem četla taky, je to celkem mazec. Ne ne netestovala jsem, dneska je to 9DPO (teda jestli byla ovulka tak jak si myslim hned po ms)Tak to ještě nechám nějaký ten den a uvidim, nechci být pak zase zklamaná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8959
22.10.12 17:45

Ahojky holky, tak to vypadá, že MS dokončuje :dance: Máte někdo nějaké recepty, co baštit za vitamínky, nebo nějaké finty, jak „lépe otěhotnět“? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
22.10.12 17:48
@Lejaa píše:
Ahojky holky, tak to vypadá, že MS dokončuje :dance: Máte někdo nějaké recepty, co baštit za vitamínky, nebo nějaké finty, jak „lépe otěhotnět“? :D

Já jsem jedla kyselinu listovou a dávala jsem po… nohy nahoru a tak jsem vydržela několik minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.10.12 17:58

@sisi33
Díky, listovku baštím taky… Ale to je spíš na lepší vyvíjení plodu :)
Já doufám, že tenhle měsíc už to vyjde! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 19:02

@Zuzee87 :D:D tak to bylo jasne, ze hned se po nem zaprasi :palec:
snad se ti ten farmar podaril pustit :) aby ste se taky pobavili :) :pankac:

hoooooooooolky me to dneska v praci tak nebavi :zed: :pocitac: ale dneska jdu driv z prace, protoze v 5 mam byt u kadernice na barvicce a melirku :palec:

my teprve dojeli z prace.. no vidis ten farmar, malem bych zapomnela!

no jako holky me se asi dneska rozjizdi MS, ruzovy vytok.. uplne nadseni fakt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.10.12 19:08

@Zuzee87
A kdy ji nečekáš? Třeba to je zahnizďování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 19:19
@Lejaa píše:
@Zuzee87
A kdy ji nečekáš? Třeba to je zahnizďování :hug:

no do srpna jsem ji mela nepravidelnou hooodne dlouhy cyklus, pak jsem to dostala po peti tydnech v polovine zari a ted by tak nejak asi mela prijit znova, i kdyz cekala jsem ji spis az koncem tydne no ale tak kdo vi.. :/ a kolik toho pri zahnizdovani vytece? :) jako na kalhotkach toho bylo dost (vsimla jsem si az po praci doma na zachode) ale pri utreni na papiru nic.. sem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.10.12 19:29

@Zuzee87
To nevím, kolik toho tak vyteče… :lol: Jak u koho… Někdo má jen milimetrovej flíček a někdo toho má víc. Tak pokud už toho vác nebude nebo jen minimum, tak by to mohlo teoretický být ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 19:35
@Lejaa píše:
@Zuzee87
To nevím, kolik toho tak vyteče… :lol: Jak u koho… Někdo má jen milimetrovej flíček a někdo toho má víc. Tak pokud už toho vác nebude nebo jen minimum, tak by to mohlo teoretický být ono :)

milimetrovy flicek? ehm tak to sem hodne daleko ovsem :D saakra.. no kez by to bylo ono, ovsem neverim tomu :( achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.10.12 19:38

@Zuzee87
Ale jak u kohooo… Někdo toho má třeba víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.10.12 19:39

@Zuzee87: ahojky, Zuzi nechci Ti kazit náladu ale přesně tak jsem to měla i já.. A MS dorazila.. Sice včera a už je dnes zase pryč, ale byla… Zkusím stejně ale testnout… A uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 19:46
@pinkeee85 píše:
@Zuzee87: ahojky, Zuzi nechci Ti kazit náladu ale přesně tak jsem to měla i já.. A MS dorazila.. Sice včera a už je dnes zase pryč, ale byla… Zkusím stejně ale testnout… A uvidím…

v pohode, zkazil mi ji uz onen „nalez“ na kalhotkach :).. ani sem si nerekla ze by to bylo uhnizdovani protoze toho bylo fakt celkem dost, zaden puntim nebo tak no.. tak aspon uz by to znamenalo ze mam relativne pravidelnou ms coz by byl teda taky pokrok no.. a tys mela jen jednodenni ms? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
22.10.12 19:48

@pinkeee85 neměla jsi ji nějak krátce?

• Citovat
  • Upravit
1689
22.10.12 19:52

Zuzee87: jj a jeste k tomu hodne slabou..p proto chci zkusit testik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
22.10.12 19:52

@Terysek30: jj, jeden den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie