Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
24.10.12 10:50

Holky, abych vás potěšila…kamarádka se s přítelem o miminko snažili asi 4 roky, doktoři jim řekli, že nemají šanci na přirozené oplodnění, on hodně mizerný spermio, ona taky nějaký problém a? Minulý měsíc se stal zázrak a čekají miminko, nikdo tomu už nevěřil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 10:57
@Zuzee87 píše:
tobe taky krasne rano :) a mlhu tu mame taky sem ted prijela z mesta a jela sem krokem! :D

holky i vam krasne dobre rano :) ano inverze a smogova mlha je u nas… :pocitac: jeste, ze mame v praci teplo :mrgreen:

a jak se mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 11:36
@knora píše:
@pinkeee85 můj sem tam pronese, že i ty mršky potřebují odpočívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to ten můj moc odpočívat teda nechce.. :)) Asi si se svýma mrškama moc nepovídá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 11:39
@mandlicek píše:
Uf, takze poslednich 14min… :dance: a hura domu :mrgreen:

@Zuzee87 cvicim doma, podle tohodle videa

http://www.youtube.com/watch?…

a cvicim to doma normalne… a uplne super ;) princip je v tom, ze opakujes jednotlive cviky, standard je 21× opakovat kazdy cvik (v te posloupnosti, jako to je na tom videu), nepreskakovat z jednoho cviku na dalsi… ja sem teda zacala nejdriv 5×, pak po tydnu jsem to navysila na 10× a myslim si, ze za 14 dni zvladnu 21×, kdyz je chut, sila a cas, tak po skonceni dane serie, se muze cele cviceni opakovat :mrgreen: ja se vetsinou zvednu a du do sprchy a pak do prace, kdyz tu celou serii jedu kazdy cvik 10× tak mi to zabere cca 15min ;)

doporucuji :palec:

@pinkeee85 :mrgreen: to mi uplne pripomina jednu hlasku z jednoho filmu „Co vidis, tak vidis“ :D jinak prezij to vecer v praci ;) :hug:

No jasněěěěěěěěěěě, Pelíšky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 11:43
@ytoka píše:
To je tedy pěkný pan MUDr.. spíš debil.. promiň, ale já osobně a z vlastní zkušenosti si myslím, že je to nesmysl čekat rok. Asi takhle.. já přišla za doktorem a řekla mu, že chci mimi. On na to.. začněte brát Femibion a příští měsíc, až budete mít 10 den cyklu, přijďte na Folikulometrii.. že prý zjistí, jestli dochází k OV. Nedocházelo. Vzal mi krev a zjistil zvýšený Prolactin a snížený Progesteron. Dostala jsem Parlodel na Prolactin. A za další měsíc jsem měla sice oprozené vajíčko, a test (duch) pozitivní, ale ani se nestačilo zahnízdit.. no nic méně, vysvětlení je asi takové, že kdybychom se snažili rok, tak by se nepřišlo na to, že mám ty hormony zvrtaný… a takl by se nepodařilo otěhotnět… sice se to nepovedlo, ale asi bylo vadný.. alespoň vím, že to jde a bez stresu se snažíme dál.. Víš? Já bych nečekala, je to blbost.. krevní testy ti udělat může okamžitě, a vážně se na nich hodně zjistí, a Folikulometrii taky.. oni totiž ty proužku na OV jsou dost nepřesné.. tedy alespoň u mě.. já ať si ho udělám v jakýkoli den, a jakoukoli hodinu, je pozitivní.. a to jsem neovulovala.. :lol: :lol: takže bych navštívila jiného doktora… :kytka:

On je to jinak zlatý doktor, má super přístup lidský.. Ale pokud nastane problém, tak to vypadá, že se mu do řešení moc nechce.. Jsem ráda, že zastáváš názor nečekat.. Jsi první, od které to slyším.. Většinou je to samé : Tak ještě vydrž a ono to přijde atd… Ale v dnešní době, kdy na nás působí spousta nepříznivých vlivů ( že to tak musím napsat) si myslím, že je vážně ztráta času čekání celý rok… Třeba právě těch dalších 9měsíců čekání na různá vyšetření už mužu nosit v břiše prcka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 11:44

A dobré ráno přeji i já a info o počasí z východních čech: Zataženo, trošku mlhavo, venkovní teplota nevím, ale vnitřní 22.8 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 11:45

@pinkeee85 trefa :pankac: :pankac:

jinak ten muj si obcas rad odpocine, ale cucim, nevim, jestli na nej tak pozitivne pusobi vitamin E, nebo myslenka moznosti zplozeni neceho vlastniho :mrgreen: :mrgreen: ale normalne jeho apetit :hug: rapidne vzrostli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 11:51

@pinkeee85 jojo, asi mas v tom pravdu… cekani rok je asi dlouha doba, tj pravda, ja sem na zacatku 1. cekaciho mesice a uz to je pro me taky dlouha doba :zed: :mrgreen: jinak ja uvidim, v prosinci du na preventivku, tak tam u doktorky vysonduju vse mozne a nemozne a uvidime, jak to dopadne :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 12:22

@mandlicek: no ten můj má apetit pořád stejný, a to si tá jen jednou za týden vitamín B v tekuté podobě.. :D Taky jsem právě chtěla sondovat, když jsem byla teď na preventivce, ale bylo mi řečeno to co jsem uvedla výše… Ach jo.. Jen dnes volno a zítra zase do práce.. Brrrr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.10.12 12:46

Polední hlášení, u nás zataženo - zlínsko, ale docela teplo :lol:

A koupila jsem si Femi a už mlsám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.10.12 12:59

@pinkeee85 teď nevím jestli myslíš svého nebo mého chlapa, který si nepovídá? :lol: já jsem dnes maličko natvrdlá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale můj určitě ne :lol: :lol: :lol: :lol: Ale musím říct, že když je kolem ovu, tak je umazlený až hrůza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 13:06

@knora: myslela jsem toho svého.. samozřejmě.. :) U nás taky počasí pořád stejné.. My ani neřešíme nějak ovu… Teda já jo, ale ani nevím jestli on ví co to je.. Tulíme se dost pravidelně celý měsíc tak obden, takže zatím jsem necítila potřebu vysvětlovat mu co je ovu a že ty dny prostě musí ať se děje co se děje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
24.10.12 13:27

@pinkeee85 :D můj se hodně ptá a zajímá. Zatím ani u nás to není, že rozvna teď tyto dny musí za každou cenu. Má docela náročné zaměstnání, takže sem tam příjde, pomalu leze po čtyřech, tak vyřízený, že nějaké mazlení nepřipadá v uvahu. Tudíž sem tam máme výpadek vícedenní.
Ale na druhou stranu, ho musím moooc pochválit, proti ex se to s ním nedá srovna co se týká frekvence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
24.10.12 13:34

Hooooooooolky, tak me malem dneska ranila mrtvice :cert: misto obeda jsem skocila na postu, vyzvednout darek pro tchyni cekatelku, hele tam to zase bylo, prede mnou jen 4 lidi, tak si rikam, to bude v pohode, ale ty 4 postarsi pani, ktere to tam neuveritelne blokly a ja tam stravila asi 1h a 30min me teda vazne rozbesnily!!! :cert: navic otevrene jen 2 okna, ze ano, proc jich otevirat vic, mezi tim se tam nahrnula dalsi sorta lidi… jako grrrrrrrrrrrrrrrrrr :zed: :pocitac: omlouvam se, ale musela sem se vypsat :kytka:

jinak u nas hnusne, zacalo mrholit a je celkem zima venku.. (praha)

@pinkeee85 jeeee, tak to si aspon jeden den oddychnes :) no ale chapu, ze jeden den jako cloveka moc nevytrhne, no… :roll:

jj, holky, to tuleni celkem de :hug: taky jsem nijak nevysvetlovala ovu apod. MS kalendar mam a jednou sem ho nechala na stole a pritel do toho cucel a ptal se me, k cemu to jako je :?: no tak sem se mu to snazila trosku objasnit a cela situace vedla k jeste vetsimu zmatku, takze sem mu rikala, ze at to necha plavat :palec: ze si to ohlidam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
24.10.12 13:38

@mandlicek: no já mám taky menstruační kalendář, ale vedu si to všechno na netu.. Takže na to narazit ani nemůže, aby si popletl tu svou hlavinku :))

S tou poštou to je teda masakr.. Taky mě to dokáže vytočit.. Stějně tak mi to stačí klasicky v obchodě.. Lidí jak… a ona jede jen jedna kasa.. To je na zabití :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí