Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa: Sledujeme slovenske Farmar hleda zenu.. Je to vazne maso : http://farmarhladazenu.joj.sk/…da-zenu.html
@pinkeee85
počky, to jsi měla jen 2 dny nééé?
Zkus testííík ![]()
@Lejaa: ani ne dva dny..
Včera se mi to jen rozjiždělo.. A bylo trochu jen na čípku… Až v noci se mi to rozjelo jako MS…
Ahojky, tak s prvním se nám to povedlo cca 6 týdnů před Ježíškem a tentokrát nám snad i druhé vyjde podobně, už se na tom pracuje a věříme, že to vyjde. Držim palce všem, at se zadaří a jsou// ![]()
@pinkeee85 no nekecej ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to bych teda uz asi zacala byt nervozni jak svina… a mas nejaky podobny „stavy“ jako pri MS???
hele jestli bys zitra nic „nenasla“ tak bych asi teda testla… tj vazne divny…
normalne na hlavu ![]()
@Lejaa jj, jukni na to
je to vazne maso, my ted dojedli (no nejaka pozdni obedo-vecere) a jdeme to pustit ![]()
@Jančakecalka tak to gratuluji k prvnimu a drzim palce k druhymu ![]()
@mandlicek: no jako u MS mě jen pobolívají záda.. Jinak nic… Zítra jdu do práce, tak to nějak ještě zamyslim, ale v úterý mám až noční, takže když zítra nic a ráno vyšší BT tak v úterý koupím test…
Já už mám všechny díly skoro. Teď jdu na poslední, tak jsem zvědavá co se tam bude dít… ![]()
Jinak holky, právě jsem tady vyčetla, že na zvýšení děložní sliznice pománá decka červeného vínka obden… Hezky ji prokrvuje.. Takže přesedlávám z bílého na červené a doufám, že ze mě nebude alkoholička.. ![]()
Lejaa: jo to jo.. neodolám a testnu.. jinak jsem jeste vycetla ze pokud je to ms bez kousku sliznice, tak nic neni ztraceno.. a ja jich tam teda moc nemam.. ![]()
@pinkeee85
jak to mám poznat?
![]()
jakože bez sliznice je to pouze krev, bez „kousků“? ![]()
@pinkeee85 píše:
Zuzee87: Ty jo… Vychytaná mikrovlnka? Co to prosimtě všecko umí?
mno pisou ze vsecko krom podavani jidla z lednice
ma to normalni mikrovlny, ruzny rozmrazovani, grill, crisp, horky vzdych, ruzne kombinace toho vseho a milion programu..bude chvili trvat nez se s tim poradne naucim
ono cesky navod ta potvora nema :/